Испания е новият световен шампион!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Испания е новият световен шампион!
Съдията провали Холандия! Цяло световно бутат Испания към титлата! Този нещастник е за нашата Б група!
- akademix17
- Контакти:
Евала на Серхио Рамос, пак беше с тениската с номер 16 със снимката на Антонио Пуерта и надпис "Винаги със нас"
[center]
[/center]

Поздравявам всички , който уцелиха отбора от началото и си държаха за него , а не си меняха цветовете като мишоци!
Финала беше равностоен и койтои да беше загубил щеше да бъде незаслужено , но неможе да има 2 ма победители затова съжелявам момчета (феновете на Холандия).
Финала беше равностоен и койтои да беше загубил щеше да бъде незаслужено , но неможе да има 2 ма победители затова съжелявам момчета (феновете на Холандия).
david_villa написа:Тимът, за когото стисках палци, стана шампион само 1 минута след като настъпи рождения ми ден! Благодаря на Уеб за двете минути продължение и на Торес за лежането!
Ставаме двама

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:david_villa написа:Тимът, за когото стисках палци, стана шампион само 1 минута след като настъпи рождения ми ден! Благодаря на Уеб за двете минути продължение и на Торес за лежането!
Ставаме двама... Честит рожден ден и от мен. Иниеста ни направи най-хубавия подарък
Честит рожден ден и на теб

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- blue avalanche
- Контакти:
Tommi написа:След края на редовното време всичко беше въпрос на шанс, така че в никакъв случай не може да се каже, че испанците са заслужили повече тази титла
Заслужиха я с това,че търсиха гола докрая,а не последните 5 мин. да си джиткат топката в очакване на дузпите,както щяха да направят някои други отбори(за да могат после да се оправдават).
Linkydj написа: писна ми , не реално , а Робен е пълен престъпник![]()
Робен е алчен ..докато е в отбора Холандия не ги чака нищо добро
- Alternative
- Контакти:
Нямам спомени да съм гледал по-интересен финал на световно първенство,въпреки,че нямаше голове до 90-та минута!Имаше всичко в този мач! 

Уеб и Испания - новите световни шампиони!
При нормално съдийство , това нямаше да се случи. Всеки спорен фаул - в полза на Испания. Пресилени жълти картони. Спести изгонване на Пуйол. Толкова много грешки за финал. Баща му искаше да го прибира още предния мач, а и жена му го каза,че с децата не може да се оправи - само ФИФА не го разбраха. Нашите съдии са си направо цвете 

- david_villa
- Контакти:
Tommi написа:ros написа:david_villa написа:Тимът, за когото стисках палци, стана шампион само 1 минута след като настъпи рождения ми ден! Благодаря на Уеб за двете минути продължение и на Торес за лежането!
Ставаме двама... Честит рожден ден и от мен. Иниеста ни направи най-хубавия подарък
Честит рожден ден и на теб
Живи и здрави, и за след 4 години пак.