Тема за Нджонго Присо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Присо арестуван? да го защитим!!!
Присо остава в ареста с постоянна мярка ще го съдят. Полицаят дето е ударил с трупче има медицинско и нищо чудно да влезе в затвора за месец-два, защото е атакувал полицай.
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Присо гори минимум 4 мача
batmanlevski написа:това ли е решението на червеното БФС ,за това което направи този футболен вандал наказанието е 8 мача минимум ! ще е позорно ако му дадат по-малко !
БАТМАН май го е страх от ПРИСО
спокойно ПРИСО не кара ГОЛФ

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Абе тук май няма нито един трезво мислещ? Всеки се надпреварва да пише глупости! Червените фенове да вземат малко да (прогледнат) погледнат ситуацията пак(за картона),и стига сте квака ли. Осъждам изречените думи от феновете на локото срещу Присо, ама това да посегне на служебно лице и то от МВР си е пълно безумие. И последно вземете, да си промените името на темата, че сте много смешни.
Последна промяна от bgsote на 25 мар 2012 20:47, променено общо 1 път.
svobodni написа:Teo написа:Човека си защитата иделите, аз бих постъпил точно като него.
И аз защитавам моите.МоШно бутилки по маймуната и да си ходи, щом ни показва среден пръст.
Провокират го с обиди тип расисъм... човек реагира без да мисли... ЕМОЦИЯТА не прощава.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Teo написа:УЖАС... без Присо ще сме много зле, да знаете....
Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30
Teo написа: София може и да ги бием, но в Пловдив точки няма вземем, гарантирам ти го, най-много някоя 5-ца да ни направят
Re: ЦСКА - Локомотив Сф 22.03.2012 , 20:00 ч.
Най-накрая да се зарадвам тая пролет, да не се заблуждаваме с тази игра, който може да идва в Пловдив в неделя, сигурен съм че ще загубим точки там, но ще подкрепиме отбора
Re: Локомотив(Пловдив) - Лудогорец(Разград) - прогнози и мнения
Чиста дузпа за Локо, дайте им титлата на тия *********** то се е видяло вечеТотално ги размазват Локото, и съдията държи фронта да не стане мача на разлика
Re: ЦСКА - Локомотив Сф 22.03.2012 , 20:00 ч.
O:2 за Локото
Re: ЦСКА - Монтана 19.03.2012 , 20:00 ч.
Така виждам мачовете който ни престоят: В Пловдив отнасяме разгром, Разград също, от Левски най-вероятно 2-3 на 0, Славия ще ние бие.... Ловеч и те, така че не виждам как ще играем Европа тая година
Айде стига толкова цитати съм ти правил, тия са достатъчни.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Айде стига толкова цитати съм ти правил, тия са достатъчни.
Силно се надявам това което казваш за Присо, че ще сме много зле без него да се случи, колкото и цитираните от мен твои коментари.
Емоционален съм, за това

Емоционален съм, за това

На тоя Присо или са му объркали хаповете или е взел повече отколкото трябва!Абсолютен палячо!Това че е черен все още не му дава право да се държи така.Но този черен човечец далеч не беше най-жалкият участник във днешният мач.Номер едно в простотията над всички беше агитката на червените идиоти ,които постоянно пееха за някакви цигани!В една нормална държава тези "сладури" щяха да последват самозабравилият се негър в червен екип.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Нико написа:На тоя Присо или са му объркали хаповете или е взел повече отколкото трябва!Абсолютен палячо!Това че е черен все още не му дава право да се държи така.Но този черен човечец далеч не беше най-жалкият участник във днешният мач.Номер едно в простотията над всички беше агитката на червените идиоти ,които постоянно пееха за някакви цигани!В една нормална държава тези "сладури" щяха да последват самозабравилият се негър в червен екип.
Ами за ващо измислено бразилче защо нищо не казваш бе.Аз ако бях на Присо щях да му избия зъбите на терена още

Нджонго Присо ми стана любимец след тоя мач бахти ненормалното копеУе 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
lisynger написа:Нджонго Присо ми стана любимец след тоя мач бахти ненормалното копеУе
Без техника и качества, но с желание за победа и борбеност това е важното