Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот joring » 10 май 2013 17:03

THE G.A.M.E написа:
joring написа:А къде са тези хора, които преди няколко месеца бяха по улиците, те всъщност за какво протестираха, против монополите, срещу бедността или срещу герб? Май, май и те не знаеха против какво протестират. Да не би вече да няма монополи, или бедност, да не би безработицата да е паднала? Защо тези хора още не са по улиците?

Нали предстоят избори ?
Кому е нужно точно сега да има масови протести, които със сигурност ще преминават и в безредици от време на време.
На политическата класа ясно и се каза, какво искат хората.

Защо да трябва да има безредици? Какво по-нормално хората да протестират, въпреки изборите, за да им стане ясно на тези които ще дойдат, че няма да им е лесно.
Всичко си беше режисирано, надяваха се да се тръгне със сила с/у протестите ама пък не стана, така бяха финтирани, че и Меси би завидял на такъв финт. После почнаха "Подслушванията" и комроматната война. Дори бареков(нарочно е с малка буква) би отбой, преди това беше щатен лизач, сега дали просто се е усетил или някой му плаща повече, не е ясно.
THE G.A.M.E написа:И протестиращите заявяват всеки ден, че следващото правителство има 100 дена да поеме курс към изпълняване на исканията, иначе това, което се случи преди 2-3 месеца, ще им се стори като детска игра. ;)

Кой го заявява това, нали уж протестите бяха спонтанни и не бяха организирани, пък изведнъж се появиха "водачи", за мен е странно. Който има глава на раменете нека да я използва по предназначение. ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 май 2013 17:04

На 12 май трябва да има протестите , цяла България трябва да е на улицата и никой да не ходи да гласува. От 1945 комунистите не са слизали от власта , какво значение кой ще избереш всички са бивши милиционери и бивши агенти на ДС. Вече са изминали 23 години има млади и кадърни хора който не са били никакви през социализма , 120 човека парламент и сваляне на имунитета на всички останали живи от Младенов и Луканов до наши дни.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 май 2013 17:05

Един въпрос ме мъчи мен. ГЕРБ защо искат да са в управлението, като скоро се отказаха от него? :roll:

Ако пак вземат властта, 4 години ще обвиняват служебното правителство за състоянието на държавата. :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 10 май 2013 17:08

Tommi написа:Един въпрос ме мъчи мен. ГЕРБ защо искат да са в управлението, като скоро се отказаха от него? :roll:

Ако пак вземат властта, 4 години ще обвиняват служебното правителство за състоянието на държавата. :lol: :lol: :lol:

ИМАМЕ ВОЛЯ ...да дръпнем шалтера на тази държава . :) :) :)
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 май 2013 17:12

727150 написа:
Tommi написа:Един въпрос ме мъчи мен. ГЕРБ защо искат да са в управлението, като скоро се отказаха от него? :roll:

ИМАМЕ ВОЛЯ ...да дръпнем шалтера на тази държава . :) :) :)

Ти не помниш или не искаш да си спомниш, какъв беше аргументът за оставката?
Да няма безредици, полицията да не бие хората и народът НА ИЗБОРИ да реши какво иска!!!
Това е демокрацията, ИЗРИЧНО СЕ КАЗА, НАРОДЪТ ДАДЕ ВЛАСТТА, АЗ МУ Я ВРЪЩАМ, ЗА ДА РЕШАВА!
ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!
За мен няма нищо неясно, Трябваше същото да направи и Станишев на 4 февруари 2009г., когато наби протестиращите пред парламента, ТОВА ПОМНИМ ЛИ ГО?
Накои го помним, а други явно - НЕ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 май 2013 17:12

ДСБ води в анкетата на форума. Изглежда, че целият им електорат пише тук. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 май 2013 17:15

Tommi написа:ДСБ води в анкетата на форума. Изглежда, че целият им електорат пише тук. :mrgreen:

Ако тези резултати бяха наистина, държавата щеше да е много по-добре.
Проблемът в тая държава от доста време са червените, по-точно от около 68 години са основен проблем на народа и държавата, а от около 100 са проблем въобще.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 май 2013 17:16

ivaka написа:
Ти не помниш или не искаш да си спомниш, какъв беше аргументът за оставката?
Да няма безредици, полицията да не бие хората и народът НА ИЗБОРИ да реши какво иска!!!
Това е демокрацията, ИЗРИЧНО СЕ КАЗА, НАРОДЪТ ДАДЕ ВЛАСТТА, АЗ МУ Я ВРЪЩАМ, ЗА ДА РЕШАВА!
ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!
За мен няма нищо неясно, Трябваше същото да направи и Станишев на 4 февруари 2009г., когато наби протестиращите пред парламента, ТОВА ПОМНИМ ЛИ ГО?
Накои го помним, а други явно - НЕ!

Нали вече народът ти е дал властта. Или управляваш докато дойде време пак народът да избира, или се отказваш (както се случи) и си отиваш.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 10 май 2013 17:17

Tommi написа:ДСБ води в анкетата на форума. Изглежда, че целият им електорат пише тук. :mrgreen:

Да те и на атака, са само по форумите.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 10 май 2013 17:19

ivaka написа:

Ако тези резултати бяха наистина, държавата щеше да е много по-добре.
Проблемът в тая държава от доста време са червените, по-точно от около 68 години са основен проблем на народа и държавата, а от около 100 са проблем въобще.

А кой рапродаде държавата за жълти стотинки, някои хора имат много къса памет :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”