slavi_1914 написа:moonlight написа:slavi_1914 написа:А НЕ КАКТО СЕГА 2 МЕСЕЦА НАЛАГАМЕ МЛАДИТЕ ,А СЛЕД 2 ДНИ СЕ ВРЪЩАТ ПОЛОВИН ДУЗИНА ВЕТЕРАНИ!
Няма как да кажем опитните ли да играят, или младите. Защото по-зрялите по-добре знаят цената на успеха, а по-младите се градят около тях. За това според мен е много грешно, да разчитаме или само на едните, или само на другите. Все пак най-големите ни успехи бяха с добре балансиран отбор. До опитните Петков, Йовов, Бардон стояха младите Валери, Ричард, Живко и така нататък.
Точно това е ! Никой не знае какво правим ?
Каква е клубната политика в момента ?
Младите ще им се дава ли шанс ?
Аз лично не съм от най-големите фенове на Мъри, но какво направи той след провала с Беверен ? Излязоха и казаха План 2007 ! Постигнаха ли го ? И защо ? Защото всички бяхме с 1 идея ! Някой ни се присмиваха дори като го кажехме, но после започнаха да ронят сълзи и да изключват БТВ в 21:45,защото не им се искаше да видят план 2007 в действие!
Идеята е да сме единни. Да не очакваме победи сега ако са решили да градят ГОЛЯМ ОТБОР за догодина примерно(или ако сменят поколенията и пускат младите)......Разбирате ли ме ?
На този етап , треньор е Ратко . Той не разчита на младите , а на опитните и доказани футболисти. Пример Иван Цачев . Но наистина си прав . Ако ще се разчита на опитни и сериозни футболисти, и за напред тогава Батков и Гонзо да излязат и да кажат. Ще градим отбор с опитни момчета и ще търсим резултати на момента. Обаче,за съжаление в последните 2-3 години в Левски наистина няма идея за какво се работи