Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 16:19

PFC Litex написа:Баце прозрачен си, но това си е лично твой проблем, не всеки който не е левскар е антилевскар и сподели Диков, чий фен е, тъй като аз не зная.
По темата: В Костов се вижда ентусиазъм и дано не остане разочарован от цялостната картинка в родният футбол, тъй като си личи, че не е запознат с него и реалната картинка на нещата

Ами като съм прозрачен,обясни ми какво общо има изказването на Сираков,че некадърниците трябвало да напуснат Левски с назначаването на Костов за треньор?Сигурно,освен "прозрачен",съм и тъп,щото не схващам връзката?Или важното е да се задават въпроси,пък дали са адекватни..."Аз съм великият Сашо Диков и такива дреболии(дали въпросите ми са актуални) не ме вълнуват!",нали?

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 04 ное 2011 16:19

Николай Костов трябва да бъде минимум 2 години начело на ЛЕВСКИ. Оптимист съм !
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Първо впечатление от новия треньор на Левски!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 ное 2011 16:21

obi4am_pirin написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Тема за впечатлението на пиринския запалянко... ВЕЛИКОООО :)

Имам мнение и го казвам!Кой знае колко пъти си се упражнявал върху други отбори!

Аз също имах мнение и го казах, без обаче да се налага да правя тема за това.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 ное 2011 16:21

Първоначално мислих, че този Костов ще е поредния параван на Гонзо,но това което видях май-вече ще си променя мнението.За първи път от както Гонзо е шеф в Левски( това значи 2.5 години) видях Гонзо стегнал здраво лайното :mrgreen: извинявам се за израза.Но точно това видях,Гонзо заврян в края на пресконференцията без да се прави на мъж,както се прави по-принцип.Дано само не си повярва пак и да си остане така, както е за момента май.А именно трета глуха.Иначе нищо добро не ни очаква ако Гонзо си повярва пак, че е специалист.То и без тва с Тара никога няма да успее тоя клуб,но поне ''треньорът'' да не се бърка!!!

И Тара комунист мръсен много на сериозно си мислиш и си се взел явно като си мислиш, че без тебе Левски няма да го има доносник такъв!!!Не напротив ще го има винаги Левски и с тебе и без тебе,Левски няма да го има само и единствено ако нас ни няма.Единственото важно и ценно в този клуб е именно НЕГОВАТА ПУБЛИКА,а не неговият президент-доносник-комунист!!!

И Тара знай едно нещо,ти никога няма да имаш едни неща като Мъри и Наско, а именно любовта,доверието и признателността на левскарската публика.Напротив ти винаги ще имаш само омраза,недоверие и презрение към тебе.Когато поне един път чуеш на Герена да се скандира твоето име без допълнението Курво,тогава може и да почувстваш това което чувства синя България към Наско и Мъри.Но споко това никога няма да стане или ко стане ще е в някой друг живот не в този другарю Батков!!!

Левски или Смърт!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 04 ное 2011 16:24

blue avalanche написа:
levskarin написа:Колеги, имаше лош звук от пресконференцията и не чух въпроса на Сашо Диков към господин Батков вярно ли е, че Левски вече е продаден на......?
Не чух на кой?
Не създавам интриги, а чисто и просто не чух на кого е "продаден" Левски.
Ако някой ми отговори и съвпада с това, което аз съм чул като достоверно, бих се радвал и ще го потвърдя!

Левски не е продаден!Съжалявам,ако те "натъжих"!Ако беше продаден,нали новият собственик щеше да стои там?

Колега, това ми е ясно, просто не чух на кого каза Сашо Диков, че е продаден Левски.
Иначе перфектно и европейско поведение на г-н Костов. Мисля, че така са прави в Европа.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 ное 2011 16:28

BLUE CHAMPIONS написа:
obi4am_pirin написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Тема за впечатлението на пиринския запалянко... ВЕЛИКОООО :)

Имам мнение и го казвам!Кой знае колко пъти си се упражнявал върху други отбори!

Каза го използвайки тази тема!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 04 ное 2011 16:30

Стига де. Човекът съвсем културно си споделя мнението.

това с новия треньор добре. Притеснява ме само познатат враза на Гонзо "от еди кога си, Левски ще е с друго лице", в случая от пролетта. За жалост винаги е прав. Лицето става все по-разкривено.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 ное 2011 16:32

obi4am_pirin написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
obi4am_pirin написа:Имам мнение и го казвам!Кой знае колко пъти си се упражнявал върху други отбори!

Каза го използвайки тази тема!

Мнението ми е там, където трябва да е. В тази тема влязох само да се изсекна
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 ное 2011 16:33

ако някой само ми отговори защо този човек почва работа от понеделник ще му бъда много благодарен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 ное 2011 16:36

blue avalanche написа:Само,че Батков трябваше да "коментира" някакво си изказване на Сираков и т.н.И това ли имаше връзка с назначаването на Николай Костов или Диков трябваше да си начеше "антилевскаризмът"?

А кой трябва да коментира призива на Стоилов: "вън некадърниците от Левски"?
Изображение

Върни се в “Архив”