Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Brabam

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот Brabam » 25 май 2015 00:42

Дидо написа:
Brabam написа:
Дидо написа:Явно не знаеш,но аз ще ти обясня.
Металик Сопот стана Ботев Пловдив срещу сумата от 5 000 лева.
Тук Литекс ще стане ЦСКА но без да плаща е там е разликата.
Иначе нещата са сходни,просто ние си намерихме отбор от А група за разлика от вас ;)

ЕЕЕЕЕ, ето го поредния професор дето знае всичко.

1. Сумата не беше 5 000 лева, няма да ти споменавам точната, но още оттука ми лъхаш колко си навътре в нещата
2.Металик Сопот не е ставал Ботев, а отиде да играе една дивизия по-надолу.
3. Ботев откупи от Металик правото да участва във В група.

Ае чао професоре 8-)

Е и 50 000 да е била,не съм ги дал аз,то и Литекс няма да изчезне а ще го има някъде в някоя група,не виждам разлика в двете неща господин професор

Разликата е,че Металик не се е прекръстил на Ботев, нито играчите му са станали наши играчи. Не е истина колко сте жалки само и само да оправдаете тая гнусотия. :mrgreen: Ако търсиш точен пример за вашето - врътката е Локо Пловдив <--> Велбъжд.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 май 2015 00:42

Дидо написа:Е и 50 000 да е била,не съм ги дал аз,то и Литекс няма да изчезне а ще го има някъде в някоя група,не виждам разлика в двете неща господин професор

Глупости. Литекс си остава в А група под името ЦСКА. Този, който изчезва е сегашното ЦСКА. От Литекс ще остане единствено школата им под същото име. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 25 май 2015 00:43

Само да ви кажа че 50% от разумните фенове на ЦСКА ще се откажат от този отбор,защото няма да го припознаят.Аз лично ще се откажа от Левски ,ако това стане със синия клуб.Но Левски никога няма да го направи,защото ние сме направени от друго тесто.
П.П. Ако някой смята ,че Левски се е обединил със Спартак по собствено желание,значи е много глупав.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 25 май 2015 00:45

А бе ГГ като го подгони съд и прокуратура много му домилява за цска.............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 май 2015 00:46

BRF написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
Дидо написа:
bnborisov1 написа:Това което е по закон е следното: Литекс приема името ЦСКА и се мести да играе в София. Това е абсолютно възможно и законно. Сегашния ЦСКА фалира и се закрива. Няма как иначе трябва да се плащат задължения. Феновете без проблем ще приемат новия ЦСКА като свой отбор, това е 100%. Само проблем ми се вижда с историята, там нещата са по сложни

Кое му е сложното,с Ботев и Локо Пд. как стана?

Е как кое, новото ФК ЦСКА има историята на Литекс. Не се обединявате с Битоша Бистрица.
[/offtopic]
Кажи нещо за историята на Етър,към момента!Кво стана с ония турците :lol: !?

Какво да ти кажа?
[offtopic]Етър(шампиона на Б-я) беше закрит през миналата година навръх 90-тия си юбилей..
Етър 1924(с Фейзи в А група) си беше частен отбор и втори отбор в града и като се видя, че ще влизат в А група, собствениците му го продадоха на Фейзи, който явно имаше намерение да се облаже от Общината ако даде нещо и уреждаше едни странмни турнета в Диарбекир, на които играчите отказаха, а после всичко беше цирк и ги зигониха в Сливен да играят...даже през 2002/03 имаше дерби във В група - Етър-Етър 1924. За 10-ина години беше единственият отбор с мъжки състав в града. Сега май е фалирал или Фейзи виси с 500К на някоя институция...да се оправя
През 2013 се създаде нов клуб Етър, който уж се води общински, но Общината дава смешни пари.. Взехме лиценза на Ботев Дебелец за В група(и без това те се водеха сателит на клуба), и поради тази причина миналия сезон нямахме право да влезем в Б група(защото един нов клуб за да получи лиценз за Б група трябва да е играл в турнирите на БФС поне 2 сезона). Сега сме 2-ри и се надяваме да ни поканят в Б група, ако се разшири групата. Дават се в клуба грешни пари на някакви играчи в зенита на кариерите си, които ги мързи да ходят. Държавата ни отпусна 3 млн лева да си подменим тревното покритие, да сложим отопление и автоматично напояване. Отпусна още около 1 млн за подмяна на лекоатлетическата писта + подмяна на дограмата и поставяне на изолация на административната част на стадиона и спортните сали, намиращи се на него, и отпусна още около 1 млн за една малка спортна зала...така че подобно на Лц и ние съумяхме да вземем около 5 млн.лева. по оная програма на Орешарски, продължена и от ББ.[/offtopic]
Последна промяна от bobo_13 на 25 май 2015 00:48, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

pisna_mi
Контакти:

Мнениеот pisna_mi » 25 май 2015 00:46

Във форума определено е необходим психиатър. :mrgreen:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 май 2015 00:46

BRF написа:
delqnski47 написа:Феновете на ЦСКА трябва да разберат едно нещо :
Кво пише и мисли Сульо и Пульо не е от значение.Важно е вие какво чувствате и какво е най-добре за клуба.Това е.Просто и ясно.

Прав си!Затова нещата трябва да се случат(ако ще се случват) после всеки от нас ще си вземе решение!Все пак да кажа нещо:Отбор играещ домакинските си мачове на Армията,в червени екипи,име ЦСКА и с Димитър Пенев,Петър Жеков,Митата Якимов на трибуните и Любо Пенев,Ради Здравков и Мето Деянов на скамейката,едва ли може да е нещо различно от ЦСКА ;) !

Приятелю ... съвсем хипотетично . Литекс се прекръства на ЦСКА , обаче Манджукови явно имат някакви апетити към Армията и базите и откажат да фалират клуба . И понеже сегашния ЦСКА се явява стопанин ( дори и да играе в "Б" група или по-надолу ) ... То тогава новия ЦСКА в Ловеч ли ще домакинства ?
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 25 май 2015 00:47

Brabam написа:
Дидо написа:
Brabam написа:
Дидо написа:Явно не знаеш,но аз ще ти обясня.
Металик Сопот стана Ботев Пловдив срещу сумата от 5 000 лева.
Тук Литекс ще стане ЦСКА но без да плаща е там е разликата.
Иначе нещата са сходни,просто ние си намерихме отбор от А група за разлика от вас ;)

ЕЕЕЕЕ, ето го поредния професор дето знае всичко.

1. Сумата не беше 5 000 лева, няма да ти споменавам точната, но още оттука ми лъхаш колко си навътре в нещата
2.Металик Сопот не е ставал Ботев, а отиде да играе една дивизия по-надолу.
3. Ботев откупи от Металик правото да участва във В група.

Ае чао професоре 8-)

Е и 50 000 да е била,не съм ги дал аз,то и Литекс няма да изчезне а ще го има някъде в някоя група,не виждам разлика в двете неща господин професор

Разликата е,че Металик не се е прекръстил на Ботев, нито играчите му са станали наши играчи. Не е истина колко сте жалки само и само да оправдаете тая гнусотия. :mrgreen: Ако търсиш точен пример за вашето - врътката е Локо Пловдив <--> Велбъжд.

Е как да не се прекръсти,вие с кой лиценз играхте в Б група,а кои играчи къде играят не е от значение,просто подмня на името,все едно да ви казваме БотевЪ-Сопот
Последна промяна от Дидо на 25 май 2015 00:48, променено общо 1 път.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 25 май 2015 00:47

brossy написа:Само да ви кажа че 50% от разумните фенове на ЦСКА ще се откажат от този отбор,защото няма да го припознаят.Аз лично ще се откажа от Левски ,ако това стане със синия клуб.Но Левски никога няма да го направи,защото ние сме направени от друго тесто.
П.П. Ако някой смята ,че Левски се е обединил със Спартак по собствено желание,значи е много глупав.

И аз...................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Brabam

Мнениеот Brabam » 25 май 2015 00:49

Дидо написа:Е как да не се прекръсти,вие с кой лиценз играхте в Б група,а кои играчи къде играят не е от значение,просто подмня на името,все едно да ви казваме БотевЪ-Сопот

Е не, отказвам се :lol:Уникален тъпир :mrgreen:
Ч-Б П Д В Е М

Върни се в “Архив”