mistreated написа:Синьо сърце написа:danko_sot написа:Синьо сърце не се главозамайвай много. Лудогорец Разград- Шампион! Вие ще останете с калъфките, както и ние

Но най-вече вие!

Че кой се главозамайва ? Просто сме по-добри от есента, за което много пъти говорих и е логично... А вие сте по-слаби-и това е логично. Когато ви казвах тези неща, ми слагахте сини очила и мечти...( някои от вас). Е, сега какво стана?
Ние, че сме по-слаби е вярно и видно с просто око. Ама ти верно ли мислиш, че показвате нещо по-различно от есента??? Та вие имахте 3 смислени атаки срещу Черно море! Всичко друго беше пълен хаос. Не ми се мисли пък какъв гипс щяхте да сте, ако варненци бяха вкарали първи (а имаха отлични възможности за това).
Доста е различно от есента. Есента този мач нямаше да го вземем, а атаките бяха доста повече от три, но както и да е. Мачът не беше гордост за сините като качество, но ни трябваха трите точки. Колкото до повеждане на варненци-ами бях съгласен, много пъти именно това отваря мача за Левски. Грешката на Грийн им беше шансът, но сгрешилият се поправи майсторски в случая.Рамос и Диамутен тепърва се сработват с другите, Калво не е играл още, а ни е най-добрият напред.И в нашата тема писах-изненадващо не защитата или атаката, а халфовете ни провалиха в този мач, което аз лично не очаквах и е повод за сериозен размисъл на Костов. Много сериозен! Влизането на Димов им секна на варненци вариациите в атака-този много се е променил и вчера е с основен принос! Тази смяна е точка в плюс за Костов.Толкова за Левски.
Разград като им гледах мъката с Берое, съм си направил някои изводи. Черноморец явно не страда по Жужу и Анисе-същият грамотен тим от есента и бях убеден, че ще ви вземат точки. И не съм хич убеден, че ще ги бием на Герена ...
Интересно каре начело на таблицата. Според мен Локо Пд и Славия държат ключето, но да видим какво ще излезе накрая. Левски категорично ще губи точки, другите също...