CSKA 78 написа:petko.h.markov написа:Ако си прочел внимателно"Записките по българските въстания" няма да си разочарован сега.Там много точно е описана
психологията ни-да не се минем и да гледаме сайр.Бях убеден,че акцията няма да е успешно,но участвах.Просто в България такива неща няма как да станат,няма почва за това.Но дори и да се изкупят всичките акции това не решава
проблемите с бъдещето на клуба от към финанси.Да си направим проста сметка.Годишно за издръжка са необходими
5-7 млн.лв.-графа разходи.Да видим в проходи какво може да сложим:
-20 домакинства по 10 000 зрители по 9лв.прави почти 2млн.лв/страшно оптимистично/
- спонсор-няма за сега
-продажба на фен артикули/едва ли.щом на последния мач на Мартин бяха 2-3хил.по-скоро забрави/
-продажба на футболисти-малко вероятно,защото няма ДЮШ и терени за тях.
Това показват сметките,макар и не изчерпателни.Нещата в клуба са все още много сбъркани и аз не виждам светлина.
Никой в момента не знае какво е финансовото състояние и на каква бомба сме седнали.
Няма какво да се притесняваш за ЦСКА,вече имаме силни акционери(ако се интересуваш,може да провериш кои са те)!
Може спокойно да подкрепяш Лц!![]()
![]()
След твоите аргументи вече ми е спокойно.Едно уточнение само-акционерите нямат ангажимент да издържат клуба.