blue avalanche написа:dreben23 написа:***Стойчо Младенов привика Чуто и Драме в първия отбор***
Ми така е!Като си нямате ваши юношки...Нали "легендата" Джевизов се канеше нещо?
Да, то понеже тия неща стават от днес за утре. Гений...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:dreben23 написа:***Стойчо Младенов привика Чуто и Драме в първия отбор***
Ми така е!Като си нямате ваши юношки...Нали "легендата" Джевизов се канеше нещо?
гражданин от село написа:Блу,щото вие сте бъкани с ваши юноши.
deepblue1963 написа:гражданин от село написа:Блу,щото вие сте бъкани с ваши юноши.
Не съм чул да сме "бъкани" с африканчета...
Ние да не сме приют?
deepblue1963 написа:гражданин от село написа:Блу,щото вие сте бъкани с ваши юноши.
Ние да не сме приют?
Ние да не сме приют?
vaskonti написа:deepblue1963 написа:Ти имаш ли, поне бегла представа, какво искаш да докажеш с тая снимка? Някакъв проблем ли виждаш в това, че тия момчета се хранят?
deepblue1963 написа:vaskonti написа:deepblue1963 написа:Ти имаш ли, поне бегла представа, какво искаш да докажеш с тая снимка? Някакъв проблем ли виждаш в това, че тия момчета се хранят?
Когато Рамос,Диамутен,Пинто или Жуниньо дойдоха в Левски,ти видя ли ги да плюскат в столовата?Или ги видя на някакви други снимки?В други ситуации?На тренировки,например...
ПП.Изобщо от всички трансфери,на които станахме свидетели,къде видя снимки на "хранещ се футболист"?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост