Кристовао Рамос последва Рамон Лопес и прие условията, които му поставиха от "Герена", за да разтрогне, пише "Стандарт".
Очаква се това да стане официално днес до часове.
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Освободеният от Левски Ивайло Василев е на път да подпише договор с Литекс. Младият вратар вече е провел разговори с оранжевите и до дни може да започне тренировки, пише "Меридиан мач".
- neverbackdown
- Контакти:
няма да подкрепям някакъв циганин от мозамбик , това не е Левски , а някаква сбирщина от футболисти където никой не ги иска
Наско да ти имам и селекцията
Стига сега, и Еузебио е от Мозамбик, тоя може да е със същите качества.neverbackdown написа:няма да подкрепям някакъв циганин от мозамбик , това не е Левски , а някаква сбирщина от футболисти където никой не ги иска
Да, бе, вярвам си...

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- neverbackdown
- Контакти:
Laetitia написа:Стига сега, и Еузебио е от Мозамбик, тоя може да е със същите качества.neverbackdown написа:няма да подкрепям някакъв циганин от мозамбик , това не е Левски , а някаква сбирщина от футболисти където никой не ги иска
Да, бе, вярвам си...
Не мога дори да се засмея , защото ми е писнало разбираш ли

Мислиш ли, че на мен не ми е? И съм плакала, и съм псувала, и съм се ядосвала.neverbackdown написа:Не мога дори да се засмея , защото ми е писнало разбираш ли![]()
Ами не си заслужава да ти кажа. Нека ги видим нашите какви ще надробят и този сезон и какви оправдания ще измислят, ако отново се издънят.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Мислиш ли, че на мен не ми е? И съм плакала, и съм псувала, и съм се ядосвала.neverbackdown написа:Не мога дори да се засмея , защото ми е писнало разбираш ли![]()
Ами не си заслужава да ти кажа. Нека ги видим нашите какви ще надробят и този сезон и какви оправдания ще измислят, ако отново се издънят.
К'во ще им плачеш? Аз на нашите съм им е*ал мамата. Гледам ги - ако бият - добре, ако паднат - сменям канала и си гледам друго, к'во ще им се нервирам, те по 10 бона заплата взимат. Имам си достатъчно проблеми, за да се нервирам, че банда прости момчета с големи заплати са загубили мач за титла, която всяка година има по-малко значение ... Предлагам да правите същото - слагайте си ги на ...

Леевски, оле

-
Мюлдер задължително да го връщат !
Да му кажат, че през зимният транс. прозорец ще го сложат в трансферната листа ... И отборът, както и самият играч, ще имат полза от това.
Мюлдер ще се наложи да играе като звяр, за да може да си намери свестен отбор, а какво по-хубаво за Левски !?
Това е играч, за който спокойно могат да се вземат 300-350 хиляди евро.
А сега какво ... Ще му платят неустойка - и вътре с кинти.
Да му кажат, че през зимният транс. прозорец ще го сложат в трансферната листа ... И отборът, както и самият играч, ще имат полза от това.
Мюлдер ще се наложи да играе като звяр, за да може да си намери свестен отбор, а какво по-хубаво за Левски !?

THE G.A.M.E написа:Мюлдер задължително да го връщат !
Съгласен съм, нашите не знаят как да печелят пари! Могат единствено да ги харчат лесно и тъпо! Договорите трябва да се сключват така, че да могат да бъдат продадени играчите, а не да се чака края им, за да се освободят от една заплата...

Мюлдер трябва да го запазят поне до зимата. После да го продават на някой. Сега не е момента
Рамос и Лопес вече ги няма, остана Силвата....