Мнениеот slavi_1914 » 27 авг 2009 02:22
Позволих си да сложа големи букви в заглавието на темата защото тя е от изключително значение !
Като за начало ще заключа следното : МНОГО ОТ НАС СЕГА СА ОБЪРКАНИ !?!
Левскарчета камбаната удари! Сега е момента !
Вчера над 90 % от вас се съгласиха с мен с което доказаха че гласуват доверие на треньора,момчетата и ръководството ( с малки изключения за Батков).
В тази връзка и във връзка с настоящото участие в Лига Европа мисля,че е време да се реваншира ръководството и точно сега е момента да излезе и да обяви:
КАКВА Е ДЪЛГОСРОЧНАТА ПРОГРАМА НА ЛЕВСКИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА И КОИ СА ПРИОРИТЕТИТЕ НА ОТБОРА?
Моето лично мнение,че има 2 насоки от тук нататък.
1-ва -->хубаво да използваме тези 6 мача сега+тези за купата + А група да пуснем всички налични или колебаещи се на моменти, да изпробваме различните момчета в различни състави и зимата да седнем да видим кое ни куца и къде са ни слабите места и кой става за Левски,кой става за титуляр и кой не.(като имаме в предвид главно мачовете от Европа за да ги открием) и да закърпим дупките с нови играчи.Да продадем ненужните.След това през пролетния дял да влязат в отбора и новите ако има такиви. Набираме инерция пролетта (вече с ясен титулярен състав на 80%). Обиграваме добре момчетата ( да станат добър екип и отбор) и след това Атакуваме ШЛ.
2-ра --> Хвърляме се в Европа с най-доброто (имайки в предвид,че все пак там отборите не са водещите и някой от тях ползват турнира за обиграване на млади,други са позакъсали в първенството или са в тежка серия там и турнира им остава на заден план) + това 4-тия в групата ще е поносим отбор,а на другия фронт хвърляме повече младите за купата и слабите мачове в А група с Берое,Пирин....(като пазим "титулярите" за важните мачове).Целта в този вариант е преодоляване на групите и достигане на мачове на пролет, което е стимул (а и малко пари за трансфери зимата).Взимаме някой играч ако е необходимо.Поглеждаме и как са се справяли младите в А група и за купата и виждаме дали някой не може да влезе така да се каже в "Титулярния" отбор и атакуваме 1/16 финалите на Лига Европа. Така и момчетата от резервната скамейка и дублиращия отбор ще могат да покажат какво могат и дали някой не е израстнал за "Първия" отбор.
Може да има и друг вариант. Тези просто ги дадох като пример
Това е мен лично първия по ми харесва. По неангажиращ е ! Имат повече време за създаване на ГОЛЯМ отбор !
[i]НА РЪКОВОДСТВОТО ИСКАМ САМО ДА КАЖА : НИЕ СМЕ С ВАС ! НО ЗА ДА НЕ ИЗПАДАТЕ В КОНФУЗНИ СИТУАЦИИ И ЗА ДА НЕ ВИ ОБИЖДАМЕ И МРАЗИМ ДАЙТЕ НИ НАСОКА ЗА КАКВО ТОЧНО ЩЕ СЕ ПРАВИ В ЛЕВСКИ СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА. А НЕ КАКТО СЕГА 2 МЕСЕЦА НАЛАГАМЕ МЛАДИТЕ ,А СЛЕД 2 ДНИ СЕ ВРЪЩАТ ПОЛОВИН ДУЗИНА ВЕТЕРАНИ!
НЕКА СИ СЪЗДАДЕМ ДЪЛГОСРОЧНА ПРОГРАМА И ПРИОРИТЕТИ ДА ГИ ГОНИМ ЗАЕДНО ! ТОГАВА И КРЕДИТА НА ДОВЕРИЕ ОТ ФЕНОВЕ И ЖУРНАЛИСТИ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМ !
Но Аз лично искам някой да излезе и да го ОБЯВИ! Какви са ни ПРИОРИТЕТИТЕ !
Левскарчета съгласни ли сте с написаното? Подкрепяте ли ме или не ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !