Левски София - Стяуа Букурещ | 29.01.2012 | 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Левски София - Стяуа Букурещ | 29.01.2012 | 19:00

Мнениеот Nuke » 29 яну 2012 23:37

Нещо не си откривам поста, на който ми отговаряш.Кой го е изтрил и защо...никаква идея. Втората дузпа беше напълно измислена.Реално е 1:1, но няма какво да се правят трагедии от контроли.Успех и на вашите!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 яну 2012 00:18

Резултата е без значение,но в момента само усилията на Костов като треньор не стигат,че ние разполагаме с половин отбор другата половина са фигуранти и за запълване на бройката от 11.Крещяща е нуждата от централен защитник,опорен халф,нападател дори и от дясно крило,с наличните на тези постове нищо няма да се постигне през пролетта.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 яну 2012 00:54

jermiun написа:
Nuke написа:
jermiun написа:Днес бяхте пълна трагедия, мамалигите нямаха късмет, иначе 4-5 гола не ви мърдаха ;)

Ако си цесекар, по-добре срамежливо да замълчиш, защото вас ви дъниха без дузпи.;)

Да, цскар съм, но срамежливо ще ти отг. Бяхте много слаби, в защита сте трагедия, в средата само Тасевски и донякъде Калво я усещат, Цветков е супер бавен и неподвижен отпред, което пречи за елемент на изненада. Атаките, когато ги имаше, бяха монотонни. Само едно голо тичане, ама тактика -йок!

монотонни ? :o да не си гледал запис от Свиленград - ЦСКА :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 30 яну 2012 01:45

jermiun написа:
Nuke написа:
jermiun написа:Днес бяхте пълна трагедия, мамалигите нямаха късмет, иначе 4-5 гола не ви мърдаха ;)

Ако си цесекар, по-добре срамежливо да замълчиш, защото вас ви дъниха без дузпи.;)

Да, цскар съм, но срамежливо ще ти отг. Бяхте много слаби, в защита сте трагедия, в средата само Тасевски и донякъде Калво я усещат, Цветков е супер бавен и неподвижен отпред, което пречи за елемент на изненада. Атаките, когато ги имаше, бяха монотонни. Само едно голо тичане, ама тактика -йок!

Стига глупости в момента пишеш чисто и просто от злоба.Както Стяуа имаха чисти положения да вкарат така и Левски ги имаха същите.Ако вземем качествен нападател и бранител си мисля ,че нещата ще тръгнат доста нагоре.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 30 яну 2012 02:17

Лично на мен ми хареса старанието с което се опитваха да изпълняват указанията за преса и повече пасове . Направи ми впечатление , че имаше 2-3 дълги НЕадресирани паса , каквито преди имаше в пъти повече. На Вутов и Цонев (голата глава) им липсва малко самочувствие . Всички видяхме ,че нямаме защита, но Башлиев се справи.Според мен на ЛЕВСКИ му трябват 2 централни защитника и 1 нападател ! Не ни трябва халф, халф си имаме и това е господин Зелен . Докато играеше в халфовата линия всичко беше чук , като се върна назад да оправя защитата загубихме силата си в средата.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 30 яну 2012 08:40

И аз мисля , че ни трябва 2 -ма централни защитника + 1 централен нападател. Относно мача ми направи впечатление от наште на 1 място Калво , много добра игра на Мулдер и Тасевски , добре игра и новото попълнение Пинто. Гаджев беше много бавен , Йовов също , но това едва ли учудва някого , Грийн също добре игра. Останалите с изключение може би на Цветков пълна баластра. Относно бразилчето на този момент нищо. Направи впечатление за годините си Вутов и определено мога да кажа , че има качества това момче , жалко , че не влезе гола за 2-2 , щеше да придобие още повече самочувствие и увереност.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 30 яну 2012 10:11

Iuliqno Ronaldo написа:Лично на мен ми хареса старанието с което се опитваха да изпълняват указанията за преса и повече пасове . Направи ми впечатление , че имаше 2-3 дълги НЕадресирани паса , каквито преди имаше в пъти повече. На Вутов и Цонев (голата глава) им липсва малко самочувствие . Всички видяхме ,че нямаме защита, но Башлиев се справи.Според мен на ЛЕВСКИ му трябват 2 централни защитника и 1 нападател ! Не ни трябва халф, халф си имаме и това е господин Зелен . Докато играеше в халфовата линия всичко беше чук , като се върна назад да оправя защитата загубихме силата си в средата.

За съжаление Грийн ще си остане централен защитник. Поне пролетния полусезон. Нататък ще видим. :)
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 яну 2012 10:55

blue avalanche написа:
mistreated написа:Левски играе същото, като в последните 5-6 срещи от първенството. Горе-долу добре в средата на терена, има тук таме добри идеи от халфовете и дотам. Напред няма нападатели, а отзад... без коментар.
Добре, че на 2 пъти Стяуа изпуснаха сами срещу вратаря и веднъж гредата ви спаси, иначе отивахте на резултат.
Единственото положение за Левски второто полувреме беше след несвирена засада на Вутов.

И един пробив на Тасевски до аутлинията. ;)
ПП.Стяуа не "изпуснаха",а вратарят и Мюлдер се намесиха адекватно! ;) ;)

Пробив до аутлинията се води положение за гол ли?
Когато илизаш сам срещу вратаря е повече пропуск на нападателя, отколкото добра намеса на защитник или вратар. Мюлдер дори не разбра как изби тая топка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 яну 2012 11:47

mistreated написа:
blue avalanche написа:
Когато илизаш сам срещу вратаря е повече пропуск на нападателя, отколкото добра намеса на защитник или вратар. Мюлдер дори не разбра как изби тая топка.

Дефинирай "положение"... :?
Значи навременното излизане,скъсяването на разстоянието и покриването на ъгъла са безсмислени... :o
Според теб Джо Харт е слабандурник,обаче нападателите срещу него са направо головодници и постоянно ритат топката в него,така ли да разбирам?Какво определя един добър вратар?Само да боксира топката при корнери?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 яну 2012 11:54

blue avalanche написа:
mistreated написа:
blue avalanche написа:

Дефинирай "положение"... :?
Значи навременното излизане,скъсяването на разстоянието и покриването на ъгъла са безсмислени... :o
Според теб Джо Харт е слабандурник,обаче нападателите срещу него са направо головодници и постоянно ритат топката в него,така ли да разбирам?Какво определя един добър вратар?Само да боксира топката при корнери?

Някъде да съм споменал, че Илиев е слаб вратар? Казвам, че ако нападателят отиграе добре топката, когато е сам срещу вратаря, ако ще и Шмайхел да е, няма какво да направи.
"Положение" за мен е когато излезнеш на добра стрелкова позиция в наказателното поле и отправиш удар. Ако всеки път, когато някой стигне аутлинията е "положение", то тогава Стяуа са ви смачкали...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”