Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Re: ДО КОЦЕ АНГЕЛОВ

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 17 яну 2009 21:30

Супер добър тренер си е Лаптопа. Предстои му треньорски сблъсък с Балъков. Коцето с нашите слаби играчи срещу Балъков с качествените играчи не Черноморец. При това на техен терен. Дано Коцето измисли нещо.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 17 яну 2009 21:51

Селекцията я прави селския,ама карай.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 17 яну 2009 22:22

ТРЯБВА ДА МУ СЕ ГЛАСУВА ДОВЕРИВ И ДА НЕ БЪДЕ УПРЕКВАН ЗА НИЩО ПРЕЗ 2 ПОЛУСЕЗОН ЗАЩОТО ИЗЛЕЗНА ГОЛЯМ МЪЖ ЕВАЛА .ДОРИ ДА ИЗПАДНЕМ ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИМ КАК ВЕДНЪЖ НЕ СЕ ОПЛАКА А СИ СПОМНЯМ ТЕНЧО КАК НЕ СПРА ДА МРЪНКА.ВЪН ХРИСТОЛОВ ВЪН И НЕГОВИТЕ ПОДЛОГИ ОТ БОТЕВ
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 яну 2009 22:27

Коцето излезна голям пич.Искам да доживея мига когато Ботев ще е с нов сериозен собственик и това момче ще му се даде поле за изява със свестни играчи и добра организация.

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Re: Български холдинг проявява интерес към Ботев

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 17 яну 2009 22:43

Прав си. Гергов е бизнесмен преди всичко. Мен не ме интересува Локо, а Ботев да е добре. Освен това, дори и собственикът на Локо да е богат, то това не означава задължително голям прогрес. Освен това Гергов не е Жоро Илиев. Въпреки всичко е богат, но и на Миньоро собственикът е един от 10-те най-богати българи, но в отбора от Перник не виждам нищо впечатляващо, освен ако оцеляването в елита се счита за успех.
Но, нека гледаме себе си ;)
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 17 яну 2009 23:06

Всичко това е вярно, само че едно от последните му изявления гласеше така: " ще търсим играчи от б група и млади да градим отбор с бъдеще" не твърдя, че предавам думите му на 100%, но ми се струва, че това сме го слушали 10 г. от христолоф.

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 18 яну 2009 00:06

Don Rumen написа:Всичко това е вярно, само че едно от последните му изявления гласеше така: " ще търсим играчи от б група и млади да градим отбор с бъдеще" не твърдя, че предавам думите му на 100%, но ми се струва, че това сме го слушали 10 г. от христолоф.

По-добре перспективни играчи от б група от колкото футболисти, натирени от отбори от нашата черга"... нещо подобно беше. А е прав!!! Айде Коце, ти си пич!!!
Herbsupported Ape

vasobaso
Контакти:

Re: РЕФЕРЕНДУМ - ЗА или ПРОТИВ НОВ БОТЕВ ?!?

Мнениеот vasobaso » 18 яну 2009 00:17

НИКОГА!!! НИКОГА!!! НИКОГА!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Herbsupported Ape

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 яну 2009 00:26

STENLI написа:VSEKI SI IMA MNENIE, NE E NUJNO DA SE KARAME TUK, NO AKO SE SABERAT LEGENDITE NA BOTEV-BAKALA,4IKO, ZEHTINSKI,KOCETO,VI4KATA I DRUGI I RE6AT DA PRAVAT NOV BOTEV TO AZ LI4NO SUM TVURDO S TIAH, ZASHTOTO ZA MEN TE SA BOTEV, NABORITE POMNIAT KAKUV FUTBOL IGRAEHA TE 80-TE GODINI, I V GLAVATA IMAHA SAMO EDNA IDEIA- BOTEV I SAMO BOTEV, A NE KATO DNE6NITE MEKERETA EDNODNEVKI NA DX-S, KOITO SE 4UDIAT KAK DA OTIDAT V LEVSKI ILI CSKA. NE MERSI, NA MEN MI PISNA OT VARIANTA BOTEV-HRISTOLOV

Бъди с който искаш, аз винаги ще съм фен на Ботев 1912, а не на Ботев 2008.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 яну 2009 01:36

Тая тема е за ключ!!!
Няма да има такова нещо като ДРУГ Ботев в Пловдив, въобще си го избиите от главата, по добре с Митьо във В група от колкото срамът да се изсерем върху историята на Бултрасите, то и без това само историята ни остана!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”