Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот forzajuve » 29 май 2011 17:42

.[/quote]
Ма той, като какъв играе?
:mrgreen:[/quote]
ляво крило :?[/quote]
Аз пък съм се заблудила, че е нападател!
:mrgreen:[/quote]

СПОКО ЩЕ ТИ ХАРЕСА,ЩОМ ТИ ХАРЕСВА ДЖОВИНКО :)
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 30 май 2011 09:59, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 29 май 2011 17:47

сигурно не помните вече... но онзи Фернандес, който си мислех, че гледат нашите от Екселсиор вкара 2 гола в плей-оф-а и не изпаднаха!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 май 2011 17:47

Олекна ми тогаз!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 29 май 2011 17:55

Аз останах с впечатление,че не е сигурно дали Райков идва при нас.Иначе много суперлативи Младия Мартин,Джовинко и тн. дано дано,ако дойде при нас му желая успех на момчето.Мисля,че се ориентират към българи което много ми допада,ако се вземат тези футболисти който се спрягат ще изглеждаме добре.Радвам се за Цветков защото той е по скоро нападател ,а последно време не можем да изненадаме никой,крайно време е да заиграем с двама нападатели.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 май 2011 19:14

bojo0o0o94 написа:Аз за крила съм навит да вземем Тодор Христов(Берое) и Румен Николов(Черно море). За заместник на Гара не виждам никого освен Иван Цветков, но той не е първа младост така че явно ще е чужденец.

След като съсипахте Даниел Димов и Румбата ли искате да унищожи като талант вашия гений от пейката-ОСМОКЛАСНИКА?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2011 21:18

ShooterMan написа:
bojo0o0o94 написа:Аз за крила съм навит да вземем Тодор Христов(Берое) и Румен Николов(Черно море). За заместник на Гара не виждам никого освен Иван Цветков, но той не е първа младост така че явно ще е чужденец.

След като съсипахте Даниел Димов и Румбата ли искате да унищожи като талант вашия гений от пейката-ОСМОКЛАСНИКА?

Че какво му е на Димов?Я го питай дали му е лошо?Дали предпочита да "рине картофи" на Тича и да се боричка за някакво 4-то място?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 май 2011 21:39

Очаквам Димов да е титуляр от новия сезон,тези 6 месеца му бяха нещо като адаптация в отбора.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2011 01:54

много далеч е от Сержиньо... Предпочитам холандеца да си играе в средата, а не да го разкаравме по защитата...

Лошото е, че не се чува за никакви нормални трансфери които да ни вдигнат класата от типа на холандците миналата година... вярно, че е рано ама и слухове няма :cry:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 май 2011 06:55

ТСмит,помни ми думата че БГ-Левски и разбиращ от тактика човек могат да направчт силен Левски.БГ-момчетата играят ,но няма методисти които да ги вкарат в правия път.Да Грийн и Мюлдер са класа,но нима Гаджев и Милиев са по-слаби.Вземи един Мариян последните мачове на Левски какъв възход прави.Трябва обаче много точна и правилна работа.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 08:15

zlatan написа:ТСмит,помни ми думата че БГ-Левски и разбиращ от тактика човек могат да направчт силен Левски.БГ-момчетата играят ,но няма методисти които да ги вкарат в правия път.Да Грийн и Мюлдер са класа,но нима Гаджев и Милиев са по-слаби.Вземи един Мариян последните мачове на Левски какъв възход прави.Трябва обаче много точна и правилна работа.

Ама е по-лесно да се взимат "готови" играчи,нали?По-трудното е да "направиш" играчи.Да хванеш едно момче и да го изградиш.Аз в България(не само в Левски) не виждам такива специалисти в момента.
"Игралите под наем в Калиакра полузащит­ници Лъчезар Балтанов, Майкъл Тевия и Даниел Шмедин се връщат в Левски. Тримата играха през пролетта в Кавар­на, където треньор бе завърналият се на Ге­рена Антони Здравков.
Халфовете ще започнат подготовка за новия се­зон с Левски и с оглед показаните резултати ръководството на си­ните ще прецени дали да им даде шанс в тима, или отново да ги пре­отстъпи.
Подобна е и ситуацията с Борислав Балджийски, който рита в Несебър. Играчите, които досега бяха под наем, ще започнат веднага подготовка с отбора на Георги Иванов – Гонзо."
Балджийски е най-голямата загадка,но,пък,даваше най-големи надежди,докато беше в отбора.

Върни се в “Архив”