Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 мар 2012 00:16

Янис Зику написа:На мен тая загуба ми приличаше повече на "Ето ви трите точки, както се разбрахме, дано вече няма нередности с картотеката ни за Анисе", от колкото на слаб отбор.

А на мен тази победа ми приличаше на - можете да си го задържите Анисе ... да прави компания на Боладо на трибуните до лятото ... Макар че с оглед на това , че Мораес остава единствения читав играч в атака , току виж Титанците извадили 350 000 евро за Анисе ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 мар 2012 12:24

danko_sot написа:Синьо сърце не се главозамайвай много. Лудогорец Разград- Шампион! Вие ще останете с калъфките, както и ние ;) Но най-вече вие! 8-)

Че кой се главозамайва ? Просто сме по-добри от есента, за което много пъти говорих и е логично... А вие сте по-слаби-и това е логично. Когато ви казвах тези неща, ми слагахте сини очила и мечти...( някои от вас). Е, сега какво стана?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 мар 2012 12:26

delqnski47 написа:Жалко,че не си видял!Не си толкова наблюдателен като мен :lol: :lol: :lol:
Иначе аз лично съм фен на атрактивния футбол,а не на точките!Винаги съм слагал на преден план хубавата и постоянна игра и след това точки и т.н.(ествествено за футболистите и треньорите е обратното,но аз съм фен на футбола!Аз искам да гледам красива игра!Не случайно все повече и повече се ориентирам към футбола в Англия,примерно)!Понякога като играеш добре и постоянно резултатите може и да се забавят...но идват рано или късно!Губиш мачът,но излизаш в следващия с чест,достойнство и самочувствие,което ти помага да успееш!А пък като биеш с няква мизерна игра,какво толкова!Някакви 3 точки печелиш,но знаеш,че не си толкова силен,колкото предполагаш!Въпреки това ставаш шампион и се изправяш срещу европейски тим от средна класа,който ще те смаже,защото ти не играеш добре!И ние се въртим в един малък кръг,който е една нищожна част от една вселена,където са по-големите отбори!Но ''какво пък...важното е че сме лидери в този малък кръг(България)...нали''?
Заради горните неща и моментното състояние на ЦСКА,аз за сега не искам моят тим да играе в евротурнирите,пък камо ли да стане шампион!Шампион едва ли ще стане,но има вероятност да играе в Европа,защото класацията не се определя от това ''кой е по силен'',а ''кой е по постоянен''!Затова не винаги шампионът и участниците в Европа са по-силни от останалите отбори на по-долните места!

Честно казано ви гледах второто и не съм се заглеждал в детайли. Но освен един удар на Присо-наистина не помня нищо смислено...А, и дето Мораеш не му я даде и щяха да се сблъскат, но то беше при 0-2. Бургас бяха наистина с класа по-добри!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2012 13:22

Синьо сърце написа:
danko_sot написа:Синьо сърце не се главозамайвай много. Лудогорец Разград- Шампион! Вие ще останете с калъфките, както и ние ;) Но най-вече вие! 8-)

Че кой се главозамайва ? Просто сме по-добри от есента, за което много пъти говорих и е логично... А вие сте по-слаби-и това е логично. Когато ви казвах тези неща, ми слагахте сини очила и мечти...( някои от вас). Е, сега какво стана?

Добре, но няма нужда при всяка наша загуба и лош резултат ти и някои други като теб да влизате тук и да повтаряте очевидни неща, които ние отдавна си ги знаем. На теб ще ти е приятно ли при първата загуба на Левски аз да влезна във вашия подфорум и да почна да бръщолевя, без значение какво. Затва гледайте си във вашия стан и не се бъркайте много в делата на нашия клуб!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 мар 2012 13:22

Синьо сърце написа:

Ние, че сме по-слаби е вярно и видно с просто око. Ама ти верно ли мислиш, че показвате нещо по-различно от есента??? Та вие имахте 3 смислени атаки срещу Черно море! Всичко друго беше пълен хаос. Не ми се мисли пък какъв гипс щяхте да сте, ако варненци бяха вкарали първи (а имаха отлични възможности за това).
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 05 мар 2012 17:00

ЦСКА търси нов нападател на мястото на Иван Боладо

ЦСКА ще търси нов нападател на мястото на тежко контузилия се испанец Иван Боладо. Това съобщи вече бившият старши треньор на отбора и нов председател на Надзорния съвет на клуба Димитър Пенев.

Боладо подписа за 1,5 година преди три дни, а вчера дебютира злополучно при загубата с 0:2 от Черноморец. Още в 32-а минута испанският нападател напусна терена принудително, след като усука коляното си. Направеният преглед потвърди, че играчът е скъсал кръстни връзки и ще бъде извън игра до края на сезона.

Аз си мисля че този Асис ще ни свърши работа,а пък ще ни излезе и без пари като знаем какви договори сключват край Бургас . :lol:

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 05 мар 2012 17:10

leski написа:
ЦСКА търси нов нападател на мястото на Иван Боладо

ЦСКА ще търси нов нападател на мястото на тежко контузилия се испанец Иван Боладо. Това съобщи вече бившият старши треньор на отбора и нов председател на Надзорния съвет на клуба Димитър Пенев.

Боладо подписа за 1,5 година преди три дни, а вчера дебютира злополучно при загубата с 0:2 от Черноморец. Още в 32-а минута испанският нападател напусна терена принудително, след като усука коляното си. Направеният преглед потвърди, че играчът е скъсал кръстни връзки и ще бъде извън игра до края на сезона.

Аз си мисля че този Асис ще ни свърши работа,а пък ще ни излезе и без пари като знаем какви договори сключват край Бургас . :lol:

взимаме Сашо Младенов, защото трансферния прозорец е затворен и защото той е свободен агент
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2012 19:16

Дека е Анито,бре?Ще го картотеквате ли?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 мар 2012 19:46

mistreated написа:
Синьо сърце написа:

Ние, че сме по-слаби е вярно и видно с просто око. Ама ти верно ли мислиш, че показвате нещо по-различно от есента??? Та вие имахте 3 смислени атаки срещу Черно море! Всичко друго беше пълен хаос. Не ми се мисли пък какъв гипс щяхте да сте, ако варненци бяха вкарали първи (а имаха отлични възможности за това).

Доста е различно от есента. Есента този мач нямаше да го вземем, а атаките бяха доста повече от три, но както и да е. Мачът не беше гордост за сините като качество, но ни трябваха трите точки. Колкото до повеждане на варненци-ами бях съгласен, много пъти именно това отваря мача за Левски. Грешката на Грийн им беше шансът, но сгрешилият се поправи майсторски в случая.Рамос и Диамутен тепърва се сработват с другите, Калво не е играл още, а ни е най-добрият напред.И в нашата тема писах-изненадващо не защитата или атаката, а халфовете ни провалиха в този мач, което аз лично не очаквах и е повод за сериозен размисъл на Костов. Много сериозен! Влизането на Димов им секна на варненци вариациите в атака-този много се е променил и вчера е с основен принос! Тази смяна е точка в плюс за Костов.Толкова за Левски.
Разград като им гледах мъката с Берое, съм си направил някои изводи. Черноморец явно не страда по Жужу и Анисе-същият грамотен тим от есента и бях убеден, че ще ви вземат точки. И не съм хич убеден, че ще ги бием на Герена ...
Интересно каре начело на таблицата. Според мен Локо Пд и Славия държат ключето, но да видим какво ще излезе накрая. Левски категорично ще губи точки, другите също... ;)

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 05 мар 2012 20:01

blue avalanche написа:Дека е Анито,бре?Ще го картотеквате ли?

Ходи си гледай "Динамо"-то....

Върни се в “Архив”