Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Български холдинг проявява интерес към Ботев
Е, да, ама като идем във В група дали ще се намери някой да ни вземе!?!? Помислете малко! Най-лесно е да се изкара отбора. Още след първия кръг може да го направим това. И после......
Re: РЕФЕРЕНДУМ - ЗА или ПРОТИВ НОВ БОТЕВ ?!?
Какъв нов Ботев бе, момчета и момичета!??!?!?!? Вие някаква фантастика се опитвате да измислите. Не си хабете енергията за такива простотии. Тая война до сега за какво се води? Селянина трябва да отстъпи иначе не ще можем да ходим с гордо вдигнати глави и да се наричаме БОТЕВИСТИ!!! На нас това ни остана - честта и достойнството! Това нещо никой не може да ни го отнеме. И бъдете сигурни, че всички фенове в България са ни признали, именно заради това, което сме сега!!!!! Не нов Ботев, а СВОБОДЕН БОТЕВ!!!!!!!!!!
VSEKI SI IMA MNENIE, NE E NUJNO DA SE KARAME TUK, NO AKO SE SABERAT LEGENDITE NA BOTEV-BAKALA,4IKO, ZEHTINSKI,KOCETO,VI4KATA I DRUGI I RE6AT DA PRAVAT NOV BOTEV TO AZ LI4NO SUM TVURDO S TIAH, ZASHTOTO ZA MEN TE SA BOTEV, NABORITE POMNIAT KAKUV FUTBOL IGRAEHA TE 80-TE GODINI, I V GLAVATA IMAHA SAMO EDNA IDEIA- BOTEV I SAMO BOTEV, A NE KATO DNE6NITE MEKERETA EDNODNEVKI NA DX-S, KOITO SE 4UDIAT KAK DA OTIDAT V LEVSKI ILI CSKA. NE MERSI, NA MEN MI PISNA OT VARIANTA BOTEV-HRISTOLOV
da be vie ste golemi fenove az ne sam EDNI TAPACI TVA STE VIE !!!
STENLI написа:VSEKI SI IMA MNENIE, NE E NUJNO DA SE KARAME TUK, NO AKO SE SABERAT LEGENDITE NA BOTEV-BAKALA,4IKO, ZEHTINSKI,KOCETO,VI4KATA I DRUGI I RE6AT DA PRAVAT NOV BOTEV TO AZ LI4NO SUM TVURDO S TIAH, ZASHTOTO ZA MEN TE SA BOTEV, NABORITE POMNIAT KAKUV FUTBOL IGRAEHA TE 80-TE GODINI, I V GLAVATA IMAHA SAMO EDNA IDEIA- BOTEV I SAMO BOTEV, A NE KATO DNE6NITE MEKERETA EDNODNEVKI NA DX-S, KOITO SE 4UDIAT KAK DA OTIDAT V LEVSKI ILI CSKA. NE MERSI, NA MEN MI PISNA OT VARIANTA BOTEV-HRISTOLOV
Човече ти мислиш ли че тези хора, Легенди на нашият клуб ще направят такава простотия?

VREMENNO -DA, SAMO DA IMA ZDRAV SPONSOR ZAD TIAH
STENLI написа:VREMENNO -DA, SAMO DA IMA ZDRAV SPONSOR ZAD TIAH
Значи много се лъжеш.... няма такова нещо като временно.. ще се нарави тая идиотщина и след тва няма връщане на зад. Ние не сме жени ве.. не сме някви фешън педалчета, не сме ултра-чалга хуулс ! Ние сме Ботев Пловдив! Един единствен на Света!
Нали всички се биете в гърдите ,че сме най-добрата , най-многобройната и т.н. публика. И ся изкате да се изсерете на всичко постигнато !

Не може и не трябва въобще да ни минават такива неща през главата! Няма ние да абдикираме! Война до край и това е! Не позволявайте да се разединяваме! Селския е един човек, ние сме хиляди!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е ЕДИН
- PLOVDIV PEE 1912
моето мнение е ,че трябва да ИЗРИНЕМ СЕЛСКИЯ БОКЛУК ОТ БОТЕВ!!!!!
ВСЕКИ ДЕН БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД ,ЧЕ СЪМ РОДЕН В ТОЗИ ДРЕВЕН И КОСМОПОЛИТЕН ГРАД ,И ЧЕ КРЪВТА МИ Е ЖЪЛТО-ЧЕРНА!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА!!!!!ЩЕ СЕ ПРЕБОРИМ ,НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА!!!
ВСЕКИ ДЕН БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД ,ЧЕ СЪМ РОДЕН В ТОЗИ ДРЕВЕН И КОСМОПОЛИТЕН ГРАД ,И ЧЕ КРЪВТА МИ Е ЖЪЛТО-ЧЕРНА!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА!!!!!ЩЕ СЕ ПРЕБОРИМ ,НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА!!!