Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mrazq_4ervenoto

Re: Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 05 мар 2012 09:06

Ще бием трудно с 1:0. ;)

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 05 мар 2012 11:15

Не мисля,че ще бием лесно,защото Монтана знае какво ги чака и ще се затворят здраво отзад и ще играят на контраатака,което означава трудно вкарване на гол.След първия ще е лесно нататък ако ще има време за още.Относно стартовия състав нали не претендирате,че разбирате повече от Костов.С какъвто и състав да излезе ще е най-правилния.Очаквам отново труден мач за нашия отбор.Лесни мачове за нас ще са с отбори които ще се опитат да се надиграват с нас.
За мача най- важното е както казаха всички АГРЕСИЯ.Много важен аспект от играта да не кажа и най-важния.Това най-много липсва на отбора.
Не трябва да се дава на противниковия отбор да диша.Трябва да се умори и сам да се предаде.Пак повтарям Агресия,агресия,агресия по всички точки на терена другото футболистите си го притежават.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 05 мар 2012 12:46

Няма тема след Левски - Черно море затова ще кажа тук няколко думи,включително и за предстоящия мач в Монтана.Много се изписа колко слабо и несигурно е играл Левски вчера.Вярно е,но е вярно и това,че срещу себе си имаше един отлично подготвен тактически и физически отбор.Отбор който допуска малко голове,по-малко от половин гол на мач за изминалите 15 кръга на есенния сезон.Разполага с много добри изпълнители и грамотен треньор.Играе със самочувствие срещу "грандовете" и то успешно.Другите отбори ще срещнат доста трудности срещу Черно море и тогава ще разберат защо Левски не е бил примерно с 2 или три гола разлика.За Костов беше важно да спече този мач на всяка цена,което и в крайна сметка се получи.От психологическа гледна точка това беше много важно,както за треньора така и за феновете.Вярвам,че в следващите мачове Левски ще бъде все по-убедителен с играта си, предполагам,че и Костов си е направил съответните изводи.Мисля,че в бъдеще ще виждаме Грийн по-често като опорен халф отколкото като централен защитник.Дано някой от Иванов или Милиев успеят да направят добра двойка с Диамунтен.Тогава всичко ще си дойде на мястото.За мача с Монтана..ще спечелим,може да не стане лесно,но ще спечелим.Не ми се мисли за друг резултат.А и самият мач не е от голямо значение за домакините след победата им в Каварна.Накрая ще кажа,че ми се иска да бъдем повече на домакинските мачове на Герена.Момчетата имат нужда от нашата подкрепа.Вярвам,че ще им я дадем в пълен размер!Ние това сме доказали,че го можем!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 05 мар 2012 12:48

Нямат нашата физическа подготовка и все някога ще окапят.Важното е да си вземем трите точки.Може и да не е с красива игра но да няма контузени.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 мар 2012 15:07

НКП организира екскурзия за мача с Монтана.Записвания до 20:00ч в четвъртък в клуба на Тодор Александров 23.Нека подкрепим ЛЕВСКИ ДО КРАЙ.Цена на екскурзията 12лв. И САМО ЛЕВСКИ!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 05 мар 2012 18:54

И аз ще подкрепя колегата по горе в тезата че Сержиньо трябва да играе опорен халф , а някой м/у Иванов и Милиев да си партнират на Диамунтен. Направи ми впечатление много слабата игра на Гаджев , Йовов и Тасевски. За кой ли път ни вкарват гол след 40м. пас !!!! Такъв гол е недопустим за отбор като Левски. С две думи не си ли размърдат задниците Гаджев и Дарко нищо добро не ни чака за в бъдеще !!!. В средата се отварят цели ями , като това е предпоставка защитата да бърка при изнасянето на топката , справка Диамутен и Гриийн сгрешиха на два пъти доста фатално. Светъл лъч е Жуниньо , но само в нападение , никаква игра в дефанзивен план , Пинто и Рамос също се представиха прилично като за 1-ви мач. Идеята ми е защо Старокин не го пробва като дефанзивен ???? Това е идея си мисля :?:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2012 19:20

kempesmario написа:И аз ще подкрепя колегата по горе в тезата че Сержиньо трябва да играе опорен халф , а някой м/у Иванов и Милиев да си партнират на Диамунтен. Направи ми впечатление много слабата игра на Гаджев , Йовов и Тасевски. За кой ли път ни вкарват гол след 40м. пас !!!! Такъв гол е недопустим за отбор като Левски. С две думи не си ли размърдат задниците Гаджев и Дарко нищо добро не ни чака за в бъдеще !!!. В средата се отварят цели ями , като това е предпоставка защитата да бърка при изнасянето на топката , справка Диамутен и Гриийн сгрешиха на два пъти доста фатално. Светъл лъч е Жуниньо , но само в нападение , никаква игра в дефанзивен план , Пинто и Рамос също се представиха прилично като за 1-ви мач. Идеята ми е защо Старокин не го пробва като дефанзивен ???? Това е идея си мисля :?:

Грийн и Диамант сбъркаха,защото нито един от "тримата от запаса" не си мърда задника,за да получи топката!
Ако Костов разпореди нападателите да пресират,Жуниор ще пресира.Ако не-няма да бяга като "пиян морков" между защитниците,я...Все пак,той не е Дембеле.
Старокин го пробваха като центр.защитник и се справи нелошо.Станчев също го пробваха там.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 мар 2012 19:21

0:0/0:1 зависи колко ще скачат монтана ... кмета смени ли им се последната година?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”