Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот vaskonti » 16 яну 2013 20:26

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:в популяризиране на марката има логика, но за цел реклама не виждам защо му е да вземе 50% от отбора, за сливане отново ще кажа че няма да споменавам. спокойно може да влезе с някакви пари като спонсор, а ние да сложим колите на фанелката, толкова.

Ами всичко зависи от това китайците какъв бюджет имат за реклама. Както знаем, те искат да атакуват целия европейски пазар. Възможно е да са отделили средства само за надпис на фанелките, възможно е и много повече защото само едни фанелки очевидно не е достатъчно. Това са неща от "кухнята", ние няма как да знаем предварително.
Пак да кажа - ако въобще има нещо вярно в цялата история.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 яну 2013 20:32

vaskonti написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:в популяризиране на марката има логика, но за цел реклама не виждам защо му е да вземе 50% от отбора, за сливане отново ще кажа че няма да споменавам. спокойно може да влезе с някакви пари като спонсор, а ние да сложим колите на фанелката, толкова.

Ами всичко зависи от това китайците какъв бюджет имат за реклама. Както знаем, те искат да атакуват целия европейски пазар. Възможно е да са отделили средства само за надпис на фанелките, възможно е и много повече защото само едни фанелки очевидно не е достатъчно. Това са неща от "кухнята", ние няма как да знаем предварително.

Китайците няма да рекламират нищо. Те имат само 10 % от акциите на Литекс Моторс. Останалите 90 се делят между Литекс Комерс на Гриша Ганчев и КТБ на Цветан Василев. Китайците отговарят само да предоставят автомобили за сглобка. Останалата част от процеса я движат Гришата и Цветан Василев. Малко известен факт обаче е че 10 от първите сглобени коли тук в Баховица са поръчани за ЦСКА като служебни.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 яну 2013 20:37

явно е имало защото бях чел за подобна среща и преди. все си мисля че ако се наливаха свежи средства от някъде мандарините нямаше да вдигнат бялото знаме преди сезона и щяха да заложат на качествена селекция. в момента играят с деца и е видно че развиват школата. т.е. с гриша или без гриша все тая. друг е въпроса ако реши да стартира подобен проект като преди 12-13 години но с нас и с мощтни финанси от жълтите какво би се получило. като заключение това да се случи в сегашно време, в криза и на българския пазар е нереално.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 яну 2013 20:43

bobonikolov написа:
vaskonti написа:

Китайците няма да рекламират нищо. Те имат само 10 % от акциите на Литекс Моторс. Останалите 90 се делят между Литекс Комерс на Гриша Ганчев и КТБ на Цветан Василев. Китайците отговарят само да предоставят автомобили за сглобка. Останалата част от процеса я движат Гришата и Цветан Василев. Малко известен факт обаче е че 10 от първите сглобени коли тук в Баховица са поръчани за ЦСКА като служебни.

Да, обаче нито Гришата, нито КТБ са в състояние да атакуват европейския пазар, а и не е тяхна работа. Тяхната работа е просто да сглобяват колите. Китайците съвсем отделно си правят рекламния бюджет и само и единствено те си преценяват как и къде да рекламират и колко пари да отделят за тази цел.
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 яну 2013 20:53

с подобно разпределение на акциите си мисля че по голям смисъл от популяризирането на марката би имал гришата. тук обаче ми идва питанката защо минаха няколко години а тази марка е по слабо рекламирана от фирми за дограма. очаквах силно налагане на пазара и разработване на продукта като водещ автомобил в българия. умишлено ли е доведена тази марка на нашия пазар. все въпроси които ме отдалечават от възможността да се появи на армията
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 яну 2013 21:06

[offtopic]Абе тука ли е медийната звезда шивача? :)[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 яну 2013 21:40

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:с подобно разпределение на акциите си мисля че по голям смисъл от популяризирането на марката би имал гришата. тук обаче ми идва питанката защо минаха няколко години а тази марка е по слабо рекламирана от фирми за дограма. очаквах силно налагане на пазара и разработване на продукта като водещ автомобил в българия. умишлено ли е доведена тази марка на нашия пазар. все въпроси които ме отдалечават от възможността да се появи на армията

Реклама правят. Спонсори са на националния отбор по волейбол. Освен това до скоро преди прогнозата за времето по Канал 1 излъчваха техен рекламен клип. Слави Трифонов на рождения ден на предаването през 2011 година подари Волекс Ц10. Във фейсбук страницата на компанията пък се проведе миналата есен конкурс за най-хубава снимка с автомобил от тяхната марка. Наградата беше първият сглобен в България Волекс Ц10. През юни миналото лято на изложението на Ауто Билд в експоцентъра на томбола беше подарен още един такъв автомобил. В София пък на ключови места бяха изложени в стъклени кутии няколко техни автомобила. Захари Бахаров, Анна Сиропуло и Юлиян Вергов пък участваха в първите рекламни клипове на марката, които се въртяха миналата година по ТВ.
Към Васконти - основната дейност по рекламата на колите тежи на българската компания. Да китайците искат да пробият на европазара, но тяхната задача в случая е да осигурят качествени автомобили, а не консервни кутии, които до скоро се проваляха на краш тестовете. Основната грижа за рекламата би следвало да е в ръцете на българските им партньори, защото именно Гриша Ганчев вложи около 50 милиона евро в изграждането на завода.
Аз лично бих се радвал скоро на екипите на ЦСКА да се появи логото на още един спонсор пък бил той и Грейт Уол. Все си мисля, обаче че Гриша Ганчев няма да се навие да участва в комбина с Титан. Просто дори и това да стане най-много след 5-6 месеца ще се разтури работата. Просто с тях не може да се работи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 яну 2013 21:47

Шейх Гърнето и Дон Праховеца явно са доста хитри. Омажат нещата и хоп-веднага ход на надеждата. Мазаха-хоп цъфна футболното гуру от село Плоски. Червените братя доволно и великодушно забравиха всички прегрешения на собствениците. След това-хоп възрожденци, които разбира се бяха пишмани, но след благата усмивка под мустак на ГА червеният свят за миг стана рай и рози. Пуберските души пак бяха погалени от топлата ръка на романтичния оптимизъм. Сега разкараха гуруто, в резултат на което се забеляза известно недоволство-хоп Ганчев. "Бизнесменът-патриот" ще дойде на бял кон от Ловеч и ще пренесе модела на успешно управление в Борисовата. И пак всички доволни :lol:

Евала на шейха и дона, определено знаят как да превърнат"милионите сърца червени" в послушни овчици.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 яну 2013 22:20

Бизнесменът Гриша Ганчев отрече появилите се за пореден път информации, че има намерение да влиза в управата на ЦСКА.

„Мечтите са безплатни, това се отнася и за ЦСКА. Не знам кой ги пуска тези информации. Явно някой си прави реклама на мой гръб. Не искам да коментирам нищо повече за футбол“, отсече пред агенция ПИК Ганчев.

Благодетелят на Литекс е категоричен в решението си да не се занимава повече с български футбол.

Значи или Борисов и Иванов лъжат или Ганчев не иска да издава докато нещата не се финализират.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 яну 2013 22:25

bobonikolov написа:
Бизнесменът Гриша Ганчев отрече появилите се за пореден път информации, че има намерение да влиза в управата на ЦСКА.

„Мечтите са безплатни, това се отнася и за ЦСКА. Не знам кой ги пуска тези информации. Явно някой си прави реклама на мой гръб. Не искам да коментирам нищо повече за футбол“, отсече пред агенция ПИК Ганчев.

Благодетелят на Литекс е категоричен в решението си да не се занимава повече с български футбол.

Значи или Борисов и Иванов лъжат или Ганчев не иска да издава докато нещата не се финализират.

Стига пък и ти - агенция ПИК! Какви са тия? Тая вечер удариха кьоравото с това измислено интервю, сигурно са навъртели рекорден брой цъкания... Ще седне Ганчев да се обяснява на някакви, дето никой не ги знае, а няма да се обади в някоя ТВ или в Гонг или най-лесното - да се пусне съобщение в сайта на Литекс, както направиха след изказванията на Майкъла...
[/center]

Върни се в “Архив”