Наистина вярвах, че тази вечер сините фенове ще помълчат с уважение пред успеха на евробоеца (след тази вечер не мисля, че може повече да бъде поставян този въпрос), уви... Току-ши разбрах, че Дебрецен бил по-стойностен отбор от Динамо и сме били с късмет. Айде стига бе... то бива слепота, бива злоба, ама толкова не бива... Как се случи така, че след 2 загуби на Левски и равенство и победа за ЦСКА отново Левски били по-добре и по-напред. Очаквам да чуеме, че и коефициентът на България расте благодарение на сините, за да е пълна пародията... Срам.
А иначе равнис и шапки долу пред отбора на ЦСКА
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?
gld_84 написа:Наистина вярвах, че тази вечер сините фенове ще помълчат с уважение пред успеха на евробоеца (след тази вечер не мисля, че може повече да бъде поставян този въпрос), уви... Току-ши разбрах, че Дебрецен бил по-стойностен отбор от Динамо и сме били с късмет. Айде стига бе... то бива слепота, бива злоба, ама толкова не бива... Как се случи така, че след 2 загуби на Левски и равенство и победа за ЦСКА отново Левски били по-добре и по-напред. Очаквам да чуеме, че и коефициентът на България расте благодарение на сините, за да е пълна пародията... Срам.
Я сложи ръка на сърцето и кажи игра ли Динамо и после говори за "евробойци" и т.н.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
- Контакти:
Синева написа:Защото Топчо и Бардон са левскари, а Делев от село Ключ и мангала Стоянов са чорбари гнусни!
Да,ти си от тези,които или не са прочели,или(което е по-лошо) не могат да разберат прочетеното!?!?!?!?!!?Уверявам теб и такива като теб,че един ден като посегнете да "плюете" отбора ще си спомните за написаното от мен днес!!!
kempesmario написа:Добре че идва шести кръг на БФС първенството , че да се смеем на Вас !!!
Нещо бая си се ядосал

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Re: Разликата между Левски и ЦСКА
lakito7 написа:Съдията и безобразно слабия динамо,помогнаха на онези да продължат
Милиционера си остава милиционер !
Време е да се прекръстите на Динамо София !
Стига сте петнили името на Апостола !

ehh написа:gld_84 написа:Наистина вярвах, че тази вечер сините фенове ще помълчат с уважение пред успеха на евробоеца (след тази вечер не мисля, че може повече да бъде поставян този въпрос), уви... Току-ши разбрах, че Дебрецен бил по-стойностен отбор от Динамо и сме били с късмет. Айде стига бе... то бива слепота, бива злоба, ама толкова не бива... Как се случи така, че след 2 загуби на Левски и равенство и победа за ЦСКА отново Левски били по-добре и по-напред. Очаквам да чуеме, че и коефициентът на България расте благодарение на сините, за да е пълна пародията... Срам.
Я сложи ръка на сърцето и кажи игра ли Динамо и после говори за "евробойци" и т.н.
Смея да предположа, че се шегуваш... Може би играха с резервите си, може би не поведоха в резултата? Един отбор играе толкова, колкото му позволи съперникът...
gld_84 написа:Смея да предположа, че се шегуваш... Може би играха с резервите си, може би не поведоха в резултата? Един отбор играе толкова, колкото му позволи съперникът...
Да, очаквах да чуя това клише

И все пак - игра ли Динамо? Аз съм сигурен, че си гледал мача с невярващи очи.
ehh написа:gld_84 написа:Смея да предположа, че се шегуваш... Може би играха с резервите си, може би не поведоха в резултата? Един отбор играе толкова, колкото му позволи съперникът...
Да, очаквах да чуя това клише![]()
Клише или не фактите говорят... Изложи тезата си, Динамо не са играли, защото...? А не е ли по-важен въпроса защо Левски не играха... да не би да са се наговорили с Динамо (М) да не играят тази седмица и да пускат фандък?
gld_84 написа:ehh написа:gld_84 написа:Смея да предположа, че се шегуваш... Може би играха с резервите си, може би не поведоха в резултата? Един отбор играе толкова, колкото му позволи съперникът...
Да, очаквах да чуя това клише![]()
Клише или не фактите говорят... Изложи тезата си, Динамо не са играли, защото...? А не е ли по-важен въпроса защо Левски не играха... да не би да са се наговорили с Динамо (М) да не играят тази седмица и да пускат фандък?
Къде видя, че Левски не игра?
В първия мача нищо не играха, но във втория си играха.
А Динамо и в двата мача се разхождаха по терена. Аз поне и малко от хъса, който имаха Дебрецен, не видях в Динамо.
- levskarinvt
- Контакти:
maldin1 написа:Хората виж как играят с 19-20 годишни играчи ,а вие с 30 годишните пенсионери за къде сте тръгнали ?И то някакъв Дебрецен ,като изтеглиха жребия за ШЛ тогава ги чух за първи път.DukeUnv написа:Ей го и тоя. Аре спрете да ги хвалите толкова много - ти от кой отбор си бе да му се невиди?!?! Когато ние паднахме срещу Дебрецен всички нахраниха отбора, ама сега чорбата ги хвалите като за световно!
Значи толкоз и разбираш от футбол