CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:с подобно разпределение на акциите си мисля че по голям смисъл от популяризирането на марката би имал гришата. тук обаче ми идва питанката защо минаха няколко години а тази марка е по слабо рекламирана от фирми за дограма. очаквах силно налагане на пазара и разработване на продукта като водещ автомобил в българия. умишлено ли е доведена тази марка на нашия пазар. все въпроси които ме отдалечават от възможността да се появи на армията
Реклама правят. Спонсори са на националния отбор по волейбол. Освен това до скоро преди прогнозата за времето по Канал 1 излъчваха техен рекламен клип. Слави Трифонов на рождения ден на предаването през 2011 година подари Волекс Ц10. Във фейсбук страницата на компанията пък се проведе миналата есен конкурс за най-хубава снимка с автомобил от тяхната марка. Наградата беше първият сглобен в България Волекс Ц10. През юни миналото лято на изложението на Ауто Билд в експоцентъра на томбола беше подарен още един такъв автомобил. В София пък на ключови места бяха изложени в стъклени кутии няколко техни автомобила. Захари Бахаров, Анна Сиропуло и Юлиян Вергов пък участваха в първите рекламни клипове на марката, които се въртяха миналата година по ТВ.
Към Васконти - основната дейност по рекламата на колите тежи на българската компания. Да китайците искат да пробият на европазара, но тяхната задача в случая е да осигурят качествени автомобили, а не консервни кутии, които до скоро се проваляха на краш тестовете. Основната грижа за рекламата би следвало да е в ръцете на българските им партньори, защото именно Гриша Ганчев вложи около 50 милиона евро в изграждането на завода.
Аз лично бих се радвал скоро на екипите на ЦСКА да се появи логото на още един спонсор пък бил той и Грейт Уол. Все си мисля, обаче че Гриша Ганчев няма да се навие да участва в комбина с Титан. Просто дори и това да стане най-много след 5-6 месеца ще се разтури работата. Просто с тях не може да се работи.