Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
абе blue atak, я ми кажи моля те на колко си години? Просто ми е интересно, нищо повече.
За Бастос се страхувам да не се окаже новият Марсиньо. Играл голям футбол, печелели много пари, идват с големи очаквания, а тук просто отбиват номера и си взимат заплатата. Вярно, че Бастос е 3 години по-млад от Марсиньо, но все пак имам едно на ум за него.
- amstel_beer
- Контакти:
blue atak написа:tevez написа:Не, едва ли и двамата ще се вземат.
Надявам се най-малко поне един от тях да дойде. Моят фаворит е от Реймс.
Според мен бастош ще доиде тея дни така мисля
А според мен само ни лъжат и накрая я дойде някой св. агент, я останем само с тези, които имаме в момента.

tony187 написа:абе blue atak, я ми кажи моля те на колко си години? Просто ми е интересно, нищо повече.
Голям сам защо.
amstel_beer написа:blue atak написа:tevez написа:Не, едва ли и двамата ще се вземат.
Надявам се най-малко поне един от тях да дойде. Моят фаворит е от Реймс.
Според мен бастош ще доиде тея дни така мисля
А според мен само ни лъжат и накрая я дойде някой св. агент, я останем само с тези, които имаме в момента.
Е поне един трябва да доиде

blue atak написа:tony187 написа:абе blue atak, я ми кажи моля те на колко си години? Просто ми е интересно, нищо повече.
Голям сам защо.
Не бе аз съм сигурен че си голям нямам никакви други мисли, просто например как така след 500 забележки от хора ти така и не почна да пишеш поне думичката СЪМ правилно. на 23 май ми каза ?
tony187 написа:blue atak написа:tony187 написа:абе blue atak, я ми кажи моля те на колко си години? Просто ми е интересно, нищо повече.
Голям сам защо.
Не бе аз съм сигурен че си голям нямам никакви други мисли, просто например как така след 500 забележки от хора ти така и не почна да пишеш поне думичката СЪМ правилно. на 23 май ми каза ?
Бързо пиша и допускам грешки

tevez написа:За Бастос се страхувам да не се окаже новият Марсиньо. Играл голям футбол, печелели много пари, идват с големи очаквания, а тук просто отбиват номера и си взимат заплатата. Вярно, че Бастос е 3 години по-млад от Марсиньо, но все пак имам едно на ум за него.
Иначе е класа този бастош достоен заместник ще е на гари според мен ако доиде естествено

blue atak написа:tevez написа:За Бастос се страхувам да не се окаже новият Марсиньо. Играл голям футбол, печелели много пари, идват с големи очаквания, а тук просто отбиват номера и си взимат заплатата. Вярно, че Бастос е 3 години по-млад от Марсиньо, но все пак имам едно на ум за него.
Иначе е класа този бастош достоен заместник ще е на гари според мен ако доиде естествено
Според мен не казваш сега годините защото не помниш какво каза последният път, но наистина както и да е!
Прав си, Баштош е поне с няколко класи над Рордигез. Родригез да тича в права линия само може. Като завие- пада. (Признавам, харесвах го.. спаси няколко мача). Ако по някакъв супер страхотен късмет успеем да метнем и двамата ( Айте и Баштош ) просто наистина си мисля че дори със Сухия ще вземем да сме отново машина, отново ЛЕВСКИ!
Голям другия път. Някой неграмотен пубер. Само не знам, къде спят модераторите, а не го баннат тоя. Осра цялата тема, неграмотника.