Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokorz

Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!

Мнениеот kokorz » 13 май 2012 20:08

Абсолютно съм ЗА смяната на Радо Стойчев.Голям треньор, но нищо не направи като селекционер на отбора.При положение, че сме и домакини на квалификация за Олимпиада и са дали страшно много пари за това ние се провалихме.Така беше на финалите на лигата и европейското.Падахме от малки отбори и това ни изяждаше главата.Сега отново плащаме луди пари за втора квалификация.В мача с Германия страшно много треньорски грешки по мое скромно мнение.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 май 2012 20:09

Е нямаше, какво да направи федерацията при поредния провал на Стойчев. И аз го подкрепях, но като не става - не става.
Успех на Пранди и Стойчев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2012 20:11

Имаме волейболния Моуриньо и го гоним , защото един бензинджия и един абсолютно изперкал инженер и тяхната клика са решили така . Да видим сега с каква мотивация ще играе Казийски , който беше твърдо против промени . Успяхме да очерним още един успял човек , браво !
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 20:13

Лазаров гледа като застрелян... Очевидно е доста, изперкал. На въпроса как ще мотивират Казийски той каза - "сега няма да коментирам"
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 13 май 2012 20:13

ИМА НЕЩА КОЙТО В ПРАНДИ МИ ХАРЕСВАТ, НО ИМА КАЧЕСТВА КОЙТО И СТОЙЧЕВ ПРИТЕЖАВА. РАЗДВОЕН СЪМ. ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ПОДОБНО НА ФУТБОЛА, НЕЩАТА И ВЪВ ВОЛЕЙБОЛА СЕ ПРАВЯТ ОТ ПАРИТЕ И СА ОПРЕДЕЛЯЩИ. ЖАЛКО. НИЕ ВИНАГИ СИ ЗАТРИВАМЕ РОДНОТО.

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 13 май 2012 20:14

Какви са тези глупости как щял да мотивира Казийски? Защо муе нужна допълнителна мотивация? Той играе за България, а не за Стойчев.

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ИЗРИТАХА СТОЙЧЕВ, ВЪРНАХА ПРАНДИ

Мнениеот mig31bg » 13 май 2012 20:15

Eminem написа:
mig31bg написа:
Eminem написа:Сега с Пранди ще станем Световни, Европейски и Олимпийски шампиони, така ли ? И ще спечелим Световната Лига ?

С тоя Стойчев нямаше да се класираме и на квалификации за тези първенства . СТОЙЧЕВ Е НАЙ-СЛАБИЯ ТРЕНЬОР В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!! Този човек не е на ясно въобще с понятията тактика и разузнаване .

p.s.Само разни разбирачи да не ми говорят какво е свършил с мултимилионния отбор на Тренто . Там играчите си познават и кътните зъби и нямат на практика нужда от треньор .

:lol: Нямал си идея от тактика....... Да, имат пари, но нали се сещаш, че ако Стойчев е накадърен никой няма да го търпи?

Гледай пресконференцията . Любо Ганев същото каза . Гонят го заради тактически грешки най вече в третия гейм при 18:14 . Освен това ако беше добър треньор щеше да се сети сам , че немците имат страхотен сервиз и ни трябват стабилни посрещачи . Абе какво да обяснявам тука неща дето и без да си треньор се виждат от космоса , но не и от прехваления Стойчев !!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 май 2012 20:15

Тоя Лазаров още като махна Стоев го намразих. Днес направо се осра! Час по-скоро тоя трябва да е аут от федерацията !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 20:15

Очевидно пресата от страна на правителството е огромна. До Лазаров е министър Нейков, а шефа на БФБ през цялото време говори за пари, за много пари!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 13 май 2012 20:16

Някой по запознат да обясни,защо Любо Ганев толкова сериозно плюе по Стойчев :?

Върни се в “Архив”