Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Кой и какво спря Левски към групите на ШЛ?

Мнениеот DukeUnv » 27 авг 2009 00:31

BGarmy написа:Клуб без история няма бъдеще.Факт който е доказахте снощи. ;)
Ако имахте история, поне тя ви задължава да остраните Дебърцини,ама.....

Що ваща история много ли е голяма? Айде ще видим утре срещу Динамо какви ще ги дробите и пак ще си говорим ;)
Изображение

Потребителски аватар
z_to
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот z_to » 27 авг 2009 00:51

АЗ ИСКАМ ДА ПЪТУВАМ С ОТБОРА ПО БЛИЗКО ДО ГЪРЦИЯ,РУБЪНИЯ ТУРЦИЯ ...
ВИЕ КАКВО Щ ЕКАЖЕТЕ ?

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Кой и какво спря Левски към групите на ШЛ?

Мнениеот dindan » 27 авг 2009 00:55

Кой и какво спря Левски към групите на ШЛ?-товарния влак София-Будапеща :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Sporter
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот Sporter » 27 авг 2009 01:00

delpi написа:Борис Касабов!
На мен лично коментарите на Борето ми харесват много. Всеки би трябвало да знае колко голям левскар е той, така, че ентусиазма му при положенията на Дебрецен не са ми направили впечатление. На когото не му харесват коментарите може да не ги слуша. А и ако търсим кусури на Борето, какво остава да кажем за коментаторите на БНТ???

Коментаторите на БНТ не са кой знае какво, но са поне две глави над "Борето", като качество на коментара. Единственият им проблем е, че понякога се оливат със странични теми по време на мач, но това се преживява. И пет пари не давам "клоко голям левскар" бил при положение, че коментира мача сякаш е заложил на букмейкър.
Дано по-нататък правата за телевизионното излъчване ги купи някаква нормална медия, за да не се гледат пак мачове без звук.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 27 авг 2009 01:06

z_to написа:АЗ ИСКАМ ДА ПЪТУВАМ С ОТБОРА ПО БЛИЗКО ДО ГЪРЦИЯ,РУБЪНИЯ ТУРЦИЯ ...
ВИЕ КАКВО Щ ЕКАЖЕТЕ ?

Няма значение за мен, ако ще в Китай да играем - ако мога отивам. Хич не ме интересува дистанцията. :) ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ....
Изображение

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 27 авг 2009 01:26

brossy написа:Валенсия
Евъртън
Левски
Дженоа
Това искам!!!

Аз предпочитам:

Зенит (видяхме ги с Бате,че не са страшни)
Андерлехт или Аустрия Виена
Левски
Шериф
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

ПРИОРИТЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА !

Мнениеот slavi_1914 » 27 авг 2009 02:22

Позволих си да сложа големи букви в заглавието на темата защото тя е от изключително значение !
Като за начало ще заключа следното : МНОГО ОТ НАС СЕГА СА ОБЪРКАНИ !?!
Левскарчета камбаната удари! Сега е момента !
Вчера над 90 % от вас се съгласиха с мен с което доказаха че гласуват доверие на треньора,момчетата и ръководството ( с малки изключения за Батков).
В тази връзка и във връзка с настоящото участие в Лига Европа мисля,че е време да се реваншира ръководството и точно сега е момента да излезе и да обяви:
КАКВА Е ДЪЛГОСРОЧНАТА ПРОГРАМА НА ЛЕВСКИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА И КОИ СА ПРИОРИТЕТИТЕ НА ОТБОРА?

Моето лично мнение,че има 2 насоки от тук нататък.
1-ва -->хубаво да използваме тези 6 мача сега+тези за купата + А група да пуснем всички налични или колебаещи се на моменти, да изпробваме различните момчета в различни състави и зимата да седнем да видим кое ни куца и къде са ни слабите места и кой става за Левски,кой става за титуляр и кой не.(като имаме в предвид главно мачовете от Европа за да ги открием) и да закърпим дупките с нови играчи.Да продадем ненужните.След това през пролетния дял да влязат в отбора и новите ако има такиви. Набираме инерция пролетта (вече с ясен титулярен състав на 80%). Обиграваме добре момчетата ( да станат добър екип и отбор) и след това Атакуваме ШЛ.

2-ра --> Хвърляме се в Европа с най-доброто (имайки в предвид,че все пак там отборите не са водещите и някой от тях ползват турнира за обиграване на млади,други са позакъсали в първенството или са в тежка серия там и турнира им остава на заден план) + това 4-тия в групата ще е поносим отбор,а на другия фронт хвърляме повече младите за купата и слабите мачове в А група с Берое,Пирин....(като пазим "титулярите" за важните мачове).Целта в този вариант е преодоляване на групите и достигане на мачове на пролет, което е стимул (а и малко пари за трансфери зимата).Взимаме някой играч ако е необходимо.Поглеждаме и как са се справяли младите в А група и за купата и виждаме дали някой не може да влезе така да се каже в "Титулярния" отбор и атакуваме 1/16 финалите на Лига Европа. Така и момчетата от резервната скамейка и дублиращия отбор ще могат да покажат какво могат и дали някой не е израстнал за "Първия" отбор.

Може да има и друг вариант. Тези просто ги дадох като пример

Това е мен лично първия по ми харесва. По неангажиращ е ! Имат повече време за създаване на ГОЛЯМ отбор !

[i]НА РЪКОВОДСТВОТО ИСКАМ САМО ДА КАЖА : НИЕ СМЕ С ВАС ! НО ЗА ДА НЕ ИЗПАДАТЕ В КОНФУЗНИ СИТУАЦИИ И ЗА ДА НЕ ВИ ОБИЖДАМЕ И МРАЗИМ ДАЙТЕ НИ НАСОКА ЗА КАКВО ТОЧНО ЩЕ СЕ ПРАВИ В ЛЕВСКИ СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА. А НЕ КАКТО СЕГА 2 МЕСЕЦА НАЛАГАМЕ МЛАДИТЕ ,А СЛЕД 2 ДНИ СЕ ВРЪЩАТ ПОЛОВИН ДУЗИНА ВЕТЕРАНИ!
НЕКА СИ СЪЗДАДЕМ ДЪЛГОСРОЧНА ПРОГРАМА И ПРИОРИТЕТИ ДА ГИ ГОНИМ ЗАЕДНО ! ТОГАВА И КРЕДИТА НА ДОВЕРИЕ ОТ ФЕНОВЕ И ЖУРНАЛИСТИ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМ !

Но Аз лично искам някой да излезе и да го ОБЯВИ! Какви са ни ПРИОРИТЕТИТЕ !

Левскарчета съгласни ли сте с написаното? Подкрепяте ли ме или не ?

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: ПРИОРИТЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА !

Мнениеот moonlight » 27 авг 2009 02:32

slavi_1914 написа:А НЕ КАКТО СЕГА 2 МЕСЕЦА НАЛАГАМЕ МЛАДИТЕ ,А СЛЕД 2 ДНИ СЕ ВРЪЩАТ ПОЛОВИН ДУЗИНА ВЕТЕРАНИ!

Няма как да кажем опитните ли да играят, или младите. Защото по-зрялите по-добре знаят цената на успеха, а по-младите се градят около тях. За това според мен е много грешно, да разчитаме или само на едните, или само на другите. Все пак най-големите ни успехи бяха с добре балансиран отбор. До опитните Петков, Йовов, Бардон стояха младите Валери, Ричард, Живко и така нататък. :roll:

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: ПРИОРИТЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА !

Мнениеот slavi_1914 » 27 авг 2009 02:38

moonlight написа:
slavi_1914 написа:А НЕ КАКТО СЕГА 2 МЕСЕЦА НАЛАГАМЕ МЛАДИТЕ ,А СЛЕД 2 ДНИ СЕ ВРЪЩАТ ПОЛОВИН ДУЗИНА ВЕТЕРАНИ!

Няма как да кажем опитните ли да играят, или младите. Защото по-зрялите по-добре знаят цената на успеха, а по-младите се градят около тях. За това според мен е много грешно, да разчитаме или само на едните, или само на другите. Все пак най-големите ни успехи бяха с добре балансиран отбор. До опитните Петков, Йовов, Бардон стояха младите Валери, Ричард, Живко и така нататък. :roll:

Точно това е ! Никой не знае какво правим ?
Каква е клубната политика в момента ?
Младите ще им се дава ли шанс ?
Аз лично не съм от най-големите фенове на Мъри, но какво направи той след провала с Беверен ? Излязоха и казаха План 2007 ! Постигнаха ли го ? И защо ? Защото всички бяхме с 1 идея ! Някой ни се присмиваха дори като го кажехме, но после започнаха да ронят сълзи и да изключват БТВ в 21:45,защото не им се искаше да видят план 2007 в действие!

Идеята е да сме единни. Да не очакваме победи сега ако са решили да градят ГОЛЯМ ОТБОР за догодина примерно(или ако сменят поколенията и пускат младите)......Разбирате ли ме ?

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ В ТРЕТА УРНА НА ЖРЕБИЯ ЗА ЛИГА ЕВРОПА, ЦСКА И ЛИТЕКС

Мнениеот slavi_1914 » 27 авг 2009 02:43

anakin написа:
MuFc1878 написа:
anakin написа:Как да не може от 1 страна да са в 1 УРНА. Не може да са в група.

Пак прочети и тогава отговори ;)

Ем ето в гонг пише: 1ва Урна: бла бла, Виляреал,бла,бла,бла, Валенсия. Така че ти чети, ок?

Бъркате урна с група !
Урната е при жребия и обозначава водещия второстепенния .... за да са балансирани групите

Върни се в “Архив”