Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Tiberius » 14 мар 2018 23:58

ImmortaL_1000 написа:Според мене пък Реал както винаги ще са паднат срещу единствените слаби както винаги тикани до финала и така

Реал-Рома
Барселона - Ман С
Ювентус-Ливърпул
Байерн-Севиля

И миналата година ли Реал се падна със слабаци на 1/4 финалите. :lol: :lol: :lol: Прекалявате с тези конспирации за дирижиран жребий. Това е ШЛ, а не Ганчевата първа лига. :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 мар 2018 23:58

ImmortaL_1000 написа:Според мене пък Реал както винаги ще са паднат срещу единствените слаби както винаги тикани до финала и така

Ти, че си трол, трол си, ама аз магарето не си го оставям в калта.

2014 - Борусия Д (миналогодишен финалист)
2015 - Атлетико М (миналогодишен финалист и отбор, който на два пъти отстраняваше твоят любим тим)
2016 - Волфсбург
2017 - Байерн М

Наистина, все слаби отбори като за 1/4 финал.

Ако има отбор, който редовно да цели все т.н. аутсайдери освен Ман Ю, то това е Байерн и не знам как за толкова години остава незабелязано. Като цяло немците каквото и да сторят, редно или нередно, все им се разминава между капките. Медийния изблик е значително по-малък спрямо този срещу испанските грандове.

Иначе се надявам на това:

Реал М - Ман С
Барселона - Ливърпул
Байерн - Ювентус
Рома - Севиля
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 мар 2018 00:06

Честно казано Челси и в двата мача не се представиха толкова зле и стигнаха до прилични положения, но се разписаха само веднъж. Барселона бяха в другата крайност като ефективност, вкарвайки почти всичко, което създадоха. Изобщо сегашният тим на каталунците определено ми се струва по-прагматичен и по-балансиран от тима при Гуардиола, макар да срещам доста често мнения, че е много по-слаб. За мен са основен фаворит за спечелване на ШЛ този сезон.
Рома и Севиля на хартия би следвало да са отборите с най-малки шансове отсега нататък. Ливърпул, макар и да ги харесвам като отбор, може би са по-близо до въпросните два, отколкото до останалите. Другите 5 тима малко или много имат шансове за краен успех в турнира. Иначе на мен ми се гледа двубой между Барселона и Ливърпул, било то на 1/4-финал или по-нататък.
Последна промяна от Udoji90 на 15 мар 2018 00:07, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2018 00:07

Време е за Реал М - Барса в ШЛ!
Имат мач и за шампионата.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 15 мар 2018 00:12

Реал - Ливърпул
Барселона - Сити
Ювентус - Севиля
Рома - Байерн

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 мар 2018 00:15

Pichichi написа:Време е за Реал М - Барса в ШЛ!
Имат мач и за шампионата.

Вярваш ли да ги изтеглят на 1/4? Или финал, или никога.

Байерн-Сити
Барса-Севиля
Реал-Юве
Ливърпул-Рома
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 мар 2018 00:17

Очаквам Ман Сити да играят срещу отбора, който преби МанЮ - Севиля.
Салах срещу Рома
ЮВЕ срещу Байерн М
Барса срещу Реал М
Иначе, пожелавам си:
Ман Сити - Байерн М
Реал М - Барселона
Ливърпул - ЮВЕ
Севиля - Рома
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 мар 2018 00:25

Страхотна ефективност от Барселона, добро представяне от Челси, което за съжаление не успя да се материализира с голове, а възможности имаше и то немалко.
Принципно в този сблъсък интригата винаги е била до последно, но днес приключи доста рано, за което основна роля изигра убийствената ефективност на домакините.
Като цяло очаквах повече от Конте в тези два сблъсъка, докато Валверде си е праволинеен, рационален в решенията си и именно в това се крие и чара на Барселона този сезон - ефективност(с нотки на прагматизъм) за сметка на ефектността/шоуто, което сме свикнали да наблюдаваме при тях.
Челси принципно бе доста неудобен противник за Барса през годините, но тогава каталунците действаха по познатия модел, който явно и прилягаше добре за стратегията на Челси, докато тази година лондончани срещнаха една сходна философия така да се каже и постфактум реализираха най-голямата си загуба срещу Барселона в два мача.
Но истината е, че се получи равностоен цялостен сблъсък, в който с малко по-добрия и с много по-ефективния отбор - спечели!

Жал ми е, че точно Манчестър Юнайтед се оказа топ изцепката на 1/8 финалите, д***** и простотията моуриньовска!
Не очаквах, че ще изиграе толкова безлично двата сблъсъка предвид опита му и значимостта на турнира, оставяйки и впечатлението че Юнайтед е слаб отбор, което всъщност не е вярно, просто подходът и указанията/мотивацията не бяха на топ ниво.
Изпуснахме влака за Киев, но вече гледаме ментално към "Уанда Метрополитано" :P

Като цяло беше предвидено да има поне 3 английски отбора на 1/4 финалите, но заради простотията на Моуриньо и манталитета на Почетино Англия пропусна страхотна възможност за пробив напред.
Ако Ливърпул и Сити можеха да си позволят някакви волности на реваншите, то наистина е парадоксално, че Юнайтед и Тотнъм загубиха домакинствата си - не от някаква слабост, а от простотия най-вече.
Няма как да си слаб щом си обърнал Ювентус на неговия стадион, но пък и да позволиш точно на Алегри да те подхлъзне след като му е нанесен и първия удар...това вече си е за камшик на голо.
Всички останали мачове се развиха според предварителните очаквания, но като цяло можеше да има една идея повече съспенс при Реал-ПСЖ и Челси-Барселона. Твърде безпроблемно преминаха през гари Париж и Лондон.

Относно жребия бих искал следното:
Рома-Ювентус
Ливърпул-Реал Мадрид
Сити-Барселона
Севиля-Байерн

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2018 00:32

Ами вярвам че може да изтеглят Реал - Барса защо не? Жребият е пълен така че всичко може. Стига с тези конспирации?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 мар 2018 00:40

Всичко е възможно на жребия, което и не означава, че не може или пък не е имало "горещи" топки през годините.
Наивно е да се мисли, че ако решат от УЕФА то не биха могли да дирижират както си поискат жребия, все пак не живеем в 19-ти век.
Силно е вероятно да има и сблъсък от една държава, и според мен ще има такъв, но вече въпросът е кой ще бъде??

Скала на напрежението(от най-ниското):

Севиля
Рома
Ливърпул

---------------
Ювентус
Байерн

---------------
Реал
Барселона

---------------
Сити
---------------

Интересното е тази година, че 7/8 от отборите са прекрасни за наблюдаване и като цяло са фокусирани към офанзивния стил.
Единствено Ювентус се различават значително, но и те са показвали неведнъж, че ако превключат към атакуваща предавка, то работата става доста интересна.
Да живее офанзивната Шампионска лига!
Не знам колко гола са се вкарали до момента, но съм убеден, че след края на турнира ще имаме нов рекорд по отношение на вкараните голове.
И нека най-офанзивният победи :!:
Последна промяна от smoothc на 15 мар 2018 01:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”