NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Уемби и Сиди Сисоко доволно, добавяме две франсета. Хубаво че са разменилии и първия ни избор от втори кръг с Минесота за два такива. Един за два дето се вика, ние тази година основната работа я свършихме в драфта с това N1. Даже мисля че и следващия сезон може да се борим за едно от последните 3/5 места и да разчитаме пак на някакъв избор в топ 5 примерно. Гледам че тия Игнит яко са наводнили драфта. Ннаджи от Барса е доста висок избор и Колибали от на Уемби отбора.
Уориърс взехме и Брандин
Но ми е интересно какво ще става с наш Сашо!
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Сакраменто освободиха доста пари. Със сигурност ще преговарят с Везенков след 01.07. Какво ще му предложат скоро ще разберем. Определено обаче имат приоритети преди да стигнат до Сашо, така че офертата към него може да се окаже не чак толкова привлекателна, колкото се очаква и пише в гонг.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
Преди 5-6 години точно Сакраменто привлякоха от Европа Богдан Богданович и подписаха за 3г./27 милиона. Нашият не е два пъти по-слаб определено, че да му предлагат 5 милиона (то въобще няма такава оферта, това са журналистически упражнения).
Larsenn написа:Преди 5-6 години точно Сакраменто привлякоха от Европа Богдан Богданович и подписаха за 3г./27 милиона. Нашият не е два пъти по-слаб определено, че да му предлагат 5 милиона (то въобще няма такава оферта, това са журналистически упражнения).
Имам спомен, че Боги тогава подписа някакъв рекорден за новак договор, та не знам колко уместна референция е.
-
Larsenn написа:Преди 5-6 години точно Сакраменто привлякоха от Европа Богдан Богданович и подписаха за 3г./27 милиона. Нашият не е два пъти по-слаб определено, че да му предлагат 5 милиона (то въобще няма такава оферта, това са журналистически упражнения).
Единият фактор - единият е сърбин, другият българин. В НБА са играли десетки сърби, някои от които оставиха сериозна диря, а българи ??! ..... имаме един Глушков за кратко преди 40 години и това е .... може и да ти се струва странно, но това играе роля, т.е. откъде идваш, дали от доказана страна или от анонимна такава.
Вторият фактор - те очевидно го взимат за играч поддържаща роля, затова и не са склонни да отделят големи пари .... натам евентуално може сам да си ги заслужи с игра, но на този етап няма да му ги дадат просто така.
Според мен трябва да приеме, ако ще и за 3 млн. Щото времето му изтича, не е на 22-23 вече ....
Buck32 написа:Имам спомен, че Боги тогава подписа някакъв рекорден за новак договор, та не знам колко уместна референция е.
Окей, ми като не е уместна (и щото не е сърбин), дайте на всяка цена да отиде осма дупка на кавала. Докато човек мисли на дребно, така и му плащат.
Larsenn написа:Buck32 написа:Имам спомен, че Боги тогава подписа някакъв рекорден за новак договор, та не знам колко уместна референция е.
Окей, ми като не е уместна (и щото не е сърбин), дайте на всяка цена да отиде осма дупка на кавала. Докато човек мисли на дребно, ли така и му плащат.
Не пращам никого осма дупка на кавала. Просто отбелязвам, че онова беше малко извън нормалното и не бива да се съпоставя 1:1 - дали е по-добър два пъти, за два пъти по-висока заплата. Ще видим какво ще се получи. Аз му желая само добро.
emi_cska написа:Уориърс взехме и Брандин
В Ботевград си е, наслаждава се на заслужен отдих, и отказва всякакъв коментар по темата НБА! На мен ми се ще да опита, Олимпиакос няма да избяга от Пирея. Каквото и да се случи, не опита ли, горчилката ще му остане за цял живот.
Тва с школата, и откъде идваш добре, ама да се сетим как се вписа Милош Теодосич отвъд океана. Не е извадка за Сръбската школа, на тръгна с претенции за звезда.