Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Jürgen » 07 фев 2014 18:35

Cooler написа:Не само неграмотното писане. Мнение след мнение, кое от кое по-безмислено, върнете 10-на страници назад и вижте за какво става дума. Не знам има ли опция да не му се виждат мненията на тоя неграмотник. :roll:

[offtopic]От потребителския панел, секцията приятели и врагове. Във врагове му пишеш никнейма и няма повече да му виждаш мненията.[/offtopic]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 07 фев 2014 18:36

Ей,ще отворя един ден тема за правопис и на които нещо не му харесва да се мести там и да реве.Бахти хората сте по форумите.На кой му дреме кой как пише?Така пише човека.Казахте му един два пъти,стига толкова.Всеки ден се спами яко на тема правопис.Баш ме боли в спортна тема какъв е правописа.
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 фев 2014 18:37

tevez написа:Не, едва ли и двамата ще се вземат.
Надявам се най-малко поне един от тях да дойде. Моят фаворит е от Реймс.

моят фаворит е Антон Огнянов,Кевин Бру и Мики Орачев-да знам че някои ще ме помислите за луд,но според мен трудно ще вземем някой от тези двамата
а и имам страх за Бастос от нов Мързелиньо.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 07 фев 2014 18:41

Stahlgewitter написа:Ей,ще отворя един ден тема за правопис и на които нещо не му харесва да се мести там и да реве.Бахти хората сте по форумите.На кой му дреме кой как пише?Така пише човека.Казахте му един два пъти,стига толкова.Всеки ден се спами яко на тема правопис.Баш ме боли в спортна тема какъв е правописа.

[offtopic]Като сме му казали, да не би да се е променило нещо? Пише си като първокласник и много го интересува.
Теб може да не те дразни, но някои хора ги дразни.[/offtopic]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 22:56

Левски изпрати официална оферта за крилото на Реймс
Левски продължава преговорите за тогоанецът от френския Реймс Флойд Айте. Сините вече са изпратили официална оферта до клуба и очакват отговор. Освен това обаче двамата французи и бивши играчи от френския шампионат - Кевин Бру и Ларсен Туре са се заели със задачата да убедят Айте да дойде на Герена.

Самият треньор на Левски Антони Здравков също призна, че се водят преговори за нов футболист, който се очаква да замени продадения в Елче Гари Родригес. Ситуацията с Айте обаче е малко по-сложна, тъй като той не е свободен агент или пред изхвърляне от клуба си, а дори в момента е една от звездите на Реймс, което прави привличането му по-трудно

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 фев 2014 23:36

Това, което разбрах е, че Айте едва ли ще дойде, минимални са шансовете просто.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 23:38

tevez написа:Това, което разбрах е, че Айте едва ли ще дойде, минимални са шансовете просто.

Дано този поне бастош да доиде ;) до понеделник, ще разберем ;) поне така пише в гонг.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 фев 2014 00:57

мхм, той е получавал 800 000 долара на година, което ще рече над 60 000 долара на месец поне според справката на пресата .. как ли ще се съгласи да дойде в мизерията тук :?:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 08 фев 2014 01:59

Не вярвам някой от тези двамата (Бащош и Айте) да избере Левски. Това са скъпоплатени футболисти, ако от Левски наистина са изпратили оферта за Айте, представям си какъв смях се носи из съблекалните на Реймс 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 фев 2014 11:56

Няма нито Бастош нито Айде да вземем. Ще бъде някой свободен агент без отбор последните 6 месеца...ако дойде въобще заместник на Гари.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”