Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: ТРЕНЬОР КЛОУН ПРОВАЛИ ЛЕВСКИ
С тази тактическа подготовка всяка точка в групите на Лига Европа ще е успех!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Гледахте ли Емил Спасов в 3-то полувреме?
Какъв е смисъла да ходим на мача и да викаме за тях 90 минути ако после 10 дена ще ги оплюваме само ! Това си е нашия отбор ! И това е трябва да е ЛЕВСКИ--> Съставен от повече юноши !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- slavi_1914
- Контакти:
Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !
Това си е нашия отбор ! Обичай те си го защото в ранклистата сме 70-ти ! А на тази по бюджет за трансфери 250-ти !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
- love_hurts
Re: Какво трябва да се промени в Левски ???????
Kruseiro написа:tprodanov го каза много точно и ясно! Бедите на Левски идват само и единствено от Ганьо! Този човек няма спирка - слушам го след мача в Унгария, пак някакви култови интервюта дава, а уж щеше по-малко да говори!!! Време е някой да направи парички, като публикува едно томче с бисерите на носителя на орден "Стара планина"....
Така като протестирате срещу Батков споделете едно име, което може да го замести. Няма такъв. Сега ще кажете, че Батков иска много пари. Нормално сигурен съм че под 15 млн. Левски няма да бъде продаден. Да не кажа, че и цената му е малко повече. Сега ще кажете ти луд ли си толкова много пари. Ако помислиш реално по времето на Батков Левски успя да натрупа добър коефициент в Европа. Този коефициент му позволява да бъде поставен в Европа. Как очаквате да продаде Левски примерно за 5млн. като следващата година от ШЛ ще извади 7-8. Каква е тая дългосрочна инвенстиция, която се избива за по-малко от година пак и си на печалба. Така, че по-добре бъдете тихички !
Да не оценявате това, което Батков е направил за Левски е глупаво. Не е купил футболисти е ти какво очакваш, откъде да ги вземе тия пари. Вижте, че чака да влезне в някои от двете лиги, за да закупи футболист. Тоест чака свежи пари. Сега чакам от вас да изредите 5 имена в България, които могат да извадят 15 + млн. за отбора Левски.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Изобщо не му е това проблема. Този човек е един престъпник, мафиот, един от големите източващи страната. Или щом дава някакви пари за отбора това не е проблем? Левски е задължен да носи морал, защото носи велико име.
- stefan_bg2
- Контакти:
POPCORN написа:stefan_bg2 написа:За Йовов и аз не го искам и ще се обособя защо?! Кажете ми колко пъти в мача, когато тръгна да се надиграва 1 на 1 успя да мине? . Треньора обаче си знае работата, а нашата работа е да подкрепяме отбора
е къде да мине бе.тоя е на 100 години това да не са българските защитници.ония срещу него е на 23-24 кога ще го надбяга ме питай!Бардон е много добър играч ама след 70 мин не го търси!Иначе личи си с отигравянията, че е класа
Просто Йовов е време да прекрати кариерата си. На неговите години, има къде къде по-добри. Примера е Алекс(моряка)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Какви свежи пари?! Какво стана с онези свежи пари от единственото ни участие в ШЛ? А с онези от участието в турнира на УЕФА, когато играхме четвъртфинал?! Някой да разбра, освен че се финансира в някакъв автобус и тревна настилка?! Няма как да са стрували 3.5 милиона, нали?! И естествено, че е престъпник този човек! Осигурявал футболистите, да, ама на база, коренно различна от реално получаваните от някои "звезди" пари! И не той ни вкара в ШЛ, а цяла серия от добре стекли се тогава обстоятелства..... Както и да е, всеки има право на мнение, а моето е, че Батков е време да освободи Левски от присъствието си! Сигурен съм, че след това няма как да не тръгнат нещата!
-
- Контакти:
Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !
slavi_1914 написа:Това си е нашия отбор ! Обичай те си го защото в ранклистата сме 70-ти ! А на тази по бюджет за трансфери 250-ти !
Не се впрягай чак толкова бе човек. Не може да промениш манталитета на нацията ни. Такива сме си и такива ще останем. То и аз не съм оптимист,но не псувам на ляво и на дясно играчите (освен по време на мача

[quote=Както и да е, всеки има право на мнение, а моето е, че Батков е време да освободи Левски от присъствието си! Сигурен съм, че след това няма как да не тръгнат нещата![/quote]
Я си дръжте Ганю,ча да не получите някой Митал,щото винаги има по-зле!!!!!
Я си дръжте Ганю,ча да не получите някой Митал,щото винаги има по-зле!!!!!
Колко теми смятате да пуснете още?
Аре спрете се. Цялата страница е изпълнена с теми, с различни заглавия, но вътре написано едно и също.