Рано е да се радваме ! Дори победа с 3:2 за Полша ги класира, заради победата в прекия мач срещу нас.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ros написа:ros написа:Силно се надявам всички фенове у нас да разберат, че дори нашите да останат последни ТЕ СА ГОРДОСТТА И ИСТИНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ.
Силно се надявам, че тези момчета ще получат подкрепата, която ние феновете сме ДЛЪЖНИ да им дадем, защото и ние и те обичаме най-много българското знаме, бългалския герб и българския химн
Силно се надявам волейболистите ни да изиграят мача така, че да се гордеят със себе си
УСПЕХ, МОМЧЕТА, БЪЛГАРИЯ Е С ВАС И ВИ ОБИЧА
Един час след мача ще кажа: "Браво момчета, ВИЕ ИЗИГРАХТЕ МАЧА ТАКА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ГОРДИ ОТ СЕБЕ СИ И ВИСОКО ВДИГНАТИТЕ ГЛАВИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ"
Другите мои надежди обаче останаха напразни... НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТОЗИ ОТБОР, не сме на неговата класа, нямаме неговата висота. Волейболистите ни се борят за честта на България, а ние продължаваме да се борим с комплексите си за малоценност. Но в същото време обаче се мислим за най-големите капацитети, психолози, разбирачи на играта, тактици...
ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕ... Предполагам, че една голяма част от пишештите тук не си спомнят коментарите след мача с Нигерия от световното в САЩ. Вчера имах чувството, че съм свидетел на нещо подобно... Повръщаше ми се от нас самите... Докато не се научим да изживяваме положителните емоции на момента, а да се въздържаме от гняв при неуспехи и да изчакаме страстите да поотминат ще сме си все такива нещастници...
АЗ СЪМ ГОРД С НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ НА БЪЛГАРИ и винаги ще го повтарям
marmi52 написа:8-)
ros, единственият комплексар тук си ти ! Постоянно се заяждаш директно или индиректно с всеки, който не е на твоето мнение.
Феновете са прави да негодуват, когато виждат, че отбора им не се раздава, особено, когато става въпрос за национален отбор !
Запомни от мен: [b]Феновете винаги са прави в реакциите си ! Спортът и в частност волейболът съществува именно заради нас - любителите на спорта !
Който иска да стои на "завет" от критики и псувни, да не става публична личност !
Щом си облякъл националната фланелка, ще умреш на терена, но ще дадеш всичко от себе си. [/b]
Вчера хората бяха прави да негодуват от играта на отбора ...
milan199440barca написа:Бела Хобор е втори съдия, което е добре. Той е безпристрастен. Поне в мачовете, които съм му гледал.
Cesc Fabregas написа:Пълна глупост! Значи всеки разбиращ и неразбиращ, винаги е прав...усещаш ли колко безумно звучи?
А той някакъв мъдрец ли си, че да "запомняме от теб"?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта