Koлкото за полуфинала, Мюлер си провали Байерн. При 2-0 на полувремето не виждам как щяхте да продължите. И да бяхте вкарали един гол Байерн със сигурност щеше да ви думне 3ти.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA69 написа:Хаха, фен на Патетико да ми говори за Посерхио![]()
Периода на Диего Симеоне няма да е достатъчен за да промени изцяло лузърския манталитет и синдрома на по-малкия клуб на дюшеците.. Да не говорим, че веднага щом си замине аржентинеца (а това ще е скоро) те се връщат директно в посредствеността на среднячеството, което си е нормалното състояние за този клуб. Там, където е един Еспаньол, например
Да не говорим, че веднага щом си замине аржентинеца (а това ще е скоро) те се връщат директно в посредствеността на среднячеството, което си е нормалното състояние за този клуб. Там, където е един Еспаньол, например
smoothc написа:Да не говорим, че веднага щом си замине аржентинеца (а това ще е скоро) те се връщат директно в посредствеността на среднячеството, което си е нормалното състояние за този клуб. Там, където е един Еспаньол, например
Не че ме интересува, но основите които положи Симеоне са доста устойчиви и мисля, че ще задържат Атлетико Мадрид още дълго време сред ТОП 4 в Испания.
много бързо ще изтрие това наследство
smoothc написа:много бързо ще изтрие това наследство
Възможно е, никога не казвай никога, но все си мисля, че моделът който създаде Симеоне, грубо казано може да издържи на "автопилот" поне 2-3 години време(след неговото напускане), без сериозно да промени ранкинга на отбора в Примера.
Дефанзивната устойчивост, която Симеоне изгради, спокойно може да спослужи като "щит" за един по-офанзивен/директен стил още повече и в реалностите на Примера, където конкуренцията не е толкова голяма.
По-трудно е да запазиш(стига да искаш де) един добре работещ офанзивен модел, отколкото да разрушиш един добре работещ дефанзивен модел.
По мое мнение наследникът на Чоло трябва да е млад треньор(40-45 годишен) от Серия А.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта