Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vessos
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот vessos » 26 юли 2016 13:52

Tommi написа:
vessos написа:Да се включа и аз в темата.Първо фен съм на ЦСКА и смятам ,че привърженици на други отбори не трябва да се мешат в чуждите работи. Нека сега погледнем оздравителният план на г-н Божков.В най общи линии ,създаденият от него клуб (ако не бъркам ЦСКА-1848) изкупува активите и пасивите(с голям процент на обезценка) на изпадналото в несъстоятелност дружество ЦСКА АД.При този план дружеството ЦСКА АД ,реално престава да съществува.И сега въпросът ми е ,драги господа каква ще е разликата ,ако дружеството ЦСКА -София на г-н Гриша Ганчев изкупи активите на на изпадналото в ликвидация дружество ЦСКА АД .И как според вас при плана на Божков няма проблеми и ЦСКА -1948 (нов клуб ) е наследника на ЦСКА АД ,а във втория ЦСКА-София на Ганчев е "мутант", "хибрид" и няма нищо общо с ЦСКА АД.А за другарите от другия край на София ,предлагам да се отвори една тема за това ,как така ,в началото на 90 те имаше Левски на Петър Петров(ако не се лъжа) и Левски-1914 на Томас Лафчис.Кой е автентичния и как се прехвърлиха титлите и купите от единия на другия.

Планът на Божков включваше придобиване на търговско предприятие (комплекс от права, задължения и фактически отношения), което е доста различно от схемата на Ганчев.

При ликвидацията на ЦСКА АД ,какво може да му се продаде като актив (освен продънената Сетра) и ако се яви дружеството на Ганчев и изкупи целия актив на ЦСКА АД ,в него не попадат ли емблема ,история и така нататък и не се ли изплащат с парите задължения към кредиторите. Според мен никой не иска ЦСКА АД ,не заради 25 милиона дългове ,а заради установителните искове от батко ви Лупан(Фин-металс 10 милиона и нагоре,Лира-инвестмънт 3 милиона ).

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 26 юли 2016 14:05

Обединение с кого? Те другите са още по-големи ментета и ще умрат по естествен начин.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 26 юли 2016 14:31

Какаво да се обединява? То на практика има само един футболен клуб който носи името ЦСКА в момента! Другите са някакви юридически лица, които са във фалит, без отбор, без стадион, или тепърва ще кандидатстват за "А" окръжна група! Аз не виждам изобщо смисъл да се обединяваме с някакви новосъздадени клубченца, които нямат нищо общо нито с нас, нито с фалиралото ЦСКА на Божков! ЦСКА играе в Петък на Армията срещу Славия! Това е единствения ЦСКА, и няма никакво значение как го наричат комплексираните от Герена, или другите провинциалисти! Те могат да ни наричат с всякакви имена, но това не променя факта, че отбора се казва ЦСКА, играе на Армията и зад него стой червената общност! Скоро ще се започне с изплащането на дълговете към министерството на спорта и НАП, ще си вземем базите и емблемата, клуба ще бъде прекръстен на ПФК ЦСКА 1948, и титлите ни ще си бъдат 31, ако не и 32 до тогава! Точно този факт много добре осъзнават геренските, и затова надават такъв вой до небесата! Просто ги е яд, че вместо да изчезнам се завръщаме по - силни!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 юли 2016 14:37

За един момент се притесних, че може да съм на едно мнение с посмешището ГА :mrgreen: :mrgreen:

Не че някой ме пита, но аз лично предпочитам нещата в Борисовата градина да останат така, както са си в момента. 8-)

В неделя, около 17:45 часа (доста жежко, но нищо невиждано) минах покрай Армията и автобуса на Чавдар Етрополе (който все пак беше деликатно паркиран откъм Б). Седнах си най-спокойно в Маймунарника. Червените привърженици на белия отбор креснаха 1-2 пъти и това беше. Тишина и спокойствие. 8-) Чудеснен неделен следобед в парка. Просто идеално! 8-)

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 26 юли 2016 14:40

vessos написа:
Tommi написа:
vessos написа:Да се включа и аз в темата.Първо фен съм на ЦСКА и смятам ,че привърженици на други отбори не трябва да се мешат в чуждите работи. Нека сега погледнем оздравителният план на г-н Божков.В най общи линии ,създаденият от него клуб (ако не бъркам ЦСКА-1848) изкупува активите и пасивите(с голям процент на обезценка) на изпадналото в несъстоятелност дружество ЦСКА АД.При този план дружеството ЦСКА АД ,реално престава да съществува.И сега въпросът ми е ,драги господа каква ще е разликата ,ако дружеството ЦСКА -София на г-н Гриша Ганчев изкупи активите на на изпадналото в ликвидация дружество ЦСКА АД .И как според вас при плана на Божков няма проблеми и ЦСКА -1948 (нов клуб ) е наследника на ЦСКА АД ,а във втория ЦСКА-София на Ганчев е "мутант", "хибрид" и няма нищо общо с ЦСКА АД.А за другарите от другия край на София ,предлагам да се отвори една тема за това ,как така ,в началото на 90 те имаше Левски на Петър Петров(ако не се лъжа) и Левски-1914 на Томас Лафчис.Кой е автентичния и как се прехвърлиха титлите и купите от единия на другия.

Планът на Божков включваше придобиване на търговско предприятие (комплекс от права, задължения и фактически отношения), което е доста различно от схемата на Ганчев.

При ликвидацията на ЦСКА АД ,какво може да му се продаде като актив (освен продънената Сетра) и ако се яви дружеството на Ганчев и изкупи целия актив на ЦСКА АД ,в него не попадат ли емблема ,история и така нататък и не се ли изплащат с парите задължения към кредиторите. Според мен никой не иска ЦСКА АД ,не заради 25 милиона дългове ,а заради установителните искове от батко ви Лупан(Фин-металс 10 милиона и нагоре,Лира-инвестмънт 3 милиона ).

Това няма значение ако ГГ изкупи каквото и било, това няма да промени фактите. За всеки трезво мислещ човек е ясно и знае, че няма как преименуван Литекс да стане ЦСКА, ако ще оня селянин да изкупи и на Реал Мадрид титлите. Няма как обединение на два чужди отбора да ни се представя за ЦСКА и да се твърди, че то носи каквато и да е приемственост от стария клуб. Това което ГГ представя е преименуван Литекс, който по никакъв начин не може да претендира за която и да е част от историята на ЦСКА ! При всички преструктурирания на дружествата в нашата история, при всички обединения, вливания, смяна на имената, НИЕ ВИНАГИ СМЕ СИ БИЛИ ЦСКА И ВИНАГИ СМЕ УЧАСТВАЛИ В ТЕЗИ ПРОЦЕСИ. И стига вече с тази тема. Продължавайте да подкрепяте всичко в което вярвате както вече казах, но не натрапвайте мнението си, че всичко е както трябва и ние сме обърканите, защото не е така.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 26 юли 2016 14:56

ceBep написа:
vessos написа:
Tommi написа:

Това няма значение ако ГГ изкупи каквото и било, това няма да промени фактите. За всеки трезво мислещ човек е ясно и знае, че няма как преименуван Литекс да стане ЦСКА, ако ще оня селянин да изкупи и на Реал Мадрид титлите. Няма как обединение на два чужди отбора да ни се представя за ЦСКА и да се твърди, че то носи каквато и да е приемственост от стария клуб. Това което ГГ представя е преименуван Литекс, който по никакъв начин не може да претендира за която и да е част от историята на ЦСКА ! При всички преструктурирания на дружествата в нашата история, при всички обединения, вливания, смяна на имената, НИЕ ВИНАГИ СМЕ СИ БИЛИ ЦСКА И ВИНАГИ СМЕ УЧАСТВАЛИ В ТЕЗИ ПРОЦЕСИ. И стига вече с тази тема. Продължавайте да подкрепяте всичко в което вярвате както вече казах, но не натрапвайте мнението си, че всичко е както трябва и ние сме обърканите, защото не е така.

Пълни гупости! ЦСКА и сега си е ЦСКА, това което си написал е безсмислица! Дали е чисто ново дружество, или обединение на други две дружества, няма никакво значение! Това което има значение е да се погасят дълговете към държавата, и да се придобият активите на фалиралото дружество!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 26 юли 2016 15:02

Разбрахме добре.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2016 15:12

HardWork написа:Пълни гупости! ЦСКА и сега си е ЦСКА, това което си написал е безсмислица! Дали е чисто ново дружество, или обединение на други две дружества, няма никакво значение! Това което има значение е да се погасят дълговете към държавата, и да се придобият активите на фалиралото дружество!

Въпрос 1: Кой ще погасява дълговете към държавата? И този, който има намерение да погасява дълговете защо не го направи чрез оздравяване на старото дружество? Дълговете към другите кредитори ли го спряха?
Въпрос 2: Ако някой друг се яви на търга и купи активите, какво се случва? :) Примерно Левски. Левски ще стане ЦСКА ли? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юли 2016 15:12

HardWork написа:...Те могат да ни наричат с всякакви имена, но това не променя факта, че отборА се казва ЦСКА, играе на Армията и зад него стоЙ червената общност! Скоро ще се започне с изплащането на дълговете към министерството на спорта и НАП, ще си вземем базите и емблемата, клубА ще бъде прекръстен на ПФК ЦСКА 1948, и титлите ни ще си бъдат 31, ако не и 32 до( )тогава! Точно този факт много добре осъзнават геренските, и затова надават такъв вой до небесата! Просто ги е яд, че вместо да изчезнАм се завръщаме по - силни!

Зад него стоЙ червената общност, която се завръща все така неграмотна!... :lol: Ти не можеш да пишеш, но обясняваш за бази, емблеми, дългове - все едно маймуна да седне да разяснява общата теория на относителността!... :lol: Вие може да се прекръстите и на "Барселона" (София), но за всички си оставате "Чавдар-Литекс", ОНВ-2, или което си избереш от многобройните цветисти наименования, с които ви кръщават и тепърва има да ви кръщават феновете на другите отбори... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 26 юли 2016 15:26

Чудя му се на Гела. Що не си преименува отборчето на ЦСКА, нали и той е цесекар?
Мале, каква тълпа от припознавачи ще се надигне!
Леле какви евроуспехи ги чакат, изписани със златни букви в червената книга на най-харизматичния клуб!
Няма никакъв, ама абсолютно никакъв проблем и отборът на Гришата и отборът на Гела да жънат успехи за армейската идея. А като се присъединят всичките им титли и купи, общият сбор ще превърне червения тим в най-доминиращия тим в света.
Така че - не! Вместо заради едната невъзможна идентичност да обединявате феновете на ЦСКА с убийците на ЦСКА, предлагам да настоявате за разединение: всеки олигарх да си направи врътката на Ганчев и да си създаде ЦСКА. Така всеки кръг ще сте за 5-6 отбора едновременно, всичките изконни ЦСКА-та. Повече успехи, повече титли, повече фенове. Те това е пътят!

Върни се в “Архив”