абе човека си е прав, махнете очилата!!!
С тея пенсии сме за никъде а чорбата отсега нататък ще се развива. Борат да се замисли по въпроса!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребия за Лига Европа!
Утре ще ни се падни или ЦЕКА или БАТЕ 

-
Re: Жребия за Лига Европа!
niki87 написа:Аз искам възможно наи-силните отбори от всички урни.Стига сме играли с посредствени отбори.Така момчетата ще се подготвят добре,за да може догодина да атакуваме успешно ШЛ.
Няма проблем, те за вас всички са силни, или поне така го изкарвате след като ви бият.

Бъркам ли нещо?
Не се ли класираха Левски преди около 20 дена в същия турнир в който днес цска?

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?
между другото и литекс привлече гърмяните си зайци и .....катастрофа с трактор-знаете ли какъв е парадокса-преди няколко години старите ни играчи ходеха да ритат в кипър, германия ІІІ и ІV дивизия, а сега никъде не ги искат-кипър вече взима класни, а не пенсионери
Re: Бъркам ли нещо?
sl321 написа:Не се ли класираха Левски преди около 20 дена в същия турнир в който днес цска?![]()
Левски трябваше да се класира в един друг турнир, на който днес му теглиха жребия като Шампион на страната. Кво правите в нашия турнир не зная

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:sl321 написа:Не се ли класираха Левски преди около 20 дена в същия турнир в който днес цска?![]()
Левски трябваше да се класира в един друг турнир, на който днес му теглиха жребия като Шампион на страната. Кво правите в нашия турнир не зная
Кой е тоя вашия?И турнир ли си имате...?

Последна промяна от sl321 на 28 авг 2009 00:22, променено общо 2 пъти.
е да бе,ама как.. наистина вие постигнахте голям успех,като отпаднахте от Дебрецен хахахахха 

За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:е да бе,ама как.. наистина вие постигнахте голям успех,като отпаднахте от Дебрецен хахахахха
Не се ли класираха Левски преди около 20 дена в същия турнир в който днес цска?

sl321 написа:mursusaid написа:е да бе,ама как.. наистина вие постигнахте голям успех,като отпаднахте от Дебрецен хахахахха
Не се ли класираха Левски преди около 20 дена в същия турнир в който днес цска?![]()
да бе там са,факт,но защо са там?Не беше ли друга целта
За вас моряци ний живеем...