Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски взе първото си ново попълнение

Мнениеот metodito » 26 май 2010 00:01

Ми по-добре бивш кадър българче, отколкото бистрони някакви. Най-малкото ще се старае, ако не друго. Знам, че ще прозвучи глупаво, но предпочитам да гледам как падат наши момчета, отколкото чужденци - безхаберници, които не са оттук и са за малко. За това момче например, това може да е стимул да "извади" най-доброто от себе си, докато един Петраш например, каквото е имал да дава го е дал (в Петржалка) и идва да "промени обтановката". Станчев, Гаджев, ако вземе да пуска още млади хора. И не е важно какви са като единици. Ако се сработят и станат отбор, резултатите няма да закъснеят. Дано Ясен сглоби доър състав, който се бори за победата, а не като им вкарат гол и да се омотват. Не знам Гонзо дали го е имал предвид, но Ясен работи добре с младите и може да направи отбор, който поет в бъдеще от добър специалист...
А и Ясен може да е такъв. Това, че не го е доказал, не е атестат, че е некадърник. Абе дано... В крайна сметка, каквото стане. Отборът се възстанови от вируса "Ратко" и върна желанието за победа, сега е нужно да дойде и умението. И да не продават Дарко! Той има какво да ни даде все още. Ако Ратко не го бе пуснал в Испания срещу Виляреал щеше сигурно да си изкара нормално сезона, ама...

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 26 май 2010 00:11

За Емил Аргиров съм чувал добри неща, дано дойде.
Да се надяваме и Щърков да се окаже някакъв скрит талант.
8-)
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 май 2010 00:24

Дано денят не се познава от сутринта...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 май 2010 01:08

"Левски взе първото си ново попълнение"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 26 май 2010 02:13

ОЛИГОФРЕН, ТУКА У КЛЕТКАТА НА КРАЕН СОФИЙСКИ КВАРТАЛ ИМАМ ДВЕ БЕГЧЕТА КАТО ЗА ЯСЕН ,

ПУ ДА ВИ У ОЛИГОФРЕНИТЕ БАТКОВ, ГОНДЗО И ЯСЕМ ПУУ
ТОВА ЛИ Е СЕЛЕКЦИЯТА НА ЛЕВСКИ? АЛО ВИЕ ТРИМАТА ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО Е ЛЕВСКИ?
ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ? ЛЕКАР ИМА ЛИ В ТОЯ ФОРУМ??

бАТКОВ МИЗЕРНИК СИ ЦАРВУЛ, ГОНЗО ТИ СИ ГЪЗОЛИЗЕЦ БАТКА, ПЪЛНА МАЙНА, ПУ ДА ВИ СЕРА У .... ПИЛЕШКИ МОЗАЦИ
------------------------------------------------------------------------------------------

САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 май 2010 02:32

Robotop написа:ОЛИГОФРЕН, ТУКА У КЛЕТКАТА НА КРАЕН СОФИЙСКИ КВАРТАЛ ИМАМ ДВЕ БЕГЧЕТА КАТО ЗА ЯСЕН ,

ПУ ДА ВИ У ОЛИГОФРЕНИТЕ БАТКОВ, ГОНДЗО И ЯСЕМ ПУУ
ТОВА ЛИ Е СЕЛЕКЦИЯТА НА ЛЕВСКИ? АЛО ВИЕ ТРИМАТА ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО Е ЛЕВСКИ?
ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ? ЛЕКАР ИМА ЛИ В ТОЯ ФОРУМ??

бАТКОВ МИЗЕРНИК СИ ЦАРВУЛ, ГОНЗО ТИ СИ ГЪЗОЛИЗЕЦ БАТКА, ПЪЛНА МАЙНА, ПУ ДА ВИ СЕРА У .... ПИЛЕШКИ МОЗАЦИ
------------------------------------------------------------------------------------------

САМО ЛЕВСКИ

Браво - заслужаваш медал за този коментар :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 май 2010 02:40

Крайно време беше да се вземе ляв бек, пък бил той и от Чавдар. Ясно е че няма да дойдат Евра и Коул, но нека да видим как ще се представи това момче, тогава ще говорим. Радвам се, че когато Минев е уморен или страда от травми, ще има човек (КОЙТО ИГРАЕ НА ТОЗИ ПОСТ) за заместник. Това е добре - дано и другите трансфери та са в тази посока - да се търсят играчи за съответните постове - а не такива на кило 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот lucio » 26 май 2010 08:46

Няма такава простотия , да правиш отбор за европа с футболисти от Б група, щеше да е смешно ако не беше плачевно.
Предлагам на Гонзо да пусне хора да следят и турнира по мини футбол, току виж взел 2-3 и от там , ЕСТЕСТВЕНО като свободни агенти.

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Камбуров: Разбрал съм се с Левски

Мнениеот housestyle » 26 май 2010 11:34

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read25782.html
Е това вечее е добра новина :P
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Върни се в “Архив”