Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Берое
23
27%
равен
14
16%
Левски
49
57%

Общо гласове: 86

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) 24.04.2011 /15:00

Мнениеот emigo » 24 апр 2011 20:36

milen.hristov написа:
DrAvalanche написа:
milen.hristov написа:Професорът по футбол Г.Иванов: Журналистите представят Левски в негативна светлина
Без коментар за тая глупост

Професоре, спри се за малко. В този форум на пръстите на едната ръка се броят цесекарите които плюят по Левски повече от теб.

Благодаря още не съм я заслужил тази титла,нямам и намерението.След края на сезона ще спра да ги плюя,тогава много ще ги обичам.

Колега,вярно е,че си голям..... "бучалник".

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 апр 2011 20:37

milen.hristov написа:
DrAvalanche написа:
Професоре, спри се за малко. В този форум на пръстите на едната ръка се броят цесекарите които плюят по Левски повече от теб.

Благодаря още не съм я заслужил тази титла,нямам и намерението.След края на сезона ще спра да ги плюя,тогава много ще ги обичам.

Няма и да я заслужиш, те за плюене профероски титли не дават.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 апр 2011 20:41

POPCORN написа:
milen.hristov написа:
POPCORN написа:Само да питам тая ралица ли каква е ?Момиче ли е или момче?Ако е момче, ще разбера държанието и , но ако е момиче явно са е объркали в родилното!Поне почни да говориш като момиче и малко по възпитано!Каам ти маам ти..какви са тия думи!И аз не мога да пиша , ама простотията ти е се вижда от километри!После никой не ти говори за есентта!Говориме за дадения момент,че за мене сте един слаб отбор!Това,че всеки мач биете на косъм е отделен въпрос!Черно Море ако беше отбор, нямаше да биете по смъртно на Герена!Калиакра не играхте, Видима ги бихте там с някаква дузпа ...ЦСКА ви размаза.Литекс играхте добре спор няма!Бяхте по-добрият отбор второто!Но другите мачове сте пълна трагедия!Виж днеск какви голов вкарахте.@ от головете никой не ги пази с глава!А дузпата за мене си е дузпа срещу Литекс!А червеният картон за Левски защо не го казжеш като си много обективна а?Съдиите са ви виновни!Ъо явно е заразно.Много ме кефите как 90% се кефите на Батков и на играта на Левски :!: Няма нищо страшно да си призне човек ,че играете слабо!По-смешното е да го вижда цяла България и вие да казвате на черното бяло!

На треньора са му виновни съдиите,на директора журналистите,на собственика Литекс,на част от феновете световният заговор :lol:

Ама не невиждам какво толкова , ще стане като си признаете,че сте в момента играете слабо и не сте във форма!Гледам ти го правиш , но повечето искат да ми кажат,че Левски е машина!То цяла България вижда как играят ЛЕвски.Дядо ми ще стане на 81 години човека и в върл левскар!И от пролетта ми говори как последните години не е виждал толкова слаб ЛЕвски!А дядо ми кога е ходил на мачове вие тука още сте се чудили дали ви се пика или ви се ака!Така че престанете с тая грандоманщина!Батков и той не иска си признае, че тая година с извинение издуха супата!Гонзо и Ясен след всеки мач говорят едно и също!Как Левски били мноого добри!Това ли ви крипи?Че сте преди нас?Евала е вие сте уникален отбор бре хора!Само не виждам къде е разликата освен от някакви точки?!Къде ще играете ?Е и ние ще играем там!Това ,че почваме 2 седмици по-рано ..това ли е много лошото?

Тези фенове почнаха да ме убеждават,че ако Левски не стане шампион щели да искат оставки след края на сезона,интересно ми е как при положениее,че мачове няма.Ти може би като фен на друг отбор и неутряален знаеш как се протестира когато няма мачове

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 апр 2011 20:42

POPCORN написа:Само да питам тая ралица ли каква е ?Момиче ли е или момче?Ако е момче, ще разбера държанието и , но ако е момиче явно са е объркали в родилното!Поне почни да говориш като момиче и малко по възпитано!Каам ти маам ти..какви са тия думи!И аз не мога да пиша , ама простотията ти е се вижда от километри!После никой не ти говори за есентта!Говориме за дадения момент,че за мене сте един слаб отбор!Това,че всеки мач биете на косъм е отделен въпрос!Черно Море ако беше отбор, нямаше да биете по смъртно на Герена!Калиакра не играхте, Видима ги бихте там с някаква дузпа ...ЦСКА ви размаза.Литекс играхте добре спор няма!Бяхте по-добрият отбор второто!Но другите мачове сте пълна трагедия!Виж днеск какви голов вкарахте.@ от головете никой не ги пази с глава!А дузпата за мене си е дузпа срещу Литекс!А червеният картон за Левски защо не го казжеш като си много обективна а?Съдиите са ви виновни!Ъо явно е заразно.Много ме кефите как 90% се кефите на Батков и на играта на Левски :!: Няма нищо страшно да си призне човек ,че играете слабо!По-смешното е да го вижда цяла България и вие да казвате на черното бяло!

"...Това,че всеки мач биете на косъм е отделен въпрос!Черно Море ако беше отбор, нямаше да биете по смъртно на Герена!Калиакра не играхте, Видима ги бихте там с някаква дузпа ..."
Известният шахматист С.Тартаковер е казал:
"През цялата си кариера не съм спечелил срещу "нормален" противник.Или се разсеял,или бил болен,или имал семейни проблеми,или съм го "омагьосал",или..."
Открий приликите!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 24 апр 2011 20:48

Много се опитват да ни замазват очите, че отборът върви добре. Тръгнахме и вървяхме добре първия полусезон. Щях да вярвам на Гонзо, че ще сме по-добри ако бяхме взели 4-5 играча и то всичките качествени, защото още първия полусезон се виждаше, че головете стават по идентичен начин, пас към Дарко, извеждане на Гарра и гол. Отделно, че Гарра беше много мощен и пресираше, а сега не е същият. Разбира се не е реално да го обявим за виновник. Ако бяхме взели ключови играчи, с които да вдигнем качеството, щях да му вярвам на Гонзо на приказките. Ние обаче хубаво, взехме Илиев, аз все още твърдя(както целия минал полусезон), че е страхотен вратар. Димов - добре, но ние имаме двама деф.халфа, както и Огнянов, който пускат на тази позиция, Йовов мъчиха. Значи за тази позиция все можеше да го закърпим, а ние взимаме Димов, не взимаме централен защитник, не взимаме нападател, продаваме крило и взимаме Матондо, който не знам колко е добър, обаче като го гледам след днес, май не му отива много да е по крилото. Схемата - една и съща, не според футболистите. Да бяха казали, че няма пари и с тези играчи ще сме, добре, но да се замазват очите на хората не е честно. Все пак днешния мач не беше от най-лошите ни, Берое имаха късмет с тази дузпа, като цяло бяхме по-добри. По-добри в днешния мач обаче не означава по-добри като цяло. Ако вземат 2 милиона от Гарра и ги вложат в няколко нови от БГ първенството, по мое мнение няма да сбъркат, но това си е мое мнение ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 апр 2011 21:03

konvoec написа:Много се опитват да ни замазват очите, че отборът върви добре. Тръгнахме и вървяхме добре първия полусезон. Щях да вярвам на Гонзо, че ще сме по-добри ако бяхме взели 4-5 играча и то всичките качествени, защото още първия полусезон се виждаше, че головете стават по идентичен начин, пас към Дарко, извеждане на Гарра и гол. Отделно, че Гарра беше много мощен и пресираше, а сега не е същият. Разбира се не е реално да го обявим за виновник. Ако бяхме взели ключови играчи, с които да вдигнем качеството, щях да му вярвам на Гонзо на приказките. Ние обаче хубаво, взехме Илиев, аз все още твърдя(както целия минал полусезон), че е страхотен вратар. Димов - добре, но ние имаме двама деф.халфа, както и Огнянов, който пускат на тази позиция, Йовов мъчиха. Значи за тази позиция все можеше да го закърпим, а ние взимаме Димов, не взимаме централен защитник, не взимаме нападател, продаваме крило и взимаме Матондо, който не знам колко е добър, обаче като го гледам след днес, май не му отива много да е по крилото. Схемата - една и съща, не според футболистите. Да бяха казали, че няма пари и с тези играчи ще сме, добре, но да се замазват очите на хората не е честно. Все пак днешния мач не беше от най-лошите ни, Берое имаха късмет с тази дузпа, като цяло бяхме по-добри. По-добри в днешния мач обаче не означава по-добри като цяло. Ако вземат 2 милиона от Гарра и ги вложат в няколко нови от БГ първенството, по мое мнение няма да сбъркат, но това си е мое мнение ;)

Не дей така,че и теб ще те анатемосат

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 апр 2011 21:07

milen.hristov написа:
konvoec написа:Много се опитват да ни замазват очите, че отборът върви добре. Тръгнахме и вървяхме добре първия полусезон. Щях да вярвам на Гонзо, че ще сме по-добри ако бяхме взели 4-5 играча и то всичките качествени, защото още първия полусезон се виждаше, че головете стават по идентичен начин, пас към Дарко, извеждане на Гарра и гол. Отделно, че Гарра беше много мощен и пресираше, а сега не е същият. Разбира се не е реално да го обявим за виновник. Ако бяхме взели ключови играчи, с които да вдигнем качеството, щях да му вярвам на Гонзо на приказките. Ние обаче хубаво, взехме Илиев, аз все още твърдя(както целия минал полусезон), че е страхотен вратар. Димов - добре, но ние имаме двама деф.халфа, както и Огнянов, който пускат на тази позиция, Йовов мъчиха. Значи за тази позиция все можеше да го закърпим, а ние взимаме Димов, не взимаме централен защитник, не взимаме нападател, продаваме крило и взимаме Матондо, който не знам колко е добър, обаче като го гледам след днес, май не му отива много да е по крилото. Схемата - една и съща, не според футболистите. Да бяха казали, че няма пари и с тези играчи ще сме, добре, но да се замазват очите на хората не е честно. Все пак днешния мач не беше от най-лошите ни, Берое имаха късмет с тази дузпа, като цяло бяхме по-добри. По-добри в днешния мач обаче не означава по-добри като цяло. Ако вземат 2 милиона от Гарра и ги вложат в няколко нови от БГ първенството, по мое мнение няма да сбъркат, но това си е мое мнение ;)

Ти като си такъв защитник на Сираков, знаеш ли той колко пъти е предал/пренебрегнал Левски заради собствения си интерес? И можеш ли да ми посочиш поне един такъв случай с Гонзо?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 24 апр 2011 21:08

Аз като гледам и на Младенов май не му е мястото на крилото,но няма кой да му го намери.И Спас Делев беше кръгла нула при Дочев и Сержанта,но Радуканов го сложи на мястото му и сега не се удържа.А при нас няма кой да вложи малко творчество.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 апр 2011 21:30

DrAvalanche написа:
milen.hristov написа:

Ти като си такъв защитник на Сираков, знаеш ли той колко пъти е предал/пренебрегнал Левски заради собствения си интерес? И можеш ли да ми посочиш поне един такъв случай с Гонзо?

Гонзо никога не предаде Левски,Г.Иванов в момента го прави.Сираков предаде Левски веднъж при преминаването му в Ботев и в последствие в Славия,вина изкупена неколкократно.Не ме интересува кой е предавал Левски и кой не е,интересуваме при кого върви Левски и при кого0 не,а това е ясно на всяко хлапе.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 апр 2011 21:45

milen.hristov написа:
DrAvalanche написа:Ти като си такъв защитник на Сираков, знаеш ли той колко пъти е предал/пренебрегнал Левски заради собствения си интерес? И можеш ли да ми посочиш поне един такъв случай с Гонзо?

Гонзо никога не предаде Левски,Г.Иванов в момента го прави.Сираков предаде Левски веднъж при преминаването му в Ботев и в последствие в Славия,вина изкупена неколкократно.Не ме интересува кой е предавал Левски и кой не е,интересуваме при кого върви Левски и при кого0 не,а това е ясно на всяко хлапе.

Ти вярно си по-зле и от цесекар. Няма какво повече да коментирам.

Върни се в “Архив”