Мнениеот Old_death » 23 дек 2011 17:24
PFC Litex написа:Old_death написа:Avanti_Ragazzi написа:.......Това най-вероятно означава, че четиримата играчи на ЦСКА - Борис Галчев, Мишел Платини, Румен Трифонов и Тодор Янчев, за които Венци Живков вчера обяви, че има съмнения за положителни проби след употреба на хранителни добавки, също са санкционирани след излизането на „А“ пробите им.
А излязоха ли А пробите на въпросните трима,или ще се наказваме по подозрение?
за които имаше съмнения, че също са дали положителна допинг проба, освен Костадин Стоянов.Това ли е основанието за спирането на състезателните им права?Много ми напомня за събитията през 2008-ма година.И тогава имаше съмнения и подозрения и видяхме на края каква я сътвориха Перуката и сие.
Не си цитирал всичко до края, "А" пробите са излезли и на тяхна база са им спрели временно правата.

Чакай сега да се разберем.Аз цитирам официалното съобщение в Гонг,а не синята редакция на някой в унисон с мокрите му мечти.В официалната информация никъде не пише,че А пробите са излезли.Най-близо до тая теза е това,което съм маркирал,но то говори за някакви съмнения.Дай линк към информация за излязла А проба.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.