Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот grasiani » 10 май 2013 15:14

Daniel Levski написа:
grasiani написа:
Daniel Levski написа:
grasiani написа:ПРОГНОЗИТЕ (дял само от гласувалите):

„Галъп“

ГЕРБ 29-35%, или около 1,1 млн. ± 100 хил.
БСП 28-32%, или около 1,05 млн. ± 100 хил.
ДПС 10-12%, или около 385 хил. ± 25 хил.
„Атака“ 7-9%, или около 280 хил. ± 25 хил.
България на гражданите 3-5%, или около 140 хил. ± 25 хил.

„Медиана:

ГЕРБ – 32%
БСП – 31,5%
ДПС – 11,6%
Атака – 8%
България на гражданите – 4%

НФСБ – 2,1
ДСБ – 1,9
СДС – 1,8

НЦИОМ:

ГЕРБ – 34% ± 2.9%
БСП – 25% ± 2.7%
ДПС – 13% ± 2.1%
Атака – 9% ± 1.8%

„Скала

ГЕРБ – 26,8%
БСП – 26,4%
ДПС – 11,5%
Атака – 9,2%
България на гражданите – 5,4%
ДСБ-БДФ - 4%

Най-близко са тези от НЦИОМ - само малко са занижили с около 3 % резултата за ГЕРБ, и са завишили този за бсп с 2 %, но пък са най-близко.

E на теб ако така ти се иска ок,ама едва ли, по скоро реално ми се струва разликата между Герб и БСП да е около 2-3% в полза на герберите, иначе ако е както казваш ти ами те Герб ще имат мнозинство в парламента, което ама много дълбоко ме съмнява.

За съжаление и при тези проценти няма да имат мнозинство, но се надявам СДС да влезне в парламента и тогава ще е о.к.

СДС или ДСБ,защото СДС по скоро няма да влязат в парламента.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 май 2013 15:22

dunavfc написа:На 23 год. съм,а е хубавото да опровергаеш,това което съм написал,вместо да ме нападаш лично ;) Може би спрените еврофондове са измислица ? Подкрепата за АЕЦ Белене ? Заменките ? Но,щом ги е казал ББ,те нямат никаква стойност нали ;) Пак повтарям,елементарен си,свикнал съм да водя диспути с доста по сериозни капацитети и дискусиите ми с теб,ми сваля много нивото,нищо лично ;)

Кой е казал, че са измислица? Напротив, верни са и бездействието на ББ само показва каква п..ка е и той! Отново те питам, защо Борисов не вкара нито един от тройната коалиция в затвора?
Защо Борисов продължи грозната практика на държавна корупция и натиск върху фирмите, но в утроен размер. Защо 70% от държавните пари се намират в една банка, която не спира да спонсорира партията ГЕРБ?
Защо малкият и среден бизнес тотално умря по време на неговото управление? Защо се дават 400 млн. лева за подслушване без да има някакъв ефект в борбата с престъпността. Напротив, продължават да не ни искат в Шенген. Защо 400 хил. души останаха без работа, горивата скочиха почти двойно, токът с над 50%, а покрай тях и всички останали стоки и услуги. В същото време доходите не са мръднали.
Защо беше обещано намаление на ДДС, а не беше изпълнено. Защо плащаме луди пари за тока от фотоволтаиците, които до един са собственост на депутати от ГЕРБ или ДПС? Кой печели прословутите конкурси за Еврофондовете?
Отговори ми на тези въпроси, а не ме наричай елементарен. От 3 часа повтаряш заучени фрази на Вожда.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2013 15:23

Първанов,поздравление за поредният страхотен анализ на нещата ;)

Колкото до социологическите агенции,едва ли наистина може да има разлика между първата и втората политическа сила в рамките на повече от 3 %.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2013 15:27

mistreated написа:
dunavfc написа:На 23 год. съм,а е хубавото да опровергаеш,това което съм написал,вместо да ме нападаш лично ;) Може би спрените еврофондове са измислица ? Подкрепата за АЕЦ Белене ? Заменките ? Но,щом ги е казал ББ,те нямат никаква стойност нали ;) Пак повтарям,елементарен си,свикнал съм да водя диспути с доста по сериозни капацитети и дискусиите ми с теб,ми сваля много нивото,нищо лично ;)

Кой е казал, че са измислица? Напротив, верни са и бездействието на ББ само показва каква п..ка е и той! Отново те питам, защо Борисов не вкара нито един от тройната коалиция в затвора?
Защо Борисов продължи грозната практика на държавна корупция и натиск върху фирмите, но в утроен размер. Защо 70% от държавните пари се намират в една банка, която не спира да спонсорира партията ГЕРБ?
Защо малкият и среден бизнес тотално умря по време на неговото управление? Защо се дават 400 млн. лева за подслушване без да има някакъв ефект в борбата с престъпността. Напротив, продължават да не ни искат в Шенген. Защо 400 хил. души останаха без работа, горивата скочиха почти двойно, токът с над 50%, а покрай тях и всички останали стоки и услуги. В същото време доходите не са мръднали.
Защо беше обещано намаление на ДДС, а не беше изпълнено. Защо плащаме луди пари за тока от фотоволтаиците, които до един са собственост на депутати от ГЕРБ или ДПС? Кой печели прословутите конкурси за Еврофондовете?
Отговори ми на тези въпроси, а не ме наричай елементарен. От 3 часа повтаряш заучени фрази на Вожда.

Бойко Борисов да не е прокурор бе :shock: Той ли да вкара Братко и Батко в затвора ? Той ли да вкара виновните в заменките ? Той ли да осъди Румен Овчаров,Румен Петков,Масларова или Емел Етем ? Нали,ако ББ почне да ги вкарва в затвора,тогава вече наистина ще може да се каже,че той е диктатор и чисти политическите си врагове !

Довечера,ще ти отговоря на другите въпроси,защото в момента съм зает и трябва да тръгвам ;)

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 май 2013 15:30

dunavfc написа:Първанов,поздравление за поредният страхотен анализ на нещата ;)

Колкото до социологическите агенции,едва ли наистина може да има разлика между първата и втората политическа сила в рамките на повече от 3 %.

Кефи ме подписът ти!!!
Маргарет Тачър: "ИМА ДВА ПЪТЯ - ЕДИНИЯТ Е ДЕСЕН, А ДРУГИЯТ Е ГРЕШЕН!"

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 10 май 2013 15:33

Като гледам реалностите и нагласите в момента Герб са аут от властта даже и да спечелят минимално изборите,не виждам кой ще иска да се коалира с тях от партиите които влизат в парламента ,с БСП и ДПС абсолютно невъзможно,с Атака и там е доста трудно в предвид какво стана в предния парламент,но знае ли човек може пък да предложат добра финансова оферта и като се знае колко обичат да го предават неговите хора Волен може и да успеят да прилапат някой друг депутат.И като знам как някои извъртат задни части като Яне, който щеше да уволнява Борисов,може и да успеят,но дали ще стигнат 2 партии за мнозинство не знам.Изобщо ни предстои да гледаме големи циркове,филми,театри ,убеден съм че тоя парламент ще бие всички досегашни по изпълнения има необходимата предпоставка,само не съм сигурен колко ще издържи търпението на народа да гледа сеири.
Последна промяна от grasiani на 10 май 2013 15:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 май 2013 15:36

grasiani написа:Като гледам реалностите и нагласите в момента Герб са аут от властта даже и да спечелят минимално изборите,не виждам кой ще иска да се коалира с тях от партиите които влизат в парламента ,с БСП и ДПС абсолютно невъзможно,с Атака и там е доста трудно в предвид какво стана в предния парламент,но знае ли човек може пък да предложат добра финансова оферта и като се знае колко обичат да го предават неговите хора Волен може и да успеят да прилапат някой друг депутат.И като знам как някои извъртат задни части като Яне, който щеше да уволнява Борисов,може и да успеят,но дали ще стигнат 2 партии за мнозинство не знам.

Аз не вярвам РЗС да влезнат в парламента... ГЕРБ нямат естествени партньори в момента. Атака бяха зад гърба им, но гербаджиите най-безцеремонно се опитаха да разбият партията на Сидеров с купени депутат и компромати срещу Волен. Сега остават сами. Както им каза Сидеров, май ще си търсят съюзници на гей-парада...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 май 2013 15:42

mistreated написа:
grasiani написа:Като гледам реалностите и нагласите в момента Герб са аут от властта даже и да спечелят минимално изборите,не виждам кой ще иска да се коалира с тях от партиите които влизат в парламента ,с БСП и ДПС абсолютно невъзможно,с Атака и там е доста трудно в предвид какво стана в предния парламент,но знае ли човек може пък да предложат добра финансова оферта и като се знае колко обичат да го предават неговите хора Волен може и да успеят да прилапат някой друг депутат.И като знам как някои извъртат задни части като Яне, който щеше да уволнява Борисов,може и да успеят,но дали ще стигнат 2 партии за мнозинство не знам.

Аз не вярвам РЗС да влезнат в парламента... ГЕРБ нямат естествени партньори в момента. Атака бяха зад гърба им, но гербаджиите най-безцеремонно се опитаха да разбият партията на Сидеров с купени депутат и компромати срещу Волен. Сега остават сами. Както им каза Сидеров, май ще си търсят съюзници на гей-парада...

Съюзниците по гей-парадите са за друг, не за ГЕРБ!
Там Станишев има думата.
Ако ГЕРБ нямат мнозинство да управляват, значи никой друг няма да може...
Никой няма да има легитимност да управлява щом не е победител.
Тройната коалиция управляваше, защото тогава БСП победи на изборите, но не им стигнаха мандати, сега няма да е така.
Победителят водеше - с две думи.
Изолираш ли победителя, изолираш хората победили на изборите - това винаги е грешка, така ги изкарваш на улицата, а така както са гласували, така ще защитават и победата си.
Повтаряме изборите ако ГЕРБ не може да сформира правителство.
Последна промяна от ivaka на 10 май 2013 15:45, променено общо 1 път.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 май 2013 15:44

mistreated написа:

Министерството на вътрешните работи намери доказателства, за да се повдигнат обвинения срещу Доган, Станишев, Цонев-там са доста, Масларова, а сигурно и други. Оттам думата има съдът-нито аз, нито ти знаеш защо тези политици не влязоха в затвора, но аз не съм обвинил никого, за разлика от теб! Попитах те нещо, не ми отговори.... А виждам, че бе хубаво да прочетеш и мнението ми докрай, вместо да задаваш въпроси, на които съм отговорил! Това 400 милиона за подслушване откъде си го измисли? А знаеш ли към кой бюджет е това и какво би станало с тези пари, ако не отидат за подслушване? Не ни искат в Шенген, заради очакваната инвазия на българи и румънци, които някои западни експерти доказаха, че е напълно измислено! За безработицата съм обяснил също, но бе хубаво да си направиш трудът да четеш вместо да говориш безмислици! Както и за горивата и токът... Къде някой е обещавал намаляне на ДДС? Някакво доказателство чакам, а е най-добре това да е програма на ГЕРБ, отпреди 4 години. Или говорим наизуст? Плащаме скъп ток от фотоволтаиците, защото тройната коалиция подписа договори за преференциални цени! И дай статистика за фотоволтаиците или отново празни приказки? Прословутите конкурси може да видиш кой ги печели и по интернет, защото всичко е прозрачно! И за да не се мъчиш дори ще ти дам линкче, защото виждам, че те мързи! ;)
http://www.eufunds.bg/bg/page/96
П.П. Забележете как се развива тази тема. През цялото време всички плюят, критикуват и хвърлят компромати по ГЕРБ, а някои хора през цялото време обясняват и обясняват. После, непрочели обясненията и не чули въпросите към тях те продължават и задават едни, и същи въпроси, на които е отговаряно многократно, но е хубаво да се повдигат пак, за да се насади един негативен образ и напрежение. И така и един от Атака не се сети да поплюе по Доган. Един от ДСБ не се сети да поплюе по Станишев, а всички срещу ГЕРБ. При това адски незапознати с нещата, без да могат да си докажат твърденията, а за тях е било нормално да плюеш по някого без доказателства, не могат да отговорят на елементарни въпроси, а често дори се доказва, че лъжат...
Последна промяна от parvanoff на 10 май 2013 15:57, променено общо 2 пъти.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”