HoUs4oOL написа:wolf написа:HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Много се радвам ,че Суарес засегна феновете .

Точно това заслужавате ! Нямаше бг фен ,който да не е плюл Луис !
И аз да бях и аз щях да постъпя по същия начин .
Знаем,че ти искаш Луис да напусне,за да имат повече поле за изява трансферните находи на твоя лебед...

ти не си с всичкия си
Това беше сарказъм.
Не го ли виждаш какви дивотии пише,това сме били заслужавали...
Кви дивотии ве тъпан ...я отвори всеки един бг сайт или форум на Ливърпул ..върни се 2 години назад и виж за какво става въпрос ?
От както е дошъл Суарес до ден днешен ..всекидневно е оплют и обиждан от всички ..повтарям от всички ...няма фен ,който да не го е плюл ! Мен ми омръзна да го защитавам от първия му ден в Ливърпул ...и разбира се получавах същите обиди и псувни по мой адрес.
Още след първите мачове на Керъл ,Хендерсън и Даунинг казах ,че тия паляци не са за Ливърпул и качествата им не отговарят на парите дадени за тях...и тук всеки ден ме обиждаха и псуваха за това .След това като видях ,че Далглиш незнае къде се намира беше същата картинката .Единствено Джони беше изцяло на моето мнение.
Точно за това казвам ,че сте глупави ...защото плюете добрите играчи и треньори а възхвалявате слабите .Смях . Точно за това казвам ,че сте сектанти,защото сляпо вярвате в едно име ,без да помислете за всекидневните промени във футбола и без да се вгледате детайлно в ходовете и действията на идола ви .
И после що сме нямали титла 23 години . Не 23 ами още 100 години няма да имаме титла с такива малоумници като вас и легендите.
Много от това се дължи и на това ,че не разбирате от футбол и ставате лесни за манипулиране от некадърниците от диема.Единствената телевизия ,която предава английски футбол и в частност мачовете на Ливърпул. Нали виждам ,каквото кажат ония мишки и на другия ден вие го повтаряхте по форумите.
Болно ми е ,че едни такива некадърници манипулират и промиват мозъците на подрастващото поколение ,което гледа английски футбол ..а и не само подрастващото.
Там всички мразят Ливърпул в червата и са фенове на мангалите и арсенал ,най големите врагове на Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.