Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Китайци искали Ботев
Утре може и да излезе, че марсианци ни искат.
Re: ДО КОЦЕ АНГЕЛОВ
сега гледах интервю на лаптопа по евроком пл и пак се изказва доста оптимистично макар положението ни да не е хич розово
селски вземи си скункса не се сърди
Re: ДО КОЦЕ АНГЕЛОВ
Коцето е пич, не може да се отрече. Май ще излезне доста по-читав от колкото повечето наши така наречени легенди. Лично аз винаги съм го подкрепял, защото не е лесно да работиш в обстановката, в която се намира нашия отбор и нито веднъж да се оплачеш от каквото и да било. Човекът си дойде на заварено положение - с тея футболисти който и треньор да дойде повече не може да постигне. Колко много треньори се изредиха и файда никаква.
- емо73канар
- Контакти:
Атака по СЕЛЮЮ от всякаде,по къщи ,коли,офиси,складове и всичката негова сопственост.

Re: РЕФЕРЕНДУМ - ЗА или ПРОТИВ НОВ БОТЕВ ?!?
гледам има фенове на Ботев 1912 , а не на Ботев 2009 .... ами аз не съм фен нито на единия нито на другия отбор , аз съм фен на БОТЕВ от ПЛОВДИВ!Без значение цифричките след името на отбора...
той христолов само китайци не беше пускал като кьорфишеци.... 

- botev_1912
- Контакти:
maina написа:гледам има фенове на Ботев 1912 , а не на Ботев 2009 .... ами аз не съм фен нито на единия нито на другия отбор , аз съм фен на БОТЕВ от ПЛОВДИВ!Без значение цифричките след името на отбора...
След като не си фен на Ботев 1912 значи твоят тим не е печелил 2 пъти шампионската титла, не е взимал 3 пъти купата на страната, не е побеждавал отбора който става шампион в същата година с 8:1, не е нанасял най-голямата загуба в историята на Левски 1914 в София с 1:6, не си фен на най-старият клуб в България и много, много други! Би ли ми казал какво е постигнал твоят отбор и защо изобщо го подрепяш!!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
botev_1912 написа:maina написа:гледам има фенове на Ботев 1912 , а не на Ботев 2009 .... ами аз не съм фен нито на единия нито на другия отбор , аз съм фен на БОТЕВ от ПЛОВДИВ!Без значение цифричките след името на отбора...
След като не си фен на Ботев 1912 значи твоят тим не е печелил 2 пъти шампионската титла, не е взимал 3 пъти купата на страната, не е побеждавал отбора който става шампион в същата година с 8:1, не е нанасял най-голямата загуба в историята на Левски 1914 в София с 1:6, не си фен на най-старият клуб в България и много, много други! Би ли ми казал какво е постигнал твоят отбор и защо изобщо го подрепяш!!!
Феновете на ман. юн. да не би да са от Манчестър 1878 United или феновете на Милан да викат за Милан 1899 и т.н....
Що за безумна глупост е Ботев 1912 , няма такъв отбор....от когато Христолов не го регистрира като Ботев 1912...но явно това обягва от обективите на някои хора , винаги отбора се е казвал Ботев...от град Пловдив ,или Тракия или т.н. други имена по-време на комунизма , тези цифрички са скапана изгъзица , която адски много ме дразни ....
БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
- botev_1912
- Контакти:
maina написа:botev_1912 написа:maina написа:гледам има фенове на Ботев 1912 , а не на Ботев 2009 .... ами аз не съм фен нито на единия нито на другия отбор , аз съм фен на БОТЕВ от ПЛОВДИВ!Без значение цифричките след името на отбора...
Феновете на ман. юн. да не би да са от Манчестър 1878 United или феновете на Милан да викат за Милан 1899 и т.н....
Що за безумна глупост е Ботев 1912 , няма такъв отбор....от когато Христолов не го регистрира като Ботев 1912...но явно това обягва от обективите на някои хора , винаги отбора се е казвал Ботев...от град Пловдив ,или Тракия или т.н. други имена по-време на комунизма , тези цифрички са скапана изгъзица , която адски много ме дразни ....
БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
тези цифри 1912 означават Близо 100 години история!! Като гледам нито Манчестър нито Милан са се отказали от историята си, а тези нашите псевдофенчета които са за създаване на нов Ботев искат да зачеркнат с лека ръка 87 години славна история
100
покривни прозорци
покривни прозорци