Локомотив Пловдив - Левски София - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Локомотив Пловдив-Левски София 14.05.2011/18:00

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 май 2011 20:41

Общо взето стана мач .... през второто полувреме !
През първите 45 мин. и двата тима незнаеха какво да правят с топката.
С изключение на гола на Де Карвальо разбира се ...

То МАЙ добре, че Левски остана с човек по малко !
Чак тогава се събудиха и започнаха да играят по бързо и директно.
Докато Локо-то изглежда решиха, че мача им е в кърпа вързан.
Голяма грешка !
Левски не бива да се отписва, когато и където и да било !!
Независимо с колко играчи са останали в мача ...
И какви"треньори" го водят ... :lol:

Почти перефктна игра след изгонването на Иво !
Използваха се максимално свободните пространства.

В заключение ...
Във втори пореден мач играем много добре през второто полувреме ...
Това започва да се превръща в тенденция !
Ех, ако играехме цял мач така .... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 май 2011 20:41

Ривалдо10 така е, но не забравяй кой изнесе сезонът за Левски на плещите си, футболист който следващият сезон вероятно няма да го има, а дупката която ще остави ще е огромна.
Много трудно се намира нов футболист който на мига да пасне като дялан камък. Последният за който се сещам, че дойде и заигра на момента е Новакович, колкото Новакович остана два сезона в България, толкова и Дембеле ще остане.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 14 май 2011 20:42

Този мач трябваше да се играе в Сатиричния театър . Иначе ми е жал за феновете на Локо/Пд/ . :|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 май 2011 20:44

Долно уйно написа:Ривалдо10 така е, но не забравяй кой изнесе сезонът за Левски на плещите си, футболист който следващият сезон вероятно няма да го има, а дупката която ще остави ще е огромна.
Много трудно се намира нов футболист който на мига да пасне като дялан камък. Последният за който се сещам, че дойде и заигра на момента е Новакович, колкото Новакович остана два сезона в България, толкова и Дембеле ще остане.

Точно това казах и то в няколко теми.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 май 2011 20:44

Deluxx написа:ЦСКА направиха директен трансфер в Англия висшата лига,това Левски никога няма да го направи

Дембеле ... :roll:
При положение, че не само с Литекс, а и днес е имало съгледвачи от Астън Вила и Евертън ... готов ли си да се обзаложиш, че Гарра няма да премине във Висшата лига ? ?
И, ако го направи ... ще го направи, защото е играл силно с Левски, защото е направил впечатление със синия екип.
А не като Гранден, който сам си уреди трансфера в Блякпул, щото си е изградено име, а не, защото е играл силно в ЦСКА ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 май 2011 20:49

Спрете да спорите за глупости. Почти всички чужденци които идват в България го правят с цел транплинт към западна Европа.
Какви условия им предлагаме тук, че да предпочитат нас пред другите.
Всеки се цели към водещите отбори защото те играят в ЕКТ и могат да бъдат забелязани по-лесно.
В това няма нищо лошо, но то пречи на футболът ни да се развива. Един отбор тъкмо се сработи и заиграе добре и хоп айде разпродава се и почва от начало упражнението.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 14 май 2011 20:53

Само не мога да вдена какъв супер мач сме направили, но карай. Хубаво е, че бихме, хубаво е, че и пари за играчи ще има. Малко ми е мъчно, че Гарра ще си ходи, въпреки че за нас ще е по-добре, защото тези пари ни трябват и все пак ми присвива отвътре, защото няма да мога да го гледам с Левски. Просто от неговата игра виждахме нещо различно, неприсъщо на играчите в БГ първенството. Доставяше ми и ми доставя огромен кеф безстрашието, с което завършва атаките, борбеността. За момент не съм видял колебание, когато шутира, за разлика от много български нападатели, които се насират сами срещу вратаря. Още един път ще съм критичен към Огнянов. Дава коридори на противника, а като топката е в него или я подава много бързо и на максимум три метра от него или се мотае ужасно много. По-добри са му последните три мача, но не достатъчно, за да играе в Левски. Гаджев - десен бек? Ето защо непрестанно повтарям, че ни трябват много нови :)

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 14 май 2011 20:55

Тия Локо Пд или не искат да играят в Европа или са нечовешки тъпаци. От сигурен участник в евротурнирите, сега ще си играя ганкиното. За три кръга си провалиха целия сезон.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 май 2011 20:55

blue avalanche написа:
smith12 написа:вижте какво ги прави сашо диков :shock: 23 коефицинт за тея обръщалки.хич не е зле

Ех,ама какво ни направи Диков!Тц,тц,тц...Направо ни "скъса шортите",нали?В този ред на мисли,има ли мач,за който да няма коефициент?

Според мен, ако има мач, коефициентът за обрат на който, е твърде нисък, то това вече е повод за безпокойство. Или букмейкърите падат от небето и така изплащат пари на играещите всяка седмица черно тото президенти на футболните клубове?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 14 май 2011 20:55

Хубав мач и хубава победа! Получи се резултатът, който си пожелах в началото на темата, а и беше подплатен с добра игра през втората част. Поздравявам привържениците на Локомотив за прекрасната атмосфера по трибуните. Само Левски!

Върни се в “Архив”