pani4eto написа:vaskonti написа:Кашчей написа:bobonikolov написа:Кашчей написа:Синьо сърце написа:А по Хоризонт казаха ли ти, че ще се възстановява плажа? Казаха ли ти какво ще има на мястото на колодрума до Армията? Съмнявам се...
Казаха коя фирма е спечелила конкурса да прави ПУП на Борисовата. Казаха, че ще махат някаква авто къща оттам, ще блокират възможността да се паркира в градината и няма да има ново строителство. За къпалнята Мария-Луиза (така ли беше) се говореше, че ще се възстанови. И за колодрума се каза нещо, но аз слушам радио на работа, а там е шумно и не всичко мога да чуя и запомня

Автокъщата се казва Капитолия и ще я махнат ама на върба. Тя е построена върху реституирана земя, която вече не се води в границите на парка. Най-вероятно са искали да кажат, че няма да я има в новия ПУП поради посочената от мен причина.
Не знам аз как стоят нещата. Преди 2 седмици арх. Диков, също в доста пространно интервю по Хоризонт, каза, че 300 дка от Борисовата са станали по леко криминален начин частна собственост, но Общината ще търси начин това да се оправи. Дали ще може, или няма да може-аз не се наемам да твърдя.В момента дори не е започнала същинската работа по ПУП на Борисовата,ще поживеем-ще видим.
Диков ли го е казал това? А каза ли, че точно той разреши там да има Дисни ленд, Токуда, хотел, офис-сграда на Oracle и още един куп неща?
Защо лъжеш бе Измамник!София ленд го откриха 2002г. и го закриха 2006г.А Диков е в Софийска община от 2006г.!Преди да пускаш такива лъжливи твърдения се поинтересувай в кои години са приватизирани земите на София ленд!
Диков се занимава с градоустройството на София от 1997. Той си се движеше тогава със Софиянски и го последва от СДС в новата партия ССД, която Софиянски си основа през 2001. Това, че не е бил главен архитект не значи, че не е замесен. Това за София ленд, а за останалите сгради наоколо, той носи пряка отговорност.