Няма как да се сравняват парите наляти в Малага с тези в Сити и Челси, дори и 1/10 не са!
Малага дори не дадоха големи пари за трансфери а прибраха няколко ветерана и свободни агенти с/у заплати които другаде нямаше да имат:
Пелегрини, Ван Нистелрой, Баптиста, Тулалан, Роке Санта Крус, Камени, Лугано, Демикелис, Хоакин, Касорла, Рондон, Иско,
Кабайеро, Савиола, Антунеш и към тях няколко техни си момчета като Портиййо и стари кадри като Дуда, Х.Гамес.
Най-големия им трансфер е Касорла за 20 млн. Е и след него Тулалан за 11 млн. Е. и 6 млн. за Иско,всичко друго е свободни агенти
и играчи от 0,5 до 4 млн. Е цена!
Та арабския шейх на Малага няма нищо общо с Абрамович и хората на Сити и ПСЖ!
Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига 2015/2016
sapio0o написа:Вие вместо да оцените Примера, имайки предвид колко назад е Испания откъм икономика, сравнено с Англия и особено Германия, само търсите кусури.
Ми, каталунските, с извинение цигани, да си платят данъците, че държавата пропадна

Леевски, оле

boabbb написа:sapio0o написа:Вие вместо да оцените Примера, имайки предвид колко назад е Испания откъм икономика, сравнено с Англия и особено Германия, само търсите кусури.
Ми, каталунските, с извинение цигани, да си платят данъците, че държавата пропадна![]()
![]()
Както каза човек спечелил всичко с национален и клубен отбар- Това е идиотщина. Ботовете дължат много пари към фиска, а ние(цяла Европа) ги вадим от лайн@та.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:boabbb написа:sapio0o написа:Вие вместо да оцените Примера, имайки предвид колко назад е Испания откъм икономика, сравнено с Англия и особено Германия, само търсите кусури.
Ми, каталунските, с извинение цигани, да си платят данъците, че държавата пропадна![]()
![]()
Както каза човек спечелил всичко с национален и клубен отбар- Това е идиотщина. Ботовете дължат много пари към фиска, а ние(цяла Европа) ги вадим от лайн@та.
Не може да правиш над 20 млн. чисто само от заплати и да не си плащаш данъците

Леевски, оле

Човекът може да е с килийно образование, та не може да си попълни правилно декларацията пред НАП. Не бъди строг!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Па да си наеме счетоводител. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- JackPackage
- Контакти:
boabbb написа:sapio0o написа:Вие вместо да оцените Примера, имайки предвид колко назад е Испания откъм икономика, сравнено с Англия и особено Германия, само търсите кусури.
![]()
Бъди толерантен ве, не е прието да се използва цигани, роми е расово толерантното

rhaegar написа:Па да си наеме счетоводител.
Е и тоя ще иска пари, за кво да си вземе човек, на който ще му плаща и ще трябва да дава още пари заради работата на въпросния

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Ем значи е предпочел да си купи джип, вместо да си плати данъците. Той е духовен син на Лупи. 

JackPackage написа:Челси не може да кажеш че са средняк, защото и преди Абрамович играхме в ШЛ.
Що се отнася до испанските клубове и наливането на пари - арабите наляха в Малага и кво стана ?
Те и Севиля момчетата опитаха в ШЛ миналия сезон.

Ей го един Лудогорец. Домусчиев искаше да ги налее тия пари в Спартак Варна, не му дадоха, и къде е сега Спартак, къде Лудогорец?

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа: Вместо Сити можеше да е примерно Сосиедад, защо не?
Наистина ли трябва да се обяснява "защо не"?
Продуктът "Висша лига", съответно Манчестър Сити е в пъти по-атрактивен за инвеститори (колко точно може да се сметне, като се види разликата в рекламите и телевизионните права), от продукта Примера и Реал Сосиедад. Затова и никой шейх няма желание да изсипе милиарди в испански отбор-едно, че инвестицията е невъзвъщаема, второ, че никога не може да настигне Барса и Реал, по отношение на приходите, заради сбърканото разпределение на ТВ правата, трето, че според големите играчи и треньори, Испания е само грандовете, другите никой не ги брои за живи. Четвърто, испанците нямат стандарта на живот, който да им позволи да плащат цените на билетите, каквито са в Англия, да не говорим за огромното количество малоумни фен артикули на огромни цени, които се продават във магазините на отборите от ВЛ.
В момента Примера е неблагоприятна среда за подобни инвестиции. Което не е в интерес на малките отбори, но явно никой не ги пита, докато ботовете са доволни статуквото да не се променя.