ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот W84me » 08 юли 2015 10:08

Това дружество ще обяви фалит, ще създадат ново, просто събират отбор, който ще продължи да играе в новото.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юли 2015 10:17

djd написа:ЦСКА много вероятно ще мине през управлението на синдик, за да бъдат сторнирани част от дълговете на клуба. Това довериха близки до плановете на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.

При стартиране на процедура по несъстоятелност, всички дългове след датата, от която започва, трябва да бъдат отписани.

След управлението на синдика, Гриша Ганчев и Юлиан Инджов купуват клуба срещу оздравителен план и покриване на останалата част от дълговете.

По принцип това може да се реализира единствено във “В” група, а не в професионалните лиги. Тази процедура обаче е изключително тежка и много зависи от работата на синдика.

"24 часа"

Това е нелепо. Тия журналисти не се научиха да не пишат за неща, от които си нямат хал хабер. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 юли 2015 10:43

W84me написа:
Red joker написа:Кво става Коша ,как е хавата :?: Гледам твоето отборче днес хапнало дръвцето от „Спарта“ :o

Нали знаеш колко комично звучи да кажеш "хапнахте дръвцето от Спарта", а в същото време да се борите с Миньор за "Б" група?

Знам бе,ние с Кошата само се закачаме :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 юли 2015 10:45

Кашчей написа:
Red joker написа:Кво става Коша ,как е хавата :?: Гледам твоето отборче днес хапнало дръвцето от „Спарта“ :o

ОбъркАл си ми отборчетата, но ти е простено.
Като казваш "гризнали дръвцето" Лудите, вие с кой отбор играхте контроли досега, защото съм пропуснал тази информация :roll:

Що бе Коша ти от коЙе отборчИ си :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 08 юли 2015 11:20

Пуснете тема за контролата(контролите).
За петък има ли мераклии от София без транспорт? Ще пътувам(е) с кола след работа и мога да мина в 15:00-15:30 на Шел-а след Ботевградско(срещу Джъмбо) за още двама. Ако има мераклии - да ми пишат на лични.
Последна промяна от 11_best на 08 юли 2015 14:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 08 юли 2015 11:35

Red joker написа:
Кашчей написа:

ОбъркАл си ми отборчетата, но ти е простено.
Като казваш "гризнали дръвцето" Лудите, вие с кой отбор играхте контроли досега, защото съм пропуснал тази информация :roll:

Що бе Коша ти от коЙе отборчИ си :lol:

Може да го е срам да си признае :lol:
Чел съм тук-там, че е от Русе, но не е задължително да е фен на Дунав ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 юли 2015 13:26

Red joker написа:Знам бе,ние с Кошата само се закачаме :lol:

Сори, тогава :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 08 юли 2015 15:50

djd написа:Не знам точно как ще стане тази работа, понеже в правилника пише, че при стартиране на процедура по фалит, клубът се изключва от БФС.

Говорете с думи правилни и ясни - процедура по "несъстоятелност" не означава "ликвидация" или "фалит". Трябва да стане невъзможно "оздравяването", за да се пристъпи към "ликвидация". Не си мислете, че няма практика и опит в тази сфера. Колко държавни предприятия бяха умишлено докарани до несъстоятелност, за да се приватизират на ниска цена, а в последствие бяха оздравени като частни дружества. Сигурно са стотици, ако не и хиляди.
Влизането на синдик беше задължително според мен. Така наистина много по-трудно гърмнат скритите мини.
Дебелия Чичо Венци дори намекна, че "Иво и Митко(дано и те си виждат оная работа само с огледало) при нов собственик веднага ще си потърсят неизискани от Лупи милиони"?!?!
Отпадане на задължения по давност със сигурност ще има. За плащанията е 5 години назад от датата на тяхното изискване (обикновено чрез нотариална покана), а за лихвите давностния срок е 3 години.
Не си мислете, че юристи и финансисти на Ганчев, не са огледали нещата и са се впуснали безогледно в авантюра с неясен край, каквото и да се твърди по медиите.
Вярно е, че не са прехвърлени акциите... Но ако една къща е пред рухване, а имаш намерение да влезеш, за да я укрепиш, първоначално ще направиш всяко възможно укрепване отвън.

Най-важно в момента е да сме много и единни, защото нашата роля е не по-малко важна да е жив ЦСКА. Любовта не се измерва от синдици, администрации и пр. с акции, дългове, залози...
В петък съм там на стадиона, а дали ще протестирам, псувам или ще се радвам си е мой проблем. И едното и другото го правя заради това, че обичам ЦСКА.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2015 15:51

Tommi написа:
djd написа:ЦСКА много вероятно ще мине през управлението на синдик, за да бъдат сторнирани част от дълговете на клуба. Това довериха близки до плановете на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.

При стартиране на процедура по несъстоятелност, всички дългове след датата, от която започва, трябва да бъдат отписани.

След управлението на синдика, Гриша Ганчев и Юлиан Инджов купуват клуба срещу оздравителен план и покриване на останалата част от дълговете.

По принцип това може да се реализира единствено във “В” група, а не в професионалните лиги. Тази процедура обаче е изключително тежка и много зависи от работата на синдика.

"24 часа"

Това е нелепо. Тия журналисти не се научиха да не пишат за неща, от които си нямат хал хабер. :roll:

Това са платени от джуджето пасквили, за да се отклонява вниманието и да се протаква и печели време. Ако не си забелязал, периодично излизат някакви такива нелепици, които винаги са в бъдеще време, никога в сегашно. И винаги се пускат от 2-3 определени медии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 юли 2015 16:35

11_best написа:
djd написа:Не знам точно как ще стане тази работа, понеже в правилника пише, че при стартиране на процедура по фалит, клубът се изключва от БФС.

Говорете с думи правилни и ясни - процедура по "несъстоятелност" не означава "ликвидация" или "фалит". Трябва да стане невъзможно "оздравяването", за да се пристъпи към "ликвидация". Не си мислете, че няма практика и опит в тази сфера. Колко държавни предприятия бяха умишлено докарани до несъстоятелност, за да се приватизират на ниска цена, а в последствие бяха оздравени като частни дружества. Сигурно са стотици, ако не и хиляди.
Влизането на синдик беше задължително според мен. Така наистина много по-трудно гърмнат скритите мини.
Дебелия Чичо Венци дори намекна, че "Иво и Митко(дано и те си виждат оная работа само с огледало) при нов собственик веднага ще си потърсят неизискани от Лупи милиони"?!?!
Отпадане на задължения по давност със сигурност ще има. За плащанията е 5 години назад от датата на тяхното изискване (обикновено чрез нотариална покана), а за лихвите давностния срок е 3 години.
Не си мислете, че юристи и финансисти на Ганчев, не са огледали нещата и са се впуснали безогледно в авантюра с неясен край, каквото и да се твърди по медиите.
Вярно е, че не са прехвърлени акциите... Но ако една къща е пред рухване, а имаш намерение да влезеш, за да я укрепиш, първоначално ще направиш всяко възможно укрепване отвън.

Най-важно в момента е да сме много и единни, защото нашата роля е не по-малко важна да е жив ЦСКА. Любовта не се измерва от синдици, администрации и пр. с акции, дългове, залози...
В петък съм там на стадиона, а дали ще протестирам, псувам или ще се радвам си е мой проблем. И едното и другото го правя заради това, че обичам ЦСКА.

Несъстоятелност и фалит са синоними. Не съм казал, че стартиране на процедура по фалит непременно ще доведе до фалит.
За ликвидация не съм писал нищо.
Казвам само какво пише в правилника за статута на клубовете в БФС.

Върни се в “Архив”