Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tony187 » 07 фев 2014 18:18

Cooler написа:Голям другия път. Някой неграмотен пубер. Само не знам, къде спят модераторите, а не го баннат тоя. Осра цялата тема, неграмотника.

Xахахаха ей това е, аз гледам внимателно да говоря с момчето, ти - джаста праста :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 18:22

Cooler написа:Голям другия път. Някой неграмотен пубер. Само не знам, къде спят модераторите, а не го баннат тоя. Осра цялата тема, неграмотника.

що да ме банат бе ти може да си пубер не аз ще пиша както искам и кадето искам аи пали ;)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 18:24

tony187 написа:
blue atak написа:
tevez написа:За Бастос се страхувам да не се окаже новият Марсиньо. Играл голям футбол, печелели много пари, идват с големи очаквания, а тук просто отбиват номера и си взимат заплатата. Вярно, че Бастос е 3 години по-млад от Марсиньо, но все пак имам едно на ум за него.

Иначе е класа този бастош достоен заместник ще е на гари според мен ако доиде естествено ;)

Според мен не казваш сега годините защото не помниш какво каза последният път, но наистина както и да е!

Прав си, Баштош е поне с няколко класи над Рордигез. Родригез да тича в права линия само може. Като завие- пада. (Признавам, харесвах го.. спаси няколко мача). Ако по някакъв супер страхотен късмет успеем да метнем и двамата ( Айте и Баштош ) просто наистина си мисля че дори със Сухия ще вземем да сме отново машина, отново ЛЕВСКИ!

Ти мн зе да искаш :) тои единия да доиде пак е добре ти двамата ;) :)

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 07 фев 2014 18:27

blue atak написа:

що да ме банат бе ти може да си пубер не аз ще пиша както искам и кадето искам аи пали ;)

Не че нещо ако ще да си на 15 или на 65, на никого не му дреме това, но като виждаш колко хора не харесват колко неграмотно пишеш, защо просто не се опиташ малко да пооправиш това? Повечето тук правим грешки но...разбираеми. Така просто по-малко хора ще псуват.. Все пак си в левскарски форум ( би трябвало хората тук да се разбират ако са от един отбор.. )

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 07 фев 2014 18:28

[offtopic]Наистина е срамно да пишеш така. Поне малко се ограмоти и тогава пиши. Голяма излагация........[/offtopic]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 18:29

tony187 написа:
blue atak написа:

Не че нещо ако ще да си на 15 или на 65, на никого не му дреме това, но като виждаш колко хора не харесват колко неграмотно пишеш, защо просто не се опиташ малко да пооправиш това? Повечето тук правим грешки но...разбираеми. Така просто по-малко хора ще псуват.. Все пак си в левскарски форум ( би трябвало хората тук да се разбират ако са от един отбор.. )
ДА така е прав си ;)

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 07 фев 2014 18:30

blue atak написа:
tony187 написа:
blue atak написа:
tevez написа:За Бастос се страхувам да не се окаже новият Марсиньо. Играл голям футбол, печелели много пари, идват с големи очаквания, а тук просто отбиват номера и си взимат заплатата. Вярно, че Бастос е 3 години по-млад от Марсиньо, но все пак имам едно на ум за него.

Иначе е класа този бастош достоен заместник ще е на гари според мен ако доиде естествено ;)

Според мен не казваш сега годините защото не помниш какво каза последният път, но наистина както и да е!

Прав си, Баштош е поне с няколко класи над Рордигез. Родригез да тича в права линия само може. Като завие- пада. (Признавам, харесвах го.. спаси няколко мача). Ако по някакъв супер страхотен късмет успеем да метнем и двамата ( Айте и Баштош ) просто наистина си мисля че дори със Сухия ще вземем да сме отново машина, отново ЛЕВСКИ!

Искам наистина! Я само си представи, Божката отпред, Айте, Бастош и Туре? Розовите ще си насерат гащетата и ще гледат техния идол от Берое да идва по-бързо. :twisted:

На линия
Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 07 фев 2014 18:32

Не само неграмотното писане. Мнение след мнение, кое от кое по-безмислено, върнете 10-на страници назад и вижте за какво става дума. Не знам има ли опция да не му се виждат мненията на тоя неграмотник. :roll:

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 18:33

tony187 написа:
blue atak написа:
tony187 написа:
blue atak написа:

Искам наистина! Я само си представи, Божката отпред, Айте, Бастош и Туре? Розовите ще си насерат гащетата и ще гледат техния идол от Берое да идва по-бързо. :twisted:

Те нямат пари, с какво ще го вземат бероеца.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 18:35

Cooler написа:Не само неграмотното писане. Мнение след мнение, кое от кое по-безмислено, върнете 10-на страници назад и вижте за какво става дума. Не знам има ли опция да не му се виждат мненията на тоя неграмотник. :roll:

Никои не те кара да гледаш бе стига само едно и също от тебе.

Върни се в “Архив”