Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Синьо сърце » 08 фев 2012 00:13

Тук искам да помоля модератора Милен да спре с пристрастията си към епохата СС.Това е минало и няма да се върне-и футбола, който играехме тогава е вече демоде...Трябва да се върви напред и стига със спомените...Левски върви напред и да припомням ли как не биеше в зимните контроли тогава? Да припомням ли как тръгнахме към четвъртфинала-със загуба в Целе с 0-1 ? Там бяхме 200 човека и се бяхме хванали за главите, и дъжд ни пра яко-сложиха ни отсреща без козирка...И реванша беше тежък, айде стига толкова!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 фев 2012 00:40

Али Матлути е юноша на Безансон, като играе в първия състав на отбора през сезон 2004/2005. През следващите шест години е собственост на Страсбург, но играе и за първия и за втория тим, а освен това е преотстъпван през това време и на отборите на Шатору, Расинг Ферол и Арл Авиньон.

класа точно като за Левски :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 08 фев 2012 00:54

Все ми е на акъла че никой няма да вземем.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 фев 2012 00:55

Синьо сърце написа:Тук искам да помоля модератора Милен да спре с пристрастията си към епохата СС.Това е минало и няма да се върне-и футбола, който играехме тогава е вече демоде...Трябва да се върви напред и стига със спомените...Левски върви напред и да припомням ли как не биеше в зимните контроли тогава? Да припомням ли как тръгнахме към четвъртфинала-със загуба в Целе с 0-1 ? Там бяхме 200 човека и се бяхме хванали за главите, и дъжд ни пра яко-сложиха ни отсреща без козирка...И реванша беше тежък, айде стига толкова!

аз харесвам нападателният,агресивният футбол, той няма как да същесвтува със сегашните играчи и схема, това е моето мнение, всеки харсва различен вид футбол. Красивият футбол никога не може да бъде демоде.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2012 08:32

Тук искам да помоля модератора Милен да спре с пристрастията си към епохата СС.Това е минало и няма да се върне-и футбола, който играехме тогава е вече демоде...Трябва да се върви напред и стига със спомените...

Подкрепям! Тоест... не спирай да си ги харесваш, ама с това "Насо, Наско" става малко...
Милене, и аз съм фен на Мъри, но признай, че успехите ни бяха плод на ред обстоятелства. Ходът, който бе решаващ бе изгонването на отбора от 1/8 финала с Пул, рисков ход, който даде кратък резулта от две години. Аз исках Мъри да е нашият Ги Ру. Еми не стана! Не заради Гонзо, човек. А за Наско ... не ми се коментира.
Отново имаме кадърен треньор, който налага модерен футбол. И той ще бъде натирен от Тодор.
А за футболът не си прав. Промени се изключително много. Промени се някъде между Беверен и Тампере още. ;)
А футболът, който практикувахме тогава се видя колко е модерен, когато отидохме в ШЛ. Бяхме далече от истината. ;)
Аз пък съм фен на побеждаващият футбол. Нека БАТЕ да играха грозно срещу Милан. А ние на Ноу Камп нито се окопахме, нито нападахме и паднахме 5-0 и това бе най-малкото тогава.
П.С. Така, както съм се червил от някои врътки на Наско...
Предпочитам смотан и честен директор, отколкото умен и прогнил морално нечестен далавераджия!
Последна промяна от metodito на 08 фев 2012 08:55, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 08 фев 2012 08:44

milen.hristov написа:
Синьо сърце написа:Тук искам да помоля модератора Милен да спре с пристрастията си към епохата СС.Това е минало и няма да се върне-и футбола, който играехме тогава е вече демоде...Трябва да се върви напред и стига със спомените...Левски върви напред и да припомням ли как не биеше в зимните контроли тогава? Да припомням ли как тръгнахме към четвъртфинала-със загуба в Целе с 0-1 ? Там бяхме 200 човека и се бяхме хванали за главите, и дъжд ни пра яко-сложиха ни отсреща без козирка...И реванша беше тежък, айде стига толкова!

аз харесвам нападателният,агресивният футбол, той няма как да същесвтува със сегашните играчи и схема, това е моето мнение, всеки харсва различен вид футбол. Красивият футбол никога не може да бъде демоде.

Всеки тренер си има различен стил на игра.

На мен ми харесва футбола на Моуринио-да се затвориш отзад и чакаш удобен момент.Лично според мен най-добрият футбол, който Левски е играл в последните 10-15 години, това беше при Люпко Петрович.Левски на Люпко не играеше толкова атрактивно, но можеше да вземе точки от почти всеки отбор в Европа.По същия начин по който Бате преди няколко години взе точки от топ отборите... с подреден и грамотен футбол.
Грешката на Мъри ,беше че се надиграваше с всеки отбор и това му изигра лоша шега на мачовете от ШЛ.Не може да се надиграваш с Барца и Челси

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 08 фев 2012 09:37

Мъри много си повярва, дори и когато е изгонен позорно от 4 отбора за 3 години пак се изявява едва ли не в ролята на някакъв капацитет и ръси акъл наляво и надясно! За Наско е ясно, подлец, интригант и морално нечистоплътен човек! На мен отбора си ми харесва в този си управленски вариант, 1 нападател и 1 защитник и дубъла е наш !!!
Изображение

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 08 фев 2012 09:59

TB1957 написа:Мъри много си повярва, дори и когато е изгонен позорно от 4 отбора за 3 години пак се изявява едва ли не в ролята на някакъв капацитет и ръси акъл наляво и надясно! За Наско е ясно, подлец, интригант и морално нечистоплътен човек! На мен отбора си ми харесва в този си управленски вариант, 1 нападател и 1 защитник и дубъла е наш !!!

Забрави да добавиш и ШЛ

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 фев 2012 10:27

милене,виж сега този състав и ми отговори на въпросите.
Кой е нападател в състава?
Играе ли отбора нападателен футбол?
Играе ли отбора агресивен футбол?
Ето ти състава:

Валдес,Масчерано,Адриано,Пуйол,Дани Алвеш,Тиаго,Фабрегас,Куенка,Телло,Меси,Дош Сантош.

Много е интересен състава нали Милене,та посочи ми нападатела според твоите виждания за нападателен,атрактивен,скоростен и резултатен футбол.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 08 фев 2012 11:22

zlatan написа:милене,виж сега този състав и ми отговори на въпросите.
Кой е нападател в състава?
Играе ли отбора нападателен футбол?
Играе ли отбора агресивен футбол?
Ето ти състава:

Валдес,Масчерано,Адриано,Пуйол,Дани Алвеш,Тиаго,Фабрегас,Куенка,Телло,Меси,Дош Сантош.

Много е интересен състава нали Милене,та посочи ми нападатела според твоите виждания за нападателен,атрактивен,скоростен и резултатен футбол.

Рожденника също не беше нападател, но успя да ни пише "четворка" и с качествата си превзе и Каталуния. В нашия отбор Иван Цветков е типично острие, същото може да се каже и за Йовов, нищо че е по-бавен от Стоянка Мутафова, има си самочувствие и опит да бродира в противниковото наказателно поле и да прави ювелирни изпълнения, с което да затвърди прозвището си БИЖУТЕРА. Младите не ги слагам, те не могат да изнесат тежестта на шампионата все още
Изображение

Върни се в “Архив”