Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 16:19

mistreated написа:
Red Warrior написа:ОК, тогава трябва ли да си мълчим, като виждаме нередности в ЦСКА? Станко, Коста, Симо Мечев... Нямаме школа, нямаме стадион, подиграват се с нас от БФС, треперим за лиценз всяка година и т.н. Ако някой от вас искат да си мълчат - аз няма да си мълча. В живота си никога не съм си траял! Това както ми е и пречело, така ми е и помагало!

Приятел, не знам на колко години си, но говориш прекалено наивно в момента. В живота има много по-важни неща към които да насочиш енергията си от далаверите на некви боклукчии. Те ще си идат, други ще дойдат, но ЦСКА ще си остане.

На 27 съм. Мисля, че след като сме в този форум всички сме си насочили енергията по един, или друг начин.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 02 мар 2012 16:21

vaskonti написа:
Joni_ написа:
mistreated написа:Нека излезе един такъв човек и да каже "Аз мога и искам да направя ЦСКА клуб на европейско ниво", ние ще го подкрепим и ще принудим Титан да се махнат. Ама къде го тоя?

Наскоро една много много сериозна българска фирма се е поинтересувала от възможността да вземе ЦСКА. Срещнали са тотално пренебрежение от Титан и при опит за някакви по сериозни разговори направо е станало като среща в средата на 90 те години !
Освен това хора запознати с нещата и управлението на ЦСКА в момента са на мнение, че няма нормалена фирма който да вземе отбора в момента просто защото е тотален хаус и не се знае точно какви са дълговете и задълженията !

Точно така, да направят както правят на запад - излизат публично и обявяват сериозен интерес и една примерна оферта! Да видим тогава дали ще има пренебрежение и сцени от 90-те.

Проблемът е, че сериозните фирми в България не искат да имат вземане даване с Титан !
Освен това в момента фирмата не иска изобщо да се маха от ЦСКА и от отбора в момента са само на плюс .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 16:22

vaskonti написа:Никой не казва да се мълчи, а че е абсурд просто да се иска Титан да се махнат. Те и да искат, не могат да се махнат, ако няма реална оферта към тях. Единственият начин да се махнат, без да продадат клуба, е да го обяват във фалит и да го закрият! Това ли искаш? Дори и във В група пак трябва да имаме собственик, така ли е? А ако пак ще е Титан, защо да сме във В, а не в А група? Разбери, че не става с бучене заради самото бучене. Ако някой кандидат за клуба излезе с публична оферта, тогава съм убеден, че абсолютно всички фенове ще го подкрепят. Но до тогава е тъпо сами да си режем клона...

Не съм казал да се махат! Казвам им нередностите. Не мислиш ли, че с финансовите ресурси, които имат можеха да направят много повече за ЦСКА? Това имам предвид.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 мар 2012 16:22

Определено възможно по-скоро ЦСКА трябва да има нов собственик !!!
Д.Борисов и Ив.Иванов не ги разбират нещата а и не искат да оставят някой друг да
ръководи клуба а те само да дават парите за което напълно ги разбирам .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 мар 2012 16:23

Red Warrior написа:
mistreated написа:
Red Warrior написа:ОК, тогава трябва ли да си мълчим, като виждаме нередности в ЦСКА? Станко, Коста, Симо Мечев... Нямаме школа, нямаме стадион, подиграват се с нас от БФС, треперим за лиценз всяка година и т.н. Ако някой от вас искат да си мълчат - аз няма да си мълча. В живота си никога не съм си траял! Това както ми е и пречело, така ми е и помагало!

Приятел, не знам на колко години си, но говориш прекалено наивно в момента. В живота има много по-важни неща към които да насочиш енергията си от далаверите на некви боклукчии. Те ще си идат, други ще дойдат, но ЦСКА ще си остане.

На 27 съм. Мисля, че след като сме в този форум всички сме си насочили енергията по един, или друг начин.

[offtopic]Не казвам, че е лошо да си запален фен. Но не се вживявай чак толкова много. Просто има много по-важни неща в живота.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 16:25

Наистина преди да поискаме Титан да се разкарат, трябва да има заявен купувач. Бях чел някъде, че се сдружавали бизнесмени фенове на ЦСКА за да купят отбора. Сигурно това е бил поредният кьорфишек.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 16:27

mistreated написа:
[offtopic]Не казвам, че е лошо да си запален фен. Но не се вживявай чак толкова много. Просто има много по-важни неща в живота.[/offtopic]

Мисля, че за останалите неща в живота ще коментираме някъде другаде. Тук нали е футболния форум на ЦСКА, или съм се объркал? ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2012 16:29

Red Warrior написа:Не съм казал да се махат! Казвам им нередностите. Не мислиш ли, че с финансовите ресурси, които имат можеха да направят много повече за ЦСКА? Това имам предвид.

ОК, ти не го казваш, но доста хора казват точно това. За останалото си прав, но с уговорката, че ако сега вземат базите на концесия, което се потвърждава и от министър, това автоматично ще направи Титан собственика, направил най-много за клуба. Вършат много простотии, но не забравяй, че и изплатиха доста милиони дългове, наследени от преди, а отделно и сумата, платена на Митал за закупуване на клуба. В края на краищата е нормално да искат да избият някой лев, нали? Нещата не са само в черно и бяло, има доста нюанси.
Joni_ написа:Проблемът е, че сериозните фирми в България не искат да имат вземане даване с Титан !
Освен това в момента фирмата не иска изобщо да се маха от ЦСКА и от отбора в момента са само на плюс .

Сериозните фирми, ако наистина имат сериозен интерес, ще намерят начин да купят клуба. Не става само с опипване на почвата, трябва и да се нагази в блатото, дори и с риск да се накалят малко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 мар 2012 16:35

Не ви ли омръзна на всички да повтаряте едни и същи клишета и да се правите,че разбирате и можете всичко?Много е смешно хора без никакъв опит и знания за даден бизнес да дават акъл на как други да управляват и да си дават парите.Продължавайте да си фантазирате,че е навалица някой да си харчи несметните богатсва в ЦСКА,защото някои си живеят в собствен свят и си мислят,че сме толкова велики та се избиват за нас.Няма собсвеник,който да не сме гонили.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 мар 2012 16:36

mistreated написа:Това, че не повтаряме постоянно "Вън Титан от ЦСКА" не значи, че сме съгласни с това, което става в клуба. Но пък и е досадно да се повтаря едно и също, още повече, че в момента не виждам кой ще ни вземе.
Факт е, че в България са малко, да не кажа че няма такива хора, които да издържат клуб като ЦСКА. Имам предвид да вадят такива пари, че да бъдем винаги номер 1.
Нека излезе един такъв човек и да каже "Аз мога и искам да направя ЦСКА клуб на европейско ниво", ние ще го подкрепим и ще принудим Титан да се махнат. Ама къде го тоя?

Проблемът е, че има няколко човека, даже болшинството, които нямат ясна позиция относно случващото се в ЦСКА. Един път завинаги трябва ад решите какво искате вие: ФК "Титан" или ФК "ЦСКА"?
На всичкото отгоре обвинявате мен, а може би и други, че само сме ревяли. Не ви ли е срам? Мълчите си като незнам какво( по-добре да не казвам) и в същото време обвинявате нас. Айде стига, не ми се правете вече, слепци да сте щяхте да прогледнете и да видите, че ЦСКА се управлява от едни долни мошеници, които гледат само как да напълнят своя джоб. МЪЛЧЕТЕ СИ ТОГАВА. Вие не сте за фенове на куб като ЦСКА. Вашият характер не отговаря на характера и историята на клуба!
Никога не съм искал ЦСКА да е постоянно номер 1. Това няма как да стане. Искам ЦСКА да е честен клуб с морал, искам ЦСКА да се управлява правилно с основната цел клубът да просперира и да просъществува, а не само собствениците му да се облажват. Няма лошо дори собственикът да регистрира някаква печалба от клуба или най-малкото да възвърне част от своите инвестиции, но не това да е основната му цел. А основното трябва да е ЦСКА да се развива, да печели трофеи и любовта на все повече хора!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”