Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Beck's » 04 яну 2012 12:59

Udoji90 написа:
Янис Зику официално бе представен като футболист на корейския Поханг Стийлърс. Румънският нападател подписа договор за две години с опция за още две с корейския отбор, след което позира с фланелката на новия си отбор.

Според информации ЦСКА ще получи 2,3 милиона евро за трансфера на голмайстора си през есенния полусезон. Румънецът пък ще взима годишна заплата 1 милион евро.

"Имах нужда от ново предизвикателство и затова приех офертата на Поханг Стийлърс. Отборът е един от силните в Азия и се надявам да помогна за успехите на тима", каза Зику.

гонг.бг

2,3 млн. евро?! :shock:

Супер сделка за играч на половин сезон и взет чрез свободен трансфер!!!!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 яну 2012 13:37

Beck's написа:
Udoji90 написа:2,3 млн. евро?! :shock:

"Супер" е най-малкото, което може да се каже. С тези 4,5 млн. лв. спокойно може да се купят няколко нови прилични играчи. Малко ми е трудно да повярвам, че сумата наистина е такава.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 04 яну 2012 13:52

Udoji90 написа:
Beck's написа:
Udoji90 написа:2,3 млн. евро?! :shock:

"Супер" е най-малкото, което може да се каже. С тези 4,5 млн. лв. спокойно може да се купят няколко нови прилични играчи. Малко ми е трудно да повярвам, че сумата наистина е такава.

Аз пък мисля, че е напълно нормална сумата, играч който за два сезона става голмайстор на Румънското и Българското ( тука половин сезон), бая силна визитка , а и тези дръпнатите щом му дават 1 милион заплата, парите са им най малкият проблем!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 яну 2012 14:14

Beck's написа:
Udoji90 написа:"Супер" е най-малкото, което може да се каже. С тези 4,5 млн. лв. спокойно може да се купят няколко нови прилични играчи. Малко ми е трудно да повярвам, че сумата наистина е такава.

Аз пък мисля, че е напълно нормална сумата, играч който за два сезона става голмайстор на Румънското и Българското ( тука половин сезон), бая силна визитка , а и тези дръпнатите щом му дават 1 милион заплата, парите са им най малкият проблем!

Ами, значи да се надяваме на стабилна селекция. :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2012 17:12

Корейци се прицелили към Спаско и офертата била ''примамлива''!Вземем ли му 1 млн евро(+ останалите пари от Щеридън,Нелсън и Зику,които хич не са малко),закърпваме бюджета и може да се привлекат много по-качествени футболисти! :)
Надявам се да вземем от Черноморец някой от техните играчи,че там има доста силни!Да не назовавам имена,че много не ги знам!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 яну 2012 17:17

Много ми е интересно, че няма спекулации за играчи от румънското първенство, при положение, че от там са ни двата най-успешни трансфера в последните 15г !
Иначе, чили, перу, аржентина, бразилия, словакия и тн, но не и румъния :roll: Мисля си, че ще дойдат 1-2 от рум, а ся мажат ските на бг журналята!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2012 17:45

Udoji90 написа:"Супер" е най-малкото, което може да се каже. С тези 4,5 млн. лв. спокойно може да се купят няколко нови прилични играчи. Малко ми е трудно да повярвам, че сумата наистина е такава.

Говори се(слухове :lol: ),че парите ще се поделят м/у Титан и Бекали и за нас са 1,2 милн. евро.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 яну 2012 17:47

Udoji90 написа:
Beck's написа:

Ами, значи да се надяваме на стабилна селекция. :)

А аз мисля,че такава няма да дочакаме.Имам чувството,че когато Титан взимаха ЦСКА са им поставили условието да не ставаме шампиони.Не може за поредна година да сменяме по два пъти на шампионат състава!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2012 17:56

Old_death написа:А аз мисля,че такава няма да дочакаме.Имам чувството,че когато Титан взимаха ЦСКА са им поставили условието да не ставаме шампиони.Не може за поредна година да сменяме по два пъти на шампионат състава!

Това са ни финансовите възможности(в повечето отбори са и по-зле).А ако искаме постоянен състав трябва да взимаме посредствени футболисти,които никой не ги иска(не че си нямаме такива :) ).

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 яну 2012 18:04

delqnski47 написа:Корейци се прицелили към Спаско и офертата била ''примамлива''!Вземем ли му 1 млн евро(+ останалите пари от Щеридън,Нелсън и Зику,които хич не са малко),закърпваме бюджета и може да се привлекат много по-качествени футболисти! :)
Надявам се да вземем от Черноморец някой от техните играчи,че там има доста силни!Да не назовавам имена,че много не ги знам!

[offtopic]Мечтите са безплатни[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Архив”