България - Италия (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: България - Италия (официална тема)

Мнениеот marmi52 » 08 юли 2011 21:38

8-)

Рано е да се радваме ! Дори победа с 3:2 за Полша ги класира, заради победата в прекия мач срещу нас. :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 08 юли 2011 21:38

Не бързайте, ако Аржентина вземе и този гейм вече може да сме почти 100 процента сигурни !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 юли 2011 21:42

ros написа:
ros написа:Силно се надявам всички фенове у нас да разберат, че дори нашите да останат последни ТЕ СА ГОРДОСТТА И ИСТИНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ.

Силно се надявам, че тези момчета ще получат подкрепата, която ние феновете сме ДЛЪЖНИ да им дадем, защото и ние и те обичаме най-много българското знаме, бългалския герб и българския химн

Силно се надявам волейболистите ни да изиграят мача така, че да се гордеят със себе си

УСПЕХ, МОМЧЕТА, БЪЛГАРИЯ Е С ВАС И ВИ ОБИЧА

Един час след мача ще кажа: "Браво момчета, ВИЕ ИЗИГРАХТЕ МАЧА ТАКА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ГОРДИ ОТ СЕБЕ СИ И ВИСОКО ВДИГНАТИТЕ ГЛАВИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ"

Другите мои надежди обаче останаха напразни... НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТОЗИ ОТБОР, не сме на неговата класа, нямаме неговата висота. Волейболистите ни се борят за честта на България, а ние продължаваме да се борим с комплексите си за малоценност. Но в същото време обаче се мислим за най-големите капацитети, психолози, разбирачи на играта, тактици...

ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕ... Предполагам, че една голяма част от пишештите тук не си спомнят коментарите след мача с Нигерия от световното в САЩ. Вчера имах чувството, че съм свидетел на нещо подобно... Повръщаше ми се от нас самите... Докато не се научим да изживяваме положителните емоции на момента, а да се въздържаме от гняв при неуспехи и да изчакаме страстите да поотминат ще сме си все такива нещастници...

АЗ СЪМ ГОРД С НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ НА БЪЛГАРИ и винаги ще го повтарям

Изображение Евала Роска, за пореден път много хубав и точен коментар. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 08 юли 2011 21:43

Бела Хобор е втори съдия, което е добре. Той е безпристрастен. Поне в мачовете, които съм му гледал.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

независим
Контакти:

Мнениеот независим » 08 юли 2011 21:44

http://www.gledaisport.com/v-2/10/66/v-306789.html Аржентина води с 1:0...
Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 юли 2011 21:48

8-)

ros, единственият комплексар тук си ти ! Постоянно се заяждаш директно или индиректно с всеки, който не е на твоето мнение.
Феновете са прави да негодуват, когато виждат, че отбора им не се раздава, особено, когато става въпрос за национален отбор !
Запомни от мен: Феновете винаги са прави в реакциите си ! Спортът и в частност волейболът съществува именно заради нас - любителите на спорта !
Който иска да стои на "завет" от критики и псувни, да не става публична личност !
Щом си облякъл националната фланелка, ще умреш на терена, но ще дадеш всичко от себе си.

Вчера хората бяха прави да негодуват от играта на отбора ...

[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 юли 2011 21:53

Както и казах снощи, че ще смачкаме Италия, се случи. Беше нормално да изиграем един мач на СЛ. Въпросът е ще имаме ли още шансове, защото мисля, че за нас Лигата тепърва започва.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 юли 2011 21:53

marmi52 написа:8-)

ros, единственият комплексар тук си ти ! Постоянно се заяждаш директно или индиректно с всеки, който не е на твоето мнение.
Феновете са прави да негодуват, когато виждат, че отбора им не се раздава, особено, когато става въпрос за национален отбор !
Запомни от мен: [b]Феновете винаги са прави в реакциите си ! Спортът и в частност волейболът съществува именно заради нас - любителите на спорта !
Който иска да стои на "завет" от критики и псувни, да не става публична личност !
Щом си облякъл националната фланелка, ще умреш на терена, но ще дадеш всичко от себе си. [/b]
Вчера хората бяха прави да негодуват от играта на отбора ...

Пълна глупост! Значи всеки разбиращ и неразбиращ, винаги е прав...усещаш ли колко безумно звучи?
А той някакъв мъдрец ли си, че да "запомняме от теб"? :?:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 юли 2011 21:54

milan199440barca написа:Бела Хобор е втори съдия, което е добре. Той е безпристрастен. Поне в мачовете, които съм му гледал.

Унгарецът е най - добрият съдия във волейбола. От него най - малко сме имало повод да се оплакваме. Макар че и той се е "проявявал".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 юли 2011 22:03

Cesc Fabregas написа:
Пълна глупост! Значи всеки разбиращ и неразбиращ, винаги е прав...усещаш ли колко безумно звучи?
А той някакъв мъдрец ли си, че да "запомняме от теб"? :?:

8-)

Ами, да ви оставим тогава тук във форума само "разбирачите" да си коментирате тогава, пък ние простосмъртните да не се обаждаме по твоята логика ?!
Би ли обяснил кои са критериите за "разбирач" ?! Кой разбира и кой не според теб от волейбол ?!
Аз мисля, че всеки има право да си каже мнението тук ! Щом има недоволни фенове, те са в пълното си право да негодуват !!!
Вчера аз не съм плюл по отбора, но не съм и очарован от играта му. Затова смятам, че тези, чиито нерви не издържаха са в правото си, защото играта на волейболистите ни беше отвратителна.
Последна промяна от marmi52 на 08 юли 2011 22:10, променено общо 1 път.

[/center]

Върни се в “Архив”