Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rzEtw
Контакти:

Re: Премиерът, Вип на мача Англия-България.А Вие?

Мнениеот rzEtw » 03 сеп 2010 20:11

Той Борисов е виновен и за войната в Ирак...

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 03 сеп 2010 20:11

5-0 за Англия! Вие изобщо нормални ли сте?! Как може и да си помислите че можем да направим равен,а камоли победа? Англия били слаби??!!!-слаби са,ама срещу Германия и САЩ и то на световно!!!Срещу нас и Албания са силни.Ако сме предпоследни в групата-ще е фурор. В България имаме един свястен стадион и нито един читав отбор.Не можем 5 години да бием Жилина,Дебрецен и БАТЕ,а го вадим голям на Англия.Може и да ги бием ,ама след 300 години.Досега не сме ги били никога-няма да е и днес!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Pe60
Контакти:

Мнениеот Pe60 » 03 сеп 2010 20:11

Правилно ли схващам - обвиняваш Бойко Борисов, че ТВ+ са взели правата за мача ?
Нещо ми убягва смисъла на темата ти ?

Не знам дали колегата има предвид това,ама ако цъфне ББ на Уембли със сигурност визитата му ще струва по-скъпо от тв правата за мача и ще бъде поредното му безочие на човек от народа за какъвто се представя

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Re: Съставите за довечера! прогнози

Мнениеот pajin_84 » 03 сеп 2010 20:14

Старта на предните 2 квал.цикъла бяха гостувания и завършиха 2:2....верно Англия не са нито Румъния или Черна Гора,но защо не....едно 2:2 ще супер :) ;)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 03 сеп 2010 20:15

Гуу написа:Правилно ли схващам - обвиняваш Бойко Борисов, че ТВ+ са взели правата за мача ?

Никого не обвинявам. Това са фактите, изводите всеки е в правото да си ги прави сам.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 03 сеп 2010 20:15

Pe60 написа:
Правилно ли схващам - обвиняваш Бойко Борисов, че ТВ+ са взели правата за мача ?

Не знам дали колегата има предвид това,ама ако цъфне ББ на Уембли със сигурност визитата му ще струва по-скъпо от тв правата за мача и ще бъде поредното му безочие на човек от народа за какъвто се представя

И защо да не ходи, какво е направил ? :roll:

Ако човек ви чете поствете ще си помисли, че Бойко е генерален директор на БНТ и в същото време държи правата за излъчване на мача Англия-България, но ги е предоставил на ТВ+... :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 сеп 2010 20:16

Неприятно впечатление ми прави,че Чавдар Янков започва отдясно вместо Гошо Пеев,но както и да е,може Пеев да не е в добро състояние.Останалите титуляри са очакваните с оглед повиквателните.Със сигурност е несериозно Миланов да играе отляво,при положение,че Минев е в състава и е чист ляв бек,но както и да е...Не знам Ивелин в какво физическо и емоционално състояние е след трансферната сага,може би Валери Домовчийски или Мицански можеше да започне,но това е решението на Стоилов.Да си пожелаем най-накрая да изживеем отново радост с националния след толкова години и да няма трезвени тази вечер :lol: :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 03 сеп 2010 20:18

СВОБОДЕН написа:
Гуу написа:Правилно ли схващам - обвиняваш Бойко Борисов, че ТВ+ са взели правата за мача ?

Никого не обвинявам. Това са фактите, изводите всеки е в правото да си ги прави сам.

Не се обиждай, ама в поста ти няма никакви факти, просто безпочвено плюене към всичко и всеки...На мен също ми е гадно, че няма да мога да гледам мача деовечера, но нека упреците са насочени към когото трябва. ;)

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 03 сеп 2010 20:19

acmilan написа:Неприятно впечатление ми прави,че Чавдар Янков започва отдясно вместо Гошо Пеев,но както и да е,може Пеев да не е в добро състояние.Останалите титуляри са очакваните с оглед повиквателните.Със сигурност е несериозно Миланов да играе отляво,при положение,че Минев е в състава и е чист ляв бек,но както и да е...Не знам Ивелин в какво физическо и емоционално състояние е след трансферната сага,може би Валери Домовчийски или Мицански можеше да започне,но това е решението на Стоилов.Да си пожелаем най-накрая да изживеем отново радост с националния след толкова години и да няма трезвени тази вечер :lol: :)

В много лоша форма е Пеев. Последния кръг изигра цял мач и вкара победния гол за Амкар. Твърдата резева Ч. Янков е с класи над него :evil:

Pe60
Контакти:

Мнениеот Pe60 » 03 сеп 2010 20:22

И защо да не ходи, какво е направил ?

Ако човек ви чете поствете ще си помисли, че Бойко е генерален директор на БНТ и в същото време държи правата за излъчване на мача Англия-България, но ги е предоставил на ТВ+...

Нали той разпределя всичко в тая държава и със сигурност ще ходи с парите на данъкоплатците там.Много ми беше отвратително да гледам Гоце в Турция на волейбол и Кипър за мача,но дано не видим довечера ББ на Уембли

Върни се в “Архив”