... аз съм леко на кантар ... (не, че някой ме пита, де

... иначе, Манолев - твърдо ЗА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Yan_Bibiyan написа:Може да е преценил, че други и достатъчно на брой ще му свършат и да не са му нужни повече играчи на този пост? Тренировките броят ли се или треньорът е длъжен да преценява само по време на мачове, защото тук масово са се вторачили в това колко минути бил изиграл този или онзи - все едно тренираме като Лозенци (т.е. нямаме тренировки)?
Red_Neck написа:Бодура (макар и неофициално още) ....ЗА или ПРОТИВ?
... аз съм леко на кантар ... (не, че някой ме пита, де)
RockSeeker написа:Yan_Bibiyan написа:Може да е преценил, че други и достатъчно на брой ще му свършат и да не са му нужни повече играчи на този пост? Тренировките броят ли се или треньорът е длъжен да преценява само по време на мачове, защото тук масово са се вторачили в това колко минути бил изиграл този или онзи - все едно тренираме като Лозенци (т.е. нямаме тренировки)?
Аха, добре. И колко тренировки проведе новият треньор с тези играчи, че успя да го прецени?
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Red_Neck написа:Бодура (макар и неофициално още) ....ЗА или ПРОТИВ?
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
RockSeeker написа:Red_Neck написа:Бодура (макар и неофициално още) ....ЗА или ПРОТИВ?
Братле, наистина в повече ми идва...
В началото беше - Литекс си е Литекс, ЦСКА си е ЦСКА. Това с оздравяването за мен още от начало си беше ясно, че е лъжа, за да се поеме контрол над клуба. Не е хубаво, но ако намеренията ти са добри - преживява се и би било разбираемо. Ползваме лиценза на Литекс, не е особено приятно, ама в крайна сметка - дреме ми. Какво сме виновни точно ние и защо трябва да го отнасяме, след като тая игра преди нас вече са я играли редица други клубове. Смятам за правилно да бъде потърсена съдебна отговорност на предишните ни собственици, не е лошо и затвор малко, отнемане на имущества, запориране на сметки и пр., та да може да бъде възможно някакво оздравяване. Като няма държава и закони - това явно е начина. Не сме първите, няма да сме и последните явно.
Идва новият сезон. Вместо да почнем да градим нов, наш си отбор - изсипват се 16-17 играча от Литекс... Дотук с "ЦСКА си е ЦСКА, Литекс си е Литекс"... Пак неприятно, защото вече говорим за сливане на практика, а не просто използване на лиценз, но пак подхождаш с разбиране. Не иска да си губи кадрите собственика, остава и ядрото от миналия сезон - вместо тепърва да правим селекция, от двете да направим боеспособен тим с минимално нови попълнения. Ок, приемаш го. Не тръгваме добре, което е съвсем разбираемо при положение, че на тези играчи им трябва някакво време да свикнат един с друг, да се опознаят, да се сработят. Сменя се треньора, гонят се още футболисти от миналата година и над половината от новите са пак бивши кадри на Литекс... Съжалявам, но на мен ми идва вече в повече!
Съставът за следващите мачове, ако приемем, че сме взели и този, за който ти питаш:
Китанов - Недялков/Марин, Бодуров/Перез/Гълъбов, Чорбаджийски, Манолев/С.Атанасов
Бумал/Малинов/Пинто, Симао/Галчев - Виана, Руи Педро, Нунеш/Кулма - Джордан/Десподов
Еми съжалявам, че ще го кажа, но това си е почти състава на Литекс, на който се радвахте, че тресна сините приятелки с 3:0 в едни продължения наскоро...
Yan_Bibiyan написа:Разбери: левскарите и онези от Разград искат цял сезон да им се молим за припознаване и да не се пречкаме в приятелския им спаринг за първото място. Аз това няма да го допусна! А ти? Одобрението на някого по-важно ли е за теб от това ЦСКА да има цели и да ги следва? Ти имаш ли собствено мнение или трябва друг да те убеди, че имаш такова? Не дай си Боже да се класираме за ШЛ - те ще кажат, че ние не се класираме за ШЛ и това не бил автентичния ЦСКА. И какво? Отказваме се от участие, че служебните пак да се уредят, а ти да чувстваш отбора като свой? Хайде да мислим за нас, а не за другите! Те си имат достатъчно медии и неинформирани Емчовци, които да лобират за техните интереси! Нека ние се грижим за интересите на ЦСКА, защото левскарите и Беладоните няма да го направят!
Red joker написа:Значи може да взимаме нови играчи,само да не са били в Литекс,щото ше ни се смеят подуянските изтърсаци и троловете във форума,че сме Литекс ,а не ЦСКА...Странна логика
![]()
Да не взимаме и негри,щото са „мангали“...Да си стоят играчите изнесли В група ,ако може до пенсия,щото взеха КБ и да ги чакаме да се развиват,макар че повечето няма вече на къде...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта