Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот boabbb » 20 май 2014 16:00

Ами, той Гела си е бая нагъл :x Добарал и той каквото можал от номенклатурата, не дава заплати на хората в БМФ, дава десетки хиляди евра на мангалите в зелени екипи и седнал по телевизията да ме учи как се прави бизнес. При обещание за инвестиции, той срязал за скрап сума ти кораби, купил 1-2 и даже по телвизията го показват, при положение, че си е за панделата ( не, че другаря Томов не е :lol: ). Озъбили се двамата с брат му и се правят на бизнесмени ... Смешници :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2014 16:23

CSKA 78 написа:
Tommi написа:
Ами не са ясни, защото противоречат на всякаква логика. Сега ще ви продава акции извънборсово на 3 лв., а после ще прави първично предлагане, за да набере капитал и да станете публично дружество. И тук изниква въпросът защо сега не направи вторично предлагане, за да излезете на борсата, щом и без това е решил да си продава неговите акции? А после вече може да си емитира нови акции, когато реши. Май повече му се иска да набере едни пари, отколкото да сте публично дружество.
И да знаеш, че няма никакво разочарование у мен, защото това, което правите в момента е само едно преместване на дупката по-нататък във времето. ;) Ясно е, че нещата при вас не вървят.

Противоречат на левскарската ти логика!Няма веднага да се пусне второ IPO,защото ще се окаже неуспешно-велики финансисте! :lol:
Лично аз го очаквам след септември месец,дори в края на октомври-пак с продължителност от два месеца,за да може краят му да съвпадне с коледните празници.Освен това, никой не задължава, тези които са си купили акции от IPO-то да си купят от Лира.Който иска може да си получи парите обратно,или да ги дари във фонд ЦСКА!

Недей да ми обясняваш на мен някакви си твои измишльотини. Както виждаш, много от нещата, които прогнозирах за първото IPO се оказаха верни, а ти и тогава беше много надъхан. Така че по-спокойно.
Никъде не съм казвал, че веднага ще се пусне второ IPO. Просто е странно да искаш да привличаш много акционери, да станеш публично дружество, а да продаваш акциите си извънборсово и да бавиш публичността до второто IPO, след като може да излезеш на борсата с вторично предлагане. Капиталът може да си го увеличава след това когато реши. Или пък на борсата ще лъсне колко надценени са акциите и затова се правят тези схеми.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 май 2014 17:08

Tommi написа:
Недей да ми обясняваш на мен някакви си твои измишльотини. Както виждаш, много от нещата, които прогнозирах за първото IPO се оказаха верни, а ти и тогава беше много надъхан. Така че по-спокойно.
Никъде не съм казвал, че веднага ще се пусне второ IPO. Просто е странно да искаш да привличаш много акционери, да станеш публично дружество, а да продаваш акциите си извънборсово и да бавиш публичността до второто IPO, след като може да излезеш на борсата с вторично предлагане. Капиталът може да си го увеличава след това когато реши. Или пък на борсата ще лъсне колко надценени са акциите и затова се правят тези схеми.

Който иска(само от тези,които са си купили акции от IPO-то) ще може да закупи акции от Лира.По този начин-хем феновете не са излъгани(ще може още сега да станат акционери),хем с тези пари ще може да се допълни капитала,и при второ IPO, прагът за закупуване на акции да падне драстично! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 20 май 2014 18:59

Редно е феновете на ЦСКА да знаят, че ако закупят акции от Лира инвестмънт, то парите ще постъпят не в клуба, а по сметките на това дружество. Затова според мен е добре закупилите си акции да дарят парите на клуба, тъй като тогава те със сигурност ще влезнат в банковите му сметки.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 май 2014 20:04

T&T написа:Редно е феновете на ЦСКА да знаят, че ако закупят акции от Лира инвестмънт, то парите ще постъпят не в клуба, а по сметките на това дружество. Затова според мен е добре закупилите си акции да дарят парите на клуба, тъй като тогава те със сигурност ще влезнат в банковите му сметки.

Ти знаеш ли банковата сметка на Ботев, за набиране на средства за клуба? В ЦСКА дали имат такава, защото не всяка праща парите по предназначение :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2014 21:23

CSKA 78 написа:
Tommi написа:

Който иска(само от тези,които са си купили акции от IPO-то) ще може да закупи акции от Лира.По този начин-хем феновете не са излъгани(ще може още сега да станат акционери),хем с тези пари ще може да се допълни капитала,и при второ IPO, прагът за закупуване на акции да падне драстично! ;)

Прагът не е никакъв проблем, ако толкова искате да ставате публично дружество. Сега Сашетата се направиха на големи хитреци и не внесоха целия записан капитал, а направиха едновременно намаляване и увеличаване на капитала, затова трябваше да поставят такъв праг и се прецакаха сами.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 май 2014 22:59

Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Tommi написа:

Прагът не е никакъв проблем, ако толкова искате да ставате публично дружество. Сега Сашетата се направиха на големи хитреци и не внесоха целия записан капитал, а направиха едновременно намаляване и увеличаване на капитала, затова трябваше да поставят такъв праг и се прецакаха сами.

Така е, но за това и не можем да стане публично дружество по всяко време, както твърдиш ти.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 май 2014 23:00

T&T написа:Редно е феновете на ЦСКА да знаят, че ако закупят акции от Лира инвестмънт, то парите ще постъпят не в клуба, а по сметките на това дружество. Затова според мен е добре закупилите си акции да дарят парите на клуба, тъй като тогава те със сигурност ще влезнат в банковите му сметки.

Няма да се купуват акции на Лира, ще се купуват от тези 1,4 млн които са записани, но не им е внесен капитала. Така прага за следващото ИПО ще е по-нисък.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2014 23:02

Logical person написа:
Така е, но за това и не можем да стане публично дружество по всяко време, както твърдиш ти.

Чрез вторично предлагане не е никакъв проблем да излезете на борсата и да станете публично дружество. Или пък да си внесете записания капитал от 6,5 млн. лв. и после да сложите нисък праг. Това да ви е проблемът. :)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 май 2014 23:12

Tommi написа:
Logical person написа:

Чрез вторично предлагане не е никакъв проблем да излезете на борсата и да станете публично дружество. Или пък да си внесете записания капитал от 6,5 млн. лв. и после да сложите нисък праг. Това да ви е проблемът. :)

Е нали трябват 1,4 млн лева да се внесат ? Да не ги берем по дърветата.

Върни се в “Архив”