Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Любо ще води отбора до понеделник!

Мнениеот sin4ec » 07 ное 2009 20:24

Пък може и да сте прави.То алтернатива май няма-ако ви тръснат Стойчо или Скарата,майка плаче...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 ное 2009 20:28

sin4ec написа:Пък може и да сте прави.То алтернатива май няма-ако ви тръснат Стойчо или Скарата,майка плаче...

На същото мнение съм!Никой освен Любо на ЦСКА не му трябва!Както и мисля че Гонзо не бива да се сменя като треньор!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: ЛЮБО оттегля оставката си

Мнениеот msm » 07 ное 2009 20:34

След приключването на днешната тренировка на отбора, старши треньорът на ЦСКА в оставка Любослав Пенев определи група от 20 състезатели, за утрешния шампионатен мач срещу Славия. Както стана известно днес, Пенев ще води тима и в срещата утре, а в понеделник ще стане ясно дали ще продължи работата си начело на "армейците".

Групата на ЦСКА: 1. Здравко Чавдаров, 27. Ивайло Петров, 2. Павел Виданов, 4. Костадин Стоянов, 13. Александър Бранеков, 19. Апостол Попов, 37. Росен Колев, 24. Уго Баес, 5. Тодор Янчев, 20. Николай Манчев, 36. Янко Сандански, 73. Иван Стоянов, 18. Атанас Зехиров, 77. Спас Делев, 8. Тодор Тимонов, 3. Давид Силва, 22. Мишел Платини, 7. Владимир Манчев, 10. Руи Мигел, 29. Благой Пасков

Сред 20-те избранници на специалиста не попаднаха амнистираните през седмицата от боса на тима Димитър Борисов футболисти Иван Караджов, Иван Иванов, Йордан Тодоров, Кирил Котев, Светослав Петров

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 ное 2009 20:40

delqnski47 написа:А и пак казвам,ако Любо остане това ще е не защото той се е бил ''надупил'' или нещо такова,а защото Титаните му са паднали на колене да остане!Друг вариант няма,който да го накара да не си тръгне!Просто няма!!!За мене Любо Пенев е човек с достойнтво и европейско мислене!

Май прекалено го идеализираш този човек, а той е доказал, че може и да не е със съвсем европейско мислене.. последното доказателство е от днес.Всъщност, какво означава терминът "европейско мислене"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 07 ное 2009 21:04

Ако Пенев ги е надцакал му казвам евалата ;) Време е някой да наложи режим в нашият отбор омразна ми да гледам недоразомения. Видя се, че и Левски ако някой ги хване и ги държи из късо могат да играят ! Просто трябва да има дисциплина !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 07 ное 2009 21:05

тоз любо май ще излезе една мека мария.не може така махаш се после пак се връщаш,това нее постъпка на мъж.разочарова ме.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 07 ное 2009 21:12

levski55 написа:тоз любо май ще излезе една мека мария.не може така махаш се после пак се връщаш,това нее постъпка на мъж.разочарова ме.

За каква мека Мария става дума, ако собствениците са клекнали пред изискванията му. Все пак като подадеш оставка, в нея се пишат причините поради които я подаваш. Щом са клекнали босовете от Титан, значи нищо не му пречи да се върне. Време е някои да наложи дисциплина.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 07 ное 2009 21:29

за мен лично е циркаджийска история вече. Не може 1 ден да си подадеш оставката, а на другият да се върнеш, за да ръководиш отбора.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Мнениеот mladenis » 07 ное 2009 21:49

Абе момчета, защо се излагате да цитирате балбочите на Дон Кон.ом ??? Любо, изкарва мача с славия и си заминава, той просто не е човек който ще продълйи да търпи изнежените лекенца в отбора.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 07 ное 2009 21:58

Аз пък не вярвам на нищо друго, освен на Гонг. Може би преди до някакава степен на спортал, ама напоследък такива лъжи почнаха да ръсят, че. Ама това е оффтопик. Едва ли ще се върне. Вчера беше твърдо решил, че се маха - днес се връща. Сигурен съм, че е тук само до мача ви със Славия.
Изображение

Върни се в “Архив”