Шампионска лига - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - 2016/17
[center][rimg]https://pbs.twimg.com/media/CquwU3PWYAASms9.jpg[/rimg][/center]
Ръководството на Европейската футболна централа УЕФА обяви промените, които ще настъпят в Шампионската лига от сезон 2018/2019.
Най-съществената промяна засяга четирите най-големи първенства в Европа, а именно това на Испания, Германия, Англия и Италия. Според новите регулации, първите четири отбора от всяка страна ще се класират директно в груповата фаза на турнира.
В момента Англия, Германия и Испания имат по три представителя, който печелят директна промоция за груповата фаза, докато класиралите се на четвърто място в местните шампионати започват участието си от плейофите на турнира. До този момент от Италия директно в групите се класираха само първите два отбора от Серия А, а третият стартираше от пейофите.
Друго нововъведение касае победителя в Лига Европа, който вече ще се класира директно в групите на Шампионската лига.
От УЕФА обявиха още, че финансовите постъпления за клубовете ще „нараснат значително“.
Форматът на турнира се запазва както досега – 32 отбора, разпределени в осем групи по четири.
Най-съществената промяна засяга четирите най-големи първенства в Европа, а именно това на Испания, Германия, Англия и Италия. Според новите регулации, първите четири отбора от всяка страна ще се класират директно в груповата фаза на турнира.
В момента Англия, Германия и Испания имат по три представителя, който печелят директна промоция за груповата фаза, докато класиралите се на четвърто място в местните шампионати започват участието си от плейофите на турнира. До този момент от Италия директно в групите се класираха само първите два отбора от Серия А, а третият стартираше от пейофите.
Друго нововъведение касае победителя в Лига Европа, който вече ще се класира директно в групите на Шампионската лига.
От УЕФА обявиха още, че финансовите постъпления за клубовете ще „нараснат значително“.
Форматът на турнира се запазва както досега – 32 отбора, разпределени в осем групи по четири.
Пълна простотия ... То това си е направо моя вариант с поканите ... Дето има един лаф : "Същия х*й, но от друг джоб" 

Леевски, оле

пф... и ква е цялата промяна? Италия взима още 2 места и друго не се променя. Аз се надявах, че ще увеличат квотите, а то...
И кво? Някой да е твърдял, че иска да постига нещо с малко пари?
matador написа: Техни са си но нищо не постигат с малко пари също се прави добър футбол.Дискусията беше друга на мен
И кво? Някой да е твърдял, че иска да постига нещо с малко пари?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Да вземат и да променят името на този турнир. Каква Шампионска лига е това? В този турнир трябва да играят шампионите от първенствата на европейските страни, а не четвъртите. Да, интересно е да се гледат мачове между големи отбори. Но когато отборите са едни и същи всяка година, когато се отнемат шансовете за всякакви изненади, вече започва да писва.
То поне шансовете за изненади ще са в Реал М и Цървена Звезда иначе
И името на турнира го промениха от КЕШ на ШЛ. Не виждам какво толкова ви бърка името и всеки 4 ти пост е за него.

И името на турнира го промениха от КЕШ на ШЛ. Не виждам какво толкова ви бърка името и всеки 4 ти пост е за него.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:То поне шансовете за изненади ще са в Реал М и Цървена Звезда иначе![]()
Омръзна ми да гледам едни и същи отбори всяка година на елиминациите, които са същинската част на турнира.
Жребият за групите се тегли според ранглистата. Така че силните отбори се разпределят и е почти невъзможно някой по-малко силен отбор да се промъкне. Поставени, непоставени - пълен ташак. Трябва да се тегли пълен жребий.
Според мен рано или късно ще се получи пресищане и интересът ще спадне.
djd написа: Трябва да се тегли пълен жребий.
Абсолютно подкрепям - нека да си пресяват тимовете до достигането на груповата фаза както сметнат за добре (даже на мен промените ми се струват добри), но след това трябва да въведат това просто и връщащо аткрактивността на турнира правило - ПЪЛЕН ЖРЕБИЙ

а да... и на 1/8 финалите да има 2 отбора които имат шанс за нещо и никой да не гледа нищо докато не се срещнат.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
Един четвърфинал Фенербахче-Динамо Киев направо ще счупи всякакви рекорди по зрителски интерес...
Всички големи отбори имат огромна маса от фенове. Дори и на теб да не ти се гледа Реал Мадрид-Байерн Мюнхен всяка година, на мен като фен на Реал ми се гледа повече такъв мач, отколкото Реал Мадрид-Лудогорец.
Освен това има достатъчно силни отбори, които могат да се въртят с годините, да не говорим че в този формат влизат четвъртите в първенствата си, а там винаги може някой отбор от сорта на Атлетик Билбао, или Лацио да успее да се промуши.

Освен това има достатъчно силни отбори, които могат да се въртят с годините, да не говорим че в този формат влизат четвъртите в първенствата си, а там винаги може някой отбор от сорта на Атлетик Билбао, или Лацио да успее да се промуши.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.