mistreated написа:Това, че не повтаряме постоянно "Вън Титан от ЦСКА" не значи, че сме съгласни с това, което става в клуба. Но пък и е досадно да се повтаря едно и също, още повече, че в момента не виждам кой ще ни вземе.
Факт е, че в България са малко, да не кажа че няма такива хора, които да издържат клуб като ЦСКА. Имам предвид да вадят такива пари, че да бъдем винаги номер 1.
Нека излезе един такъв човек и да каже "Аз мога и искам да направя ЦСКА клуб на европейско ниво", ние ще го подкрепим и ще принудим Титан да се махнат. Ама къде го тоя?
Проблемът е, че има няколко човека, даже болшинството, които нямат ясна позиция относно случващото се в ЦСКА. Един път завинаги трябва ад решите какво искате вие: ФК "Титан" или ФК "ЦСКА"?
На всичкото отгоре обвинявате мен, а може би и други, че само сме ревяли. Не ви ли е срам? Мълчите си като незнам какво( по-добре да не казвам) и в същото време обвинявате нас. Айде стига, не ми се правете вече, слепци да сте щяхте да прогледнете и да видите, че ЦСКА се управлява от едни долни мошеници, които гледат само как да напълнят своя джоб.
МЪЛЧЕТЕ СИ ТОГАВА. Вие не сте за фенове на куб като ЦСКА.
Вашият характер не отговаря на характера и историята на клуба! Никога не съм искал ЦСКА да е постоянно номер 1. Това няма как да стане. Искам ЦСКА да е честен клуб с морал, искам ЦСКА да се управлява правилно с основната цел клубът да просперира и да просъществува, а не само собствениците му да се облажват. Няма лошо дори собственикът да регистрира някаква печалба от клуба или най-малкото да възвърне част от своите инвестиции, но не това да е основната му цел. А основното трябва да е ЦСКА да се развива, да печели трофеи и любовта на все повече хора!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]