Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
radkov95

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот radkov95 » 08 юли 2011 11:08

Не разбирам, защо го продадоха при положение, че този сезон точно той беше футболиста, който отбеляза най-много голове и има най-голям принос за крайното класиране..
[center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ
[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 юли 2011 13:37

За париии, за мноого пари :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 юли 2011 15:54

Дембеле: България бе трамплинът ми към големия футбол

Бившият нападател на родния Левски и настоящ на немския Фрайбург – Гара Дембеле, даде обширно интервю за германския вестник „Badische Zeitung”. В него малийският национал говори за впечатленията си от новия си клуб, както и за престоя си в България.

Както е известно, Гарата дойде в родината ни през зимата на 2010-а година, когато премина в Локомотив (Пловдив) от гръцкия Пиерикос. През лятото последва трансфер в столичния Левски, където Дембеле направи невероятен фурор, реализирайки 34 гола в 36 мача за „сините”, преди да бъде продаден за близо 5 милиона лева на Фрайбург.

Ето и цялото интервю на Дембеле за „Badische Zeitung”:

-Господин Дембеле, обичате да се смеете нали?
-Разбира се, особено, когато това прави щастливи и останалите около мен. Има дни, в които не съм в толкова добро настроение, но през по-голямата част от времето си съм усмихнат.

-Защото тук във Фрайбург изглежда, че се смеете постоянно?
-Защо не? В отлично настроение съм и не виждам нищо лошо в това.

-Изглежда се разбирате особено добре с Папис Сисе?
-Точно така, имаме много общи неща и се забавляваме много, когато сме заедно. Нещата се улесняват и от факта, че говорим един и същи език, но Папис по принцип е супер човек.

-Първоначално обаче, бяхте привлечен за заместник на Сисе. Сега той най-вероятно ще остане във Фрайбург и по този начин ще Ви бъде конкуренция за титулярно място?
-Знам отлично това. Аз обаче ще се радвам много, ако той остане, но каквото и да се случи всеки от нас ще иска да играе. Не съм дошъл тук, за да седя на пейката, въпреки че конкуренцията е огромна. В момента Папис все още е тук и аз ще трябва да се боря с него за титулярното място.

-Идването Ви във Фрайбург е голяма крачка напред в кариерата Ви. Харесва ли Ви тук?
-Разбира се, затова съм дошъл тук. България обаче ще остане за мен като трамплинът ми към големия футбол. Сега дойдох в Германия, за да вкарвам много голове.

-В България всъщност имахте много успешен сезон, но преди това нещата не стояха по този начин. В последните шест години Фрайбург е седмият Ви клуб, защо се получи така?
-Направих грешки, детски грешки в предишните си клубове. Сега обаче се чувствам помъдрял и съм сигурен, че тези неща са зад гърба ми. Плюс това във Фрайбург попаднах в среда, която е добра за мен.

-Именно промяната на обстановката ли бе една от причините да дойдете във Фрайбург?
-Разбира се и това изигра роля при трансфера ми. Казаха ми, че атмосферата тук е страхотна и играчите винаги имат подкрепата на ръководството. В предишните ми клубове се чувствах напълно сам, докато тук не е така. Вече се интегрирах перфектно в отбора, единственият проблем, който остава е комуникацията, но и в предишните си отбори бързо съм се оправял с езика.

-Може ли Фрайбург да се окаже отбор, който да Ви задържи повече от шест месеца или една година?
-Във футбола винаги е трудно да се говори за бъдещето. В момента се подготвям и мисля само за предстоящия сезон, но, ако се представя много силно, може и да събудя интереса на по-големите отбори.

-В София сте се представихте отлично, вкарахте 34 гола в 36 мача. Знаете, че феновете ще правят съпоставка именно с представянето Ви от последния сезон?
-Няма никакъв да бъдат сравнявани България и Германия. Това е като да сравняваме черното с бялото, не само от футболна гледна точка, но и от страна на манталитета в двете държави. Нивото в България не е толкова високо като това тук, все пак Бундеслигата, след Испания и Англия, е най-силното първенство в света. Аз обаче съм сигурен, че ще бележа голове и тук, просто не знам колко точно.

-Вече сте видели много във футбола, направете съпоставка между Фрайбург и някой от бившите Ви отбори?
-Определено тук е много по-трудно за мен от в другите клубове. Подготовката е изключително трудна. Изпитвам леки болки, особено в гърба. Тотално подготвен съм, всяка вечер си лягам в леглото в 10. Има голям контраст. В другите ми отбори бях като на ваканция. Понякога имаше по само една тренировка на ден и играчите можехме да решаваме кога да се тренира – сутрин или следобед.

-Къде беше това?
-В Гърция и България. Когато отидох в Левски, също се работеше професионално, но не както във Фрайбург.

-Кое Ви харесва повече: упоритата работа по време на подготовката или почивката?
-Упоритата работа за мен е много по-важна, сигурен съм в това.

-След подготовката идва време за мачовете, развълнуван ли сте?
-Да, тръпна в очакване да видя пълните стадиони. Във Франция дори отбори като Монако нямат почти никакви фенове. В Германия обаче, стадионите са винаги пълни, ентусиазмът е страхотен.

-Преди да дойдете във Фрайбург сте преговаряли и с друг немски клуб – Вердер Бремен. Защо не успяхте да осъществите трансфер там?
-Ръководствата на Левски и Вердер не можаха да се разберат помежду си, а до края на трансферния прозорец оставаха едва 3-4 дни. Така или иначе не можах да осъществя трансфер в Германия, но ето, че вече съм тук и искам да дам най-доброто от себе си за Фрайбург.
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2011 15:57

"-Именно промяната на обстановката ли бе една от причините да дойдете във Фрайбург?
-Разбира се и това изигра роля при трансфера ми. Казаха ми, че атмосферата тук е страхотна и играчите винаги имат подкрепата на ръководството. В предишните ми клубове се чувствах напълно сам, докато тук не е така.
-Вече сте видели много във футбола, направете съпоставка между Фрайбург и някой от бившите Ви отбори?
-Определено тук е много по-трудно за мен от в другите клубове...В другите ми отбори бях като на ваканция.Понякога имаше по само една тренировка на ден и играчите можехме да решаваме кога да се тренира – сутрин или следобед.
-Къде беше това?
-В Гърция и България.Когато отидох в Левски,също се работеше професионално,но не както във Фрайбург."
Както ми се беше издигнал в очите,така и падна!Неблагодарник!Трябваше Батков да го остави да гние в дрънголника,за да види колко професионално "работим" тука!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 юли 2011 17:01

В първия момент ми идеше да му тегля една майна и аз, но като знам, как превеждат нашите журналя, по-добре да замълчим.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юли 2011 17:03

Ами като беше в Левски говореше така нехайно за предишните си клубове ...
Очевидно тактиката му е да се харесва на новите си господари.

Нищо, че с Фрайбург ще види евротурнирите през крив макарон ...
И ще му останат само записите със синия екип и неповторимата атмосфера на "Георги Аспарухов" !
Като стане това, можеби ще се сети, къде беше ... и къде отиде !

А може и да се сети още, когато го оставят за дубльор на конkурента му Сисе ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2011 18:39

Тъпо парче излезе Гарата! Хак да му е! Сега ще види евромач през крив макарон. Най-много да се паднат с някой като Байерн или Хамбургер за Купата да ги опухат и т'ва ще е. Па в Германия как "обичат" пиендета. Просто веднъж с чашка, цял живот с чашка.
Благодарим ти за головете, Гара. А френската култура я разбрахме. Баси лицемера!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юли 2011 18:47

metodito написа:френската култура я разбрахме. Баси лицемера!

Мда ...
Общо взето като видях - "Интервю на Гарра" ... Си казах: Брей, я да видим Гарра-та какви добри думи е казал за престоя си в Левски и - Как ли ни е изчеткал ?

Е да, ама - НЕ !
То, ако му беше френска културата ... Щеше поне малко да се държи като Седрик !
А то неговият манталитет си е типично - африкански !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 12 юли 2011 19:16

че нищо по-различно не е казал от всички други минали през БГ клубове!
всички казват едно и също, че:
-тренировките са си жив ташак
-купона по дискотеките е на макс

че и даже наши футболисти си го казват това! наскоро "зетя" си го каза че в Румъния повече го тормозят на тренировки, за легионерите ни в Русия също се отнася, а освен за Турция, то и за Кипър имаше подмятане, че по-сериозно се работи, отколкото в нашите клубове!
така че нищо ново, за съжаление!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 юли 2011 19:33

Lyubooo написа:че нищо по-различно не е казал от всички други минали през БГ клубове!
всички казват едно и също, че:
-тренировките са си жив ташак
-купона по дискотеките е на макс

че и даже наши футболисти си го казват това! наскоро "зетя" си го каза че в Румъния повече го тормозят на тренировки, за легионерите ни в Русия също се отнася, а освен за Турция, то и за Кипър имаше подмятане, че по-сериозно се работи, отколкото в нашите клубове!
така че нищо ново, за съжаление!

Много точно казано! Излишно е да се сърдим на Гара Дембеле за това, че е казал жалка истина за футбола в Б-я. Те хората нататък го знаят де, а ние от кой да си крием кирливите ризи?, от самите себе ли? На кенеф ли, на какво ли не оприличаваха държавата ни и не с цел подигравка, а просто да вземем да се стреснем, да се стегнем..., но не! ние сме си надменни, тънкообидни и ще се сърдим на всеки, дръзнал да каже нещо което не ни изнася. Жалка история, сбъркан народ сме.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”