Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/
Ако продължаваме да играем така,ще загубим.Дарко,Гаджев и Йовов са дупките в отбора,за Милиев е ясно.Няма агресия в халфовата линия,а с тези тримата няма и да има.Също не се играе правилно при пресата,нападателите пресират,а халфовете в това време броят мухите на стадиона.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- south_division
- Контакти:
Според мен в този мач, Костов трябва да обърне триъгълника в центъра на терена и да търси повече стабилност в защита. По този начин със сигурност ще изненада Кокала, тъй като тяхната тактика няма да е по различна от на Ч.Море и Монтана. В нападение имаме достатъчно нестандартни и бързи играчи, които ще решат мача. Ако излезем със днешния състав падаме 100%, няма какво да се лъжем. С Йовов дефанзивен халф няма да стане.
- Captain Stottlemeyer
deladog написа:Gesha1986 написа:2:1 за Локо,а мача за първенството 1:2 за Левски!
купата е бяло-черна,а шампионската титла синя!
Ако Коко чуе как издаваш вътрешноклубни тайни, ще те разлюби по-бързо от поредната чалгаджийка!
Дали е възможно в "Еврофутбол" да се залага на комбинация от точните резултати в тези да мача? Ако да, след тази конфиденциална информация бих опитал.
Пробвай, няма да сбъркаш, пък след мача заповядай на общия банкет в "Пълдин".

Шегата настрана: Много крив мач и за двата отбора, жалко че трябва да се срещнат още на този етап в турнира. Надявам се да не се стига до дузпи, защото те не са силната страна на наш Пламен. Дано да бием в редовното време или в продълженията, пък ако ще това да стане с половин гол (както би казал чичо Митко).

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
TRIBUNAL написа:rado. написа:Така като гледам,мисля че ще ви бием с лекота 2 на 0За честта на Пловдив!!
Е,чак пък да ни биете с лекота!
Не зная дали ще е с лекота,но със сигурност ще е със съдия!!!

Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
Кажете кой е съдият а на мача,и ще ви кайа кой ще бие
,подуене ще си идат със съдията в пв помнете ми думата.

- Jorkorazporko
Или Коко ще продаде мача, или съдията ще подпре държавния! 100% 2ка 

rado. написа:Така като гледам,мисля че ще ви бием с лекота 2 на 0За честта на Пловдив!!
Левски ще бие с 1:3!!! За честта на милионите фенове в БЪЛГАРИЯ!!!

- blue avalanche
- Контакти:
STENLI написа:Тук вси4ко е ясно, победа за Локо за купата, и после победа за Левски за първенството
Аз,пък,казвам Левски бие и за Купата,и за първенството!!!Как ти се струва?
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Слабия Левски, ще победи още по-слабия Локомотив от Пловдив!
Срещу Левски по принцип ние НЕ можем да играем...аз съм песимист за този мач, но ще бъда на стадиона и ще подкрепя отбора!
Пък дай, Боже да греша...аз не вярвах и в победата срещу Черноморец, но пък взехме, че победихме убедително.
Де Карвальо, накажи ги!
Срещу Левски по принцип ние НЕ можем да играем...аз съм песимист за този мач, но ще бъда на стадиона и ще подкрепя отбора!
Пък дай, Боже да греша...аз не вярвах и в победата срещу Черноморец, но пък взехме, че победихме убедително.
Де Карвальо, накажи ги!