Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

honda
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот honda » 17 яну 2013 12:04

Пичове не го приемайте като заяждане, но виждам че доста обсъждате китайската компания"Грейт Уол" и възможността да стане спонсор на ЦСКА- пожелавам ви го, но според мен е малко несериозно. Целия проект с автомобилния завод до Ловеч струва около 100 млн евро, ако всичко се развие по възможно най-добрия начин след 10 години и ако този проект носи на инвеститорите си по 10 млн евро на година може да се счита за супер успешен. Според вас колко от тези 10 милиона ( което е супер оптимистичен вариант) могат да бъдат отделени за рекламна кампания и за обвързване с футболен клуб като ЦСКА.
Чета за някакви износи и пробиви на европейския пазар- какъв пробив може да се очаква от завод , на който максималния му капацитет е 50000 автомобила годишно( ако реализира 50% от максималния си капацитет е много добре). Кой е този дето ще тръгне да изгражда дистрибуторска мрежа и мрежа от дилъри и сервизи за такова количество. За един сериозен автомобилен завод 50000 е бройка реално произведени автомобили за една седмица.
Иначе най-искрено пожелавам успех на завода в Баховица, както пожелавам успех на всеки,който произвежда каквото и да е в България. И се надявам проекта да е успешен ,макар че по-скоро ще стане обратното. Не трябва да вземем под внимание и нещо ,че автомобилопроизводство не се прави с десетки милиони ,а с десетки ...милиарди.
По темата пожелавам на ЦСКА ръководител като Гриша Ганчев, който показа че умее да ръководи футболен клуб. Но ако някой си мисли че ще дойде Гриша Ганчев и ще започне да налива пари в ЦСКА значи се объркал, просто бизнеса му е със затихващи функции и ако бях на негово място ,както и на всички "бизнесмени" от средата на 90-те бих си разпродал бизнеса и бих отишъл някъде далеч оттук ,някъде на юг. Просто при сегашните условия "добре облечените бизнесмени" от 90-те години на миналия век нито са желани нито са удобни на властта, а без нея те не могат да съществуват.

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Re: Ще се ангажира ли Гриша Ганчев с ЦСКА ?

Мнениеот boi4eto68 » 17 яну 2013 12:04

Поредната тъпа и гадна според мен сделка. ЦСКА пада много ниско след като достигна до там да се обединява с друг отбор( нямам нищо против Литекс) Жалка българска картинка!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 яну 2013 12:05

red_star написа:
Teo написа:До като не видя Гришата на Армията не вярвам на нищо и никой.

Имаш право много напразни обещания чухме много лъжи но този път си мисля че ще счупим каръка :?

Ще бъде хубаво да вземе половината от акциите, но нали вчера пред ПИК е казал че няма нищо вярно в това, а Господата от Титан казаха пред БТВ че и в момента говорят с Гришата, на кой да вярваш :shock: мисля че нищо вярно няма в това, но дано да се лъжа.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 яну 2013 12:05

Who cares?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 17 яну 2013 12:05

Въпроса ми е зададен по друг начин пускам я темата и се интересувам какво като има подобна на нея ало модераторите стегнете се малко бе пичове ;)

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 17 яну 2013 12:07

Teo написа:
red_star написа:
Teo написа:До като не видя Гришата на Армията не вярвам на нищо и никой.

Имаш право много напразни обещания чухме много лъжи но този път си мисля че ще счупим каръка :?

Ще бъде хубаво да вземе половината от акциите, но нали вчера пред ПИК е казал че няма нищо вярно в това, а Господата от Титан казаха пред БТВ че и в момента говорят с Гришата, на кой да вярваш :shock: мисля че нищо вярно няма в това, но дано да се лъжа.

Пич четеш ли какво съм написал просто ни иска да стане като през лятото уж всичко сигурно и накрая провал ;)

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 17 яну 2013 12:10

boi4eto68 написа:Поредната тъпа и гадна според мен сделка. ЦСКА пада много ниско след като достигна до там да се обединява с друг отбор( нямам нищо против Литекс) Жалка българска картинка!

ЦСКА не се обединява точно с Литекс а и нашата история познава много такива моменти ;) Просто ЦСКА се нуждае от въздух ние също писна ни да сме в центъра на внимание ЦСКА е клуб с традиции, кото гони винаги успеха. ЦСКА има нужда от въздух пак повтарям ;)

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 17 яну 2013 12:16

red_star написа:Последните дни сериозно зпочна да се говори че Гриша Ганчев има интерес към ЦСКА това дори го потвърдиха от "Титан". Но Гриша Ганчев уж отрича но това е нормално, защото видяхме какво стана през лятото!

..........
Да пишат само тези, които милеят за ЦСКА :)

Какво толкова ще стане като дойде Ганчев в ЦСКА?
Ще докара 2-3 по- добри играчи от Литекс и пак същата работа.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 17 яну 2013 12:19

teerr написа:
red_star написа:Последните дни сериозно зпочна да се говори че Гриша Ганчев има интерес към ЦСКА това дори го потвърдиха от "Титан". Но Гриша Ганчев уж отрича но това е нормално, защото видяхме какво стана през лятото!

..........
Да пишат само тези, които милеят за ЦСКА :)

Какво толкова ще стане като дойде Ганчев в ЦСКА?
Ще докара 2-3 по- добри играчи от Литекс и пак същата работа.

Не ми пука кой ще докара бе искам си автентичния ЦСКА , който познавам този ЦСКА с тези боклуци не е моят ЦСКА !

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 17 яну 2013 12:25

Гриша Ганчев просто ще стане спонсор с Great Wall в ЦСКА. Трябва му гласност и добра реклама на автомобилите си ,както в България така и в Европа...
Миналата година е продал общо 2830 бр. автомобили в България ,Македония и Русия.Тази ще излиза с продукцията си в цяла Европа...
2830 х 15000лв. ср. цена= 42 450 000лв. оборот за първата година
Желанието е да продава по 50 000 автомобила в цяла европа.Представяте ли си ако се стигне до сделка?Което не е сигурно...
Още те държи:)...Болест е...

Върни се в “Архив”